Systeembeheer Den Haag

ICT Beheer

Voor veel bedrijven verzorgen wij netwerkbeheer & systeembeheer(ICT Beheer). Zo zorgen wij er voor dat u snelle toegang heeft tot het internet. Andere (MKB) bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor systeembeheer van Flexamedia. Wij sluiten dan nieuwe computers aan & installeren deze. Daarnaast houden we deze ook actueel. Bij problemen met de software komen wij gelijk in actie. Uiteraard sluiten wij ook printers en andere randapparatuur aan op dit netwerk.Flexamedia doet voornamelijk ICT-Beheer in Den Haag, Zoetermeer, Leiden & Rotterdam.

 

Werkplekbeheer

U kunt ook kiezen voor werkplekbeheer van Flexamedia. In dat geval installeren wij al uw computers. We zorgen dat alle randapparatuur aangesloten wordt. Hierbij houden wij rekening met de wensen van uw medewerkers. Bij sommige klanten nemen wij ook de installatie van software voor onze rekening.

Backup & beveiliging

ICT Beheer door Flexamedia betekent ook dat uw gegevens veilig zijn. Wij beschermen uw computers tegen virussen en hackers. Daarnaast maken wij een back-up van uw gegevens in ons datacenter. Als experts op het gebied van beveiliging adviseren wij ook bedrijven over beveiliging.

Ook beschikken wij daarnaast over een eigen datacenter. Hierin kunnen wij uw gegevens veilig en versleuteld opslaan. Uw informatie in de cloud en uw back-ups zijn dus volledig veilig bij ons!

Offerte aanvragen

Terugbel verzoek

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon