ICT beheer voor bedrijven in Den Haag en omstreken

ICT beheer voor bedrijven

Voor veel ondernemers regelen wij belangrijke zaken zoals het netwerkbeheer & systeembeheer binnen de organisatie. Hierbij zorgen wij doorgaans ervoor, dat iedereen binnen het bedrijf toegang heeft tot bliksemsnel internet. Ook behoorlijk wat succesvolle (MKB) bedrijven kiezen bijvoorbeeld al jarenlang voor de ICT beveiliging van Flexamedia.

Wij sluiten dan bijvoorbeeld nieuwe computers aan en installeren ook meteen de bijhorende software. Daarnaast houden we deze actueel door middel van periodieke updates. Stel dat er bepaalde problemen ontstaan met de software, dan komen wij gelijk in actie.

Uiteraard sluiten wij ook printers en andere randapparatuur aan op het netwerk van je bedrijf. Flexamedia doet voornamelijk ICT-Beheer in Den Haag, Zoetermeer, Leiden & Rotterdam.

ICT beheer voor bedrijven in Den Haag en omstreken
ICT beheer voor bedrijven in Den Haag en omstreken

Werkplekbeheer

Je kunt naast onze ICT beheer service ook kiezen voor werkplekbeheer van Flexamedia. In dat geval installeren wij ook gewoon alle computers en zorgen dat alle randapparatuur correct wordt aangesloten.

Hierbij houden wij rekening met de wensen en behoefte van elke werknemer binnen de organisatie. Bij sommige klanten nemen wij hierbij ook de installatie van software voor onze rekening.

Backup & beveiliging

ICT Beheer door Flexamedia betekent ook dat je gegevens veilig zijn. Wij beschermen computers tegen virussen en hackers. Daarnaast maken wij een back-up van alle gegevens in ons datacenter. Als experts op het gebied van beveiliging, adviseren wij geheel vrijblijvend onze klanten over beveiliging.

Daarnaast beschikken wij verder ook gewoon over een eigen datacenter. Hierin kunnen wij je gegevens veilig en versleuteld opslaan. Alle gevoelige informatie staat in de cloud en back-ups zijn dus ook volledig veilig bij ons!