Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?

Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?

Veel ondernemers die zich inschrijven bij de kamer van koophandel en dus een eigen bedrijf starten gebruiken hun eigen mobiele nummer als Zakelijke telefoonnummer. Echter is dit niet zo slim om dit te doen. Wanneer je dit namelijk doet bestaat de kans dat je Zakelijke leven en je privé leven door elkaar heen gaan lopen. Het is belangrijk dat je hier als ondernemer voor waakt aangezien het leven van een ondernemer vaak al ontzettend druk en hectisch is. Juist wanneer je start als ondernemer is het belangrijk dat je goed over een telefoonnummer nadenkt. Hierbij is het belangrijk om te weten dat een eigen Zakelijke nummer je meer voordelen biedt dan een mobiel nummer.

Hier staat je telefoonnummer op

Een eigen Zakelijke nummer is niet alleen belangrijk om betrouwbaar en professioneel over te komen. Zo’n nummer is ook belangrijk voor al je promotiemateriaal wat je gebruikt. Misschien heb je zelfs wel eigen briefpapier en enveloppen. Op al deze dingen staat vaak een telefoonnummer gedrukt. Wanneer je start als ondernemer en hierop je mobiele nummer laat drukken, is het mogelijk dat je jezelf op een later moment bedenkt. Misschien wordt jij wel tot in de late uurtjes en tijdens de weekenden opgebeld door allerlei klanten. Wanneer je dit dan beu bent, kun je niet zomaar een ander telefoonnummer aanvragen. Je moet dan immers ook al je promotiemateriaal en brieven en enveloppen aan laten passen en opnieuw laten drukken.

Een eigen Zakelijke nummer en leveranciers

Een eigen Zakelijke nummer is niet alleen van belang voor je klanten. Ditzelfde geldt namelijk voor eventuele leveranciers. Soms is het nodig dat een leverancier contact met je opneemt. Maar wanneer je op een ligbed aan het genieten van een vrije dag zit je er vaak niet op te wachten dat je hiervoor op je mobiele nummer wordt lastig gevallen. Ook in zo’n situatie is een eigen Zakelijke nummer dus van belang. Wanneer je er toch voor kiest om je mobiele nummer hiervoor te gebruiken en later besluit om alsnog over te stappen op een Zakelijke telefoonnummer, is de kans groot dat je toch nog lastig gevallen wordt op je mobiele nummer.

In de cloud

Een eigen Zakelijke nummer kun je op twee verschillende manieren gebruiken. Je kunt dit doen met behulp van een vaste telefoonlijn waarvoor je gebruik maakt van een fysieke telefooncentrale, of je kunt dit doen met behulp van VoIp telefonie. Bij VoIP telefonie maak je gebruik van een Zakelijke VoIP telefooncentrale die zich in de cloud bevindt. Hierdoor is het mogelijk om altijd en overal verbinding te maken met deze telefooncentrale. De enige voorwaarde die je hiervoor nodig hebt is een werkende internetverbinding. Echter kun je tegenwoordig bijna altijd en overal gebruik maken van zo’n werkende internetverbinding, waardoor je er vanuit kunt gaan dat dit je geen problemen op zal leveren. Zo’n eigen Zakelijke nummer bij een VoIP telefooncentrale maakt het ook mogelijk om te besparen op je telefoonkosten. Je hoeft namelijk geen aansluitingskosten of afschrijvingskosten te betalen.

Waarom kiezen voor VoIP telefonie?

Steeds meer ondernemers kiezen voor VoIP telefonie. Dit komt omdat je met behulp van deze soort telefonie je bedrijf beter kunt organiseren. Je kunt bijvoorbeeld een inkomend gesprek moeiteloos doorschakelen naar een andere telefoon. Ook kun je klanten welkom heten door een welkomstbericht in te spreken. Zijn alle lijnen bezet op het moment dat een klant contact met jouw bedrijf opneemt? Dan wordt deze klant automatisch in de wachtrij geplaatst.

Met behulp van een mobiele app kun je waar ook ter wereld bellen met je eigen Zakelijke nummer, zonder dat je hiervoor je eigen mobiele nummer hoeft te gebruiken. Tevens wordt iedere beller om de zoveel tijd geïnformeerd over de plaats in de wachtrij en na afloop van een telefoongesprek kun je de beller zelfs nog een afsluitend informatie bericht laten horen. Denk aan de berichten die je wel eens hoort wanneer je gebeld bent door een telecombedrijf bijvoorbeeld.

Eigen Zakelijke nummer met behulp van Flexamedia

Ben je na het lezen van dit artikel overtuigd en heb je interesse in een eigen Zakelijke nummer? Dan staan we graag voor je klaar. Bij Flexamedia combineren we de voordelen van een Zakelijke nummer met het bellen via de cloud. Ook wanneer je graag wil starten als ondernemer en benieuwd bent naar wat wij voor jou kunnen betekenen helpen we je graag. Samen met jou werken we aan een vliegende start van je bedrijf!

Je kunt zowel per mail als telefonisch of via de chatfunctie op onze website contact met ons opnemen. Wij zorgen er voor dat jij jezelf weer kunt focussen op datgene wat er echt toe doet. Of je nu werkzaam bent binnen de dienstverlening of binnen de bouw, wij zijn er voor jou.

Alle voordelen van een Zakelijke nummer op een rijtje

Een eigen Zakelijke nummer heeft verschillende voordelen. Dit geldt voor wanneer je al langere tijd werkzaam bent als ondernemer als voor wanneer je van plan bent om te starten als ondernemer. Hieronder hebben we nog even alle voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Meer professionaliteit
  • Meer betrouwbaarheid
  • Werk en privé gescheiden houden
  • Alleen bereikbaar wanneer het jou uitkomt
  • Betere organisatie mogelijkheden binnen jouw bedrijf

Twijfel dus niet langer en vraag vandaag nog een eigen Zakelijke nummer aan. Je zult zien dat je hier alleen maar profijt van gaat hebben. Vanaf nu geen onnodige telefoontjes meer tijdens het weekend en in je vakantie, maar alleen op de momenten dat je ook echt aan het werk bent.

 

Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?
Op zoek naar een eigen zakelijke nummer?

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio