Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
020 nummer aanvragen

€20 euro onbeperkt bellen

Instellen op 3 toestellen

020 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling

Onbeperkt bellen Nederland

€20

per  maand

Direct 020 nummer aanvragen! →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct 020 nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€27

per  maand

Direct 020 nummer aanvragen! →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct 020 nummer aanvragen! →

Overal bereikbaar

Ook in het buitenland

Onbeperkt uitbellen

€20 per maand

Mobiele app

App voor smartphones

Tijdelijk ontvang je 50% korting op de aansluitkosten Geen €50,- maar €25,-

Een 020 nummer aanvragen zonder contract? Bij ons is jouw telefonie maandelijks opzegbaar

De Snelste Manier om een 020 Telefoonnummer te Bevorderen in Amsterdam – Ontvang Nu een 020 Telefoonnummer in Amsterdam! “Krijg 10 euro aan kortingsbon bij aanschaf van een telefoonnummer”

Koop een 020 Telefoonnummer in Amsterdam!

Wil je een 020-telefoonnummer aanschaffen in Amsterdam? Probeer onze diensten namens Flexamedia voor jouw bedrijf. Met onze kengetal service geniet je van onbeperkt bellen, hosted voip, en zakelijke nummers. Wij bieden goedkope en flexibele oplossingen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen en behoeften. Met ons krijg je binnen enkele uren een eigen 020-telefoonnummer in Amsterdam en bent je direct bereikbaar via je eigen, vaste telefoonnummer.

Tot slot bieden wij Whatsapp Business op een vaste nummer. Hierbij kan je met één klik op de knop doorverbonden worden met whatsapp en krijg je ook nog eens 10 euro korting bij aanschaf van een telefoonnummer. Voor 20 euro ben je onbeperkt bellen voor in heel Nederland en daarmee profiteer je direct van onze diensten. Daarnaast ben je bereikbaar met de app wereldwijd zolang je internet hebt.

Tijd is kostbaar! Schakel ons direct in en ontvang een 020 telefoonnummer in Amsterdam. Vergroot de kans op meer omzet en de kans om meer klanten te bereiken met een eigen, vaste 020-telefoonnummer. Wat is er beter dan dit! Bestel vandaag nog je eigen 020- nummer!

Klik hier om een 020-telefoonnummer in Amsterdam aan te vragen bij Flexamedia.

Bij welke regio hoort netnummer 020

Plaatsen met dit netnummer:
– Amsterdam
– Amsterdam-Zuidoost
– Diemen
– Duivendrecht
– Luchthaven Schiphol
– Schiphol-Rijk
– Landsmeer
– Den Ilp
– Broek in Waterland
– Zuiderwoude
– Uitdam
– Zwanenburg
– Halfweg
– Badhoevedorp
– Amstelveen
– Ouderkerk aan de Amstel
– Oude Meer
– Ilpendam
– Watergang
– Ransdorp

Ondersteuning van Flexamedia

Flexamedia staat klaar om je te helpen met de aanschaf van je 020 nummer! Wij zijn als bedrijf hier ervaren op en kunnen je dus alle ins en outs van vaste telefonie uitleggen. Hierbij krijg je alle technische ondersteuning die je nodig hebt om een 020-telefoonnummer in Amsterdam te krijgen en de voordelen hiervan te benutten.

Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij het instellen van je 020-nummer. We kunnen je bijvoorbeeld uitleggen hoe je een doorverbindingsopdracht moet instellen, zodat je nooit meer een belangrijk telefoontje hoeft te missen. Wij kunnen ook de juiste instellingen voor je setup adviseren, zodat je optimale prestaties behaalt.

Flexamedia biedt je ook de mogelijkheid om je 020-nummer op verschillende soorten telefooncentrales te gebruiken. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende opties, zoals Centrex, een hosted VoIP-telefooncentrale of een traditionele PBX-telefooncentrale. Onze technische medewerkers zullen je uitgebreid adviseren over de beste opties.

Tot slot bieden wij ook vergaande support om je 020-nummer op je andere toestellen te krijgen. We hebben experts in ons team die je kunnen helpen bij het aansluiten van je nummer op je mobiele telefoon of tablet. Als je wil, kun je ook onze diensten gebruiken om je 020-nummer op alle apparaten te gebruiken waarmee je wil bellen.

Kom vandaag nog in contact met Flexamedia en profiteer van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wij staan klaar om jou te helpen bij het aanschaffen van een 020-telefoonnummer in Amsterdam!

Waarom Kiezen voor een 020-Telefoonnummer in Amsterdam?

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het aanschaffen van een 020-telefoonnummer in Amsterdam. Een 020-telefoonnummer biedt je namelijk de mogelijkheid om makkelijk beantwoordbare, lokaal bereikbare nummers te hebben. Hierdoor verschijnt jouw nummer als eerste in zoekresultaten, wat betekent dat jouw bedrijf meer kans heeft op meer klanten. Verder zijn de maandelijkse kosten voor een 020-nummer gemiddeld lager dan die van andere nummers, waardoor je meer bespaard!

Verder helpt een 020-nummer jouw bedrijf ook om een sterkere merkidentiteit op te bouwen. Je bent namelijk lokaal aanspreekbaar en dat maakt je bedrijf betrouwbaarder. Daarnaast heb je veel flexibiliteit met een 020-nummer. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je doorverbonden wordt naar je mobiele telefoon als je op kantoor bent, of je kunt instellen dat alle oproepen worden doorverbonden naar een callcenter als je hulp nodig hebt.

Tenslotte is een 020-telefoonnummer ook een goede investering voor je bedrijf. Het nummer kan altijd mee verhuizen als je je bedrijf verplaatst, waardoor je niet steeds een nieuwe aanbieder hoeft te zoeken. Daarnaast heb je ook altijd de mogelijkheid om extra mogelijkheden en services te gebruiken op je 020-nummer, zoals voicemail of het doorschakelen van gesprekken.

Kortom, een 020-telefoonnummer biedt je een veelzijdige, betaalbare en flexibele oplossing voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en vergroot je kansen op meer klanten!

Hoe Je Nu Een 020 Telefoonnummer in Amsterdam Ondertekenen?

Het aanschaffen van een 020-telefoonnummer in Amsterdam is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar een aanvraag in te dienen via Flexamedia. Als je een aanvraag bij ons indient, kunnen we je binnen enkele uren voorzien van een 020-telefoonnummer in Amsterdam. We zullen je dan ook begeleiden bij het instellen en configureren van je nummer, zodat je direct kunt beginnen met bellen.

Nadat je je 020-telefoonnummer hebt aangevraagd, zullen alle kosten binnen enkele dagen op je rekening staan. Daarna kun je direct met ons contact opnemen om de andere instellingen te configureren. Als je onze service hebt gebruikt, kun je ook altijd terugkomen voor verdere ondersteuning.

Wij staan klaar om je te helpen bij het aanschaffen en configuratie van een 020-telefoonnummer in Amsterdam. Ben je klaar voor de volgende stap? Neem dan nu direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Kiezen voor Flexamedia?

Flexamedia biedt je een breed scala aan VoIP-telefoniediensten, waaronder 020-nummers in Amsterdam. Als je kiest voor ons, krijg je naast de door ons aangeboden service ook een aantal andere voordelen. Als eerste hebben we een uitstekende technische ondersteuning, waarmee je gemakkelijk je 020-telefoonnummer kunt configureren. We hebben ook een uitstekende uptime-garantie en een uitgebreid team van supportmedewerkers.

Daarnaast bieden we een aantal extra voordelen. Bijvoorbeeld, als je een 020-telefoonnummer koopt, kun je onbeperkt bellen in heel Nederland. Als je liever met Whatsapp wilt bellen, bieden we ook een speciale onbeperkte Whatsapp-service die je kunt gebruiken. Als klant van ons kun je ook speciale kortingen krijgen op andere diensten, zoals onbeperkt teruggeschakelde oproepen, doorschakeldiensten en meer.

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang je 020-telefoonnummer in Amsterdam!

Hulp nodig bij een 020 nummer aanvragen ?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een 020 nummer aanvragen. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.