Let’s encrypt webhosting

Let’s encrypt webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Let’s encrypt webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Let’s encrypt webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Let’s encrypt webhosting

Op zoek naar Let’s encrypt webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Lets encrypt webhosting is een bekende vorm van Hosting. Met onze Lets encrypt webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij heel veel Hosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische professionaliteit beschikken om je Hosting te beheren. Indien je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische professionaliteit kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw site, e mail of domeinnaam managen. Ingeval de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Lets encrypt webhosting alleszins iets voor je.

Kies voor Lets encrypt webhosting

Of je momenteel een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen web site beheert, Lets encrypt webhosting maakt het aanpassen van je web pagina, E-Commerce of imap account volledig gebruikelijk. Ook als je een totale back-up wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorvoeren op je pagina? Indien je kiest voor Lets encrypt webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De voornaamste voordelen van Lets encrypt webhosting

Indien je kiest voor Lets encrypt webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het bijhouden van je .info domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk onbeperkt domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar externe link. Eveneens kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en oorvoeren aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit diverse CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Lets encrypt webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel gemakkelijk en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Lets encrypt webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg simpel onbeperkt zakelijke emailadressen aan voor je domeinnamen. Daarbij kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volledig secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Lets encrypt webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Lets encrypt webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel praktisch je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Lets encrypt webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Lets encrypt webhosting ?

Wil je nou weten of Lets encrypt webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Let’s encrypt webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Let’s encrypt webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.