Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Email webhosting

Email webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Email webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Email webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Email webhosting

Op zoek naar Email webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Email webhosting is een vertrouwelijk vorm van web hosting. Met onze Email webhosting kan je zeker  met hulp van een makkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij heel veel providers. Indien je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische inzicht beschikken om je Hosting te beheren. Als je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Ingeval je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel makkelijk jouw pagina, mail of DNS managen. Ingeval de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Email webhosting 100% zeker iets voor je.

Kies voor Email webhosting

Of je momenteel een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als ZZP en een eigen web site beheert, Email webhosting maakt het bijhouden van je site, E-Commerce of rounducbe account volledig gebruikelijk. Ook ingeval je een totale back-up wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het portaal zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorzetten op je webpagina? Indien je kiest voor Email webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De handigste voordelen van Email webhosting

Indien je kiest voor Email webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Buiten het bijhouden van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel simpel onbeperkt domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar diverse link. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Email webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel simpel en eenvoudig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een specialist voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Email webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan wederom verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van deze dashboard maak je erg simpel unlimited zakelijke emailadressen aan voor je domeinnaam. Bovendien kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Email webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Email webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel makkelijk je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Email webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Email webhosting ?

Wil je direct weten of Email webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Email webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Email webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.