Beveiligde webhosting

Beveiligde webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Beveiligde webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Beveiligde webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Beveiligde webhosting

Op zoek naar Beveiligde webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Beveiligde webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Beveiligde webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel providers. Mits je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Zodra je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische inzicht kun je dan dus toch wel simpel jouw webpagina, email of DNS managen. Ingeval de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Beveiligde webhosting bepaald iets voor je.

Kies voor Beveiligde webhosting

Of je vandaag een eigen ecommerce hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen webpagina beheert, Beveiligde webhosting maakt het aanpassen van je webpagina, E-Commerce of rounducbe account volledig simpel. Ook indien je een totale backup wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een aanvullend opsteker van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je telefoon als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorvoeren op je web site? Op het moment je kiest voor Beveiligde webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De beste voordelen van Beveiligde webhosting

Ingeval je kiest voor Beveiligde webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het managen van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel simpel onbeperkt domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar diverse link. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Beveiligde webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel makkelijk en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Beveiligde webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg gemakkelijk unlimited emailaddressen aan voor je domeinnamen. Tevens kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Beveiligde webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Beveiligde webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel eenvoudig je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Beveiligde webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Beveiligde webhosting ?

Wil je direct weten of Beveiligde webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Beveiligde webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Beveiligde webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.