Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

ICT beheer uitbesteden

Wil je alle activiteiten rondom de ICT van jouw bedrijf of organisatie uitbesteden aan een betrouwbare ICT beheerder? Zoek dan niet verder. Flexamedia is een full service ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in het zo efficiënt mogelijk inzetten van ICT-systemen binnen kleine bedrijven en organisaties.

ICT beheer voor bedrijven in Den Haag en omstreken

office 365 partner

Wat houdt ICT beheer precies in?

Alle activiteiten binnen een bedrijf of organisatie die betrekking hebben op IT behoren tot ICT beheer. Denk aan hardware, software, onderhoud en beveiliging. Op het moment dat er een ICT omgeving is ingericht is het belangrijk dat deze omgeving optimaal functioneert. Hierdoor kun jij namelijk je bedrijf runnen of kunnen medewerkers hun werkzaamheden uitvoeren. ICT beheer kan onderverdeeld worden in verschillende categorieën:

Technisch ICT beheer

Technisch ICT beheer omvat alles wat te maken heeft met het onderhouden, vernieuwen en beveiligen van de ICT binnen een bedrijf of organisatie. Denk aan draadloze netwerken en stabiele internetverbindingen bijvoorbeeld.

Applicatiebeheer

Ook applicatiebeheer valt onder ICT beheer. Denk aan het beheren van een document management systeem of een CRM systeem. Met behulp van applicatiebeheer is het mogelijk dat de software die je als ondernemer gebruikt optimaal blijft functioneren en altijd up-to-date is.

Functioneel ICT beheer

Functioneel ICT beheer wordt vaak ook wel business informatiemanagement genoemd. Met behulp van business informatiemanagement wordt ervoor gezorgd dat de informatievoorziening beschikbaar is en blijft en dat er ingegrepen wordt indien nodig. Denk aan het uitvoeren van onderhoud of het vervangen van bepaalde software of hardware.

ICT beheer voor bedrijven in Den Haag en omstreken

Waarom is ICT beheer uitbesteden?

ICT zelf beheren of uitbesteden?

ICT kan soms vrij complex zijn. Er is niets zo vervelend dan dat er zich gedurende de dag steeds (kleine) ICT problemen voordoen. Denk aan trage software, slechte netwerkverbindingen, blauwe schermen, etc. Zeker wanneer ICT niet het vakgebied is waarin jij als ondernemer actief bent is het aan te raden om te kiezen voor ICT beheer. Niet alleen omdat je wel wat anders te doen hebt dan het steeds oplossen van ICT problemen. ICT is namelijk continu in ontwikkeling. Software updates zijn eerder regel dan uitzondering en nieuwe applicaties verschijnen soms ook eerder dan je denkt.

Software updates en het installeren van nieuwe applicaties zijn vaak noodzakelijk om je werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren. Kies voor it beheer uitbesteden en laat dit soort zaken over aan een professional. Hierdoor kun jij jezelf blijven focussen op datgene wat voor jou belangrijk is en op datgene waar jij goed in bent.

ICT Beheer uitbesteden

Toch is ICT beheer uitbesteden aan te raden. Er zijn namelijk genoeg redenen te verzinnen waarom je dit zou moeten doen.

Voordelen ICT beheer uitbesteden

Naast dat ICT uitbesteden ervoor zorgt dat jij jezelf kunt focussen op datgene waar jij goed in bent, biedt het je ook nog andere voordelen:

● het is kostenbesparend: door je ICT uit te besteden aan Flexamedia kun je een hoop kosten besparen. Je hoeft immers geen aparte ICT- of helpdeskmedewerker aan te nemen.
● betere beveiliging: kies je voor ICT outsourcing? Dan worden eventuele cyberaanvallen en storingen sneller gedetecteerd en opgelost voordat ze de kans krijgen daadwerkelijk schade aan te richten.
● gebruik maken van veel kennis en ervaring: als full service ICT bedrijf beschikken we bij Flexamedia over meer dan de nodige kennis en ervaring als het om ICT beheer gaat. Besteed je de ICT van jouw bedrijf of organisatie uit aan ons? Dan kun jij hier gebruik van maken. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends als het gaat om ICT.
● verhoging eigen productie: doordat jij jezelf kunt focussen op datgene waar jij goed in bent wanneer je kiest voor ICT beheer, maak je zelf meer productie. Dit geldt ook voor de eventuele medewerkers die jij in dienst hebt. ICT problemen worden getackeld en verholpen waar nodig zodat iedereen die binnen jouw bedrijf of organisatie werkzaam is zo efficiënt mogelijk zijn of haar werkzaamheden uit kan voeren.

Kosten ICT beheer uitbesteden

Het tarief wat je betaald aan een externe partij voor het uitbesteden van je ICT beheer ligt vaak hoger dan het uurtarief van een ICT medewerker in dienst. Toch ben je wanneer je kiest voor ICT beheer uitbesteden aan Flexamedia veel voordeliger uit. Bij ons betaal je namelijk alleen op het moment dat wij ook daadwerkelijk iets voor je doen. En dat is zeker niet dagelijks en wellicht ook niet wekelijks. Hierdoor ben je misschien al met een aantal uur per jaar geholpen waardoor je dus veel goedkoper uit bent dan wanneer je een ICT medewerker aanstelt binnen je bedrijf.

Veel kleine ondernemers hebben niet voldoende vermogen om een vaste systeembeheerder in dienst te nemen. Dit is precies waarom Flexamedia de kleinere ondernemers helpt met hun systeembeheer. Een systeembeheerder vervult een belangrijke taak binnen een bedrijf. Echter kosten de werkzaamheden van zo’n systeembeheerder veel tijd waardoor je het systeembeheer van je bedrijf dus beter uit kunt besteden aan een externe partij.

Waar zorgt een systeembeheerder voor?

Wanneer je kiest voor ICT beheer uitbesteden aan Flexamedia zorgen wij ervoor dat alle besturingssystemen, hardware en software op de juiste manier wordt geïnstalleerd en regelmatig wordt voorzien van een update. Daarnaast passen we indien nodig instellingen in het huidige ICT systeem aan. Hierdoor wordt het voor jezelf en jouw werknemers mogelijk om zo accuraat en efficiënt mogelijk te werken. Onze systeembeheerders zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor alles wat met het ICT te maken heeft binnen jouw bedrijf of organisatie.

Op afstand beantwoorden wij ICT gerelateerde vragen en helpen waar nodig. We proberen het ICT beheer zoveel mogelijk op afstand uit te voeren zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. Mocht het nodig zijn dat we bij jou op locatie langs moeten komen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. We staan graag voor je klaar.

Ook voor ICT beveiliging

Wanneer je kiest voor ICT beheer uitbesteden raden wij je ook meteen aan om te kiezen voor ICT beveiliging. Ook dit kun je met een gerust hart overlaten aan Flexamedia. ICT beveiliging wordt aan de dag van vandaag steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Steeds meer ondernemers worden slachtoffer van cybercriminaliteit. Het is belangrijk dat al je bedrijfsgegevens goed beveiligd zijn. Je wilt immers niet dat er zomaar allerlei privacygevoelige gegevens van je klanten op straat komen te liggen. Denk dus goed na wat voor jou als ondernemer belangrijk is.

 

Ook wanneer je al langere tijd werkzaam bent als ondernemer is het belangrijk om regelmatig eens de balans op te maken. Misschien kun jij wel veel meer tijd aan je bedrijf besteden wanneer je bepaalde taken uit handen geeft. Of misschien kun jij wel heel wat meer uurtjes met je gezin doorbrengen wanneer je sommige zaken overlaat aan een professional. Je kunt immers niet overal goed in zijn.  Kies je alleen voor ICT beheer uitbesteden? Of kies je ook meteen voor een waterdichte ICT beveiliging?

IT beheer op maat

Wanneer je kiest voor ICT beheer wil je natuurlijk wel dat de ICT van jouw bedrijf of organisatie zo optimaal mogelijk beheert wordt Bij Flexamedia kun je hiervan op aan. Wij bieden namelijk IT beheer op maat aan. Wij zorgen ervoor dat patches, updates en overige zaken op tijd uitgevoerd worden. Daarnaast proberen we ICT problemen zoveel mogelijk te tackelen. Doen deze problemen zich onverhoopt toch voor? Dan zorgen we ervoor dat ze net zo snel weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Alle ICT werkzaamheden zullen zoveel mogelijk op afstand worden uitgevoerd. Is het toch nodig dat één van onze medewerkers bij je langskomt? Dan kan dit natuurlijk altijd.

Dankzij onze proactieve werkwijze zijn we in staat om problemen op te lossen voordat jij hier überhaupt iets van gemerkt hebt. Met al je vragen die betrekking hebben op IT kun je altijd bij ons terecht. Wij vinden het namelijk belangrijk om je te voorzien van de allerbeste service. Onze dienstverlening is flexibel waardoor we vaak in staat zijn om je vragen nog dezelfde dag te beantwoorden. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij staan iedere klaar om al onze klanten te voorzien van het juiste office 365 beheer en voor alle andere supportvragen. Ook met betrekking tot andere IT-gerelateerde zaken. Indien je dit wenst kunnen wij het hele ICT-beheer voor jouw onderneming of organistatie verzorgen.

ICT beheer voor bedrijven in Den Haag en omstreken
ICT beheer voor bedrijven in Den Haag en omstreken

Laat je ICT beheren door Flexamedia

Waarom kiezen voor ICT uitbesteden aan Flexamedia?

Er zijn allerlei verschillende redenen waarom het raadzaam is om je ICT uit te besteden aan Flexamedia, maar de belangrijkste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • meer dan 10 jaar ervaring in het beheren van de ICT-omgevingen van ZZP’ers en MKB’ers.
  • vaste prijsafspraken en volledige zekerheid
  • wij werken iedere dag met een brede glimlach op ons gezicht. Niets is ons teveel. We geven je graag het juiste advies en denken met je mee.

Spreken zaken als deze je aan en wil je weten wat we met betrekking tot ICT beheer voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.