ICT beheer

Voor veel bedrijven verzorgen wij netwerkbeheer & systeembeheer(ICT Beheer). Zo zorgen wij er voor dat u snelle toegang heeft tot het internet. Andere (MKB) bedrijven kiezen bijvoorbeeld voor systeembeheer van Flexamedia. Wij sluiten dan nieuwe computers aan & installeren deze. Daarnaast houden we deze ook actueel. Bij problemen met de software komen wij gelijk in actie. Uiteraard sluiten wij ook printers en andere randapparatuur aan op dit netwerk.Flexamedia doet voornamelijk ICT-Beheer in Den Haag, Zoetermeer, Leiden & Rotterdam.

ICT Beheer

Werkplekbeheer

U kunt ook kiezen voor werkplekbeheer van Flexamedia. In dat geval installeren wij al uw computers. We zorgen dat alle randapparatuur aangesloten wordt. Hierbij houden wij rekening met de wensen van uw medewerkers. Bij sommige klanten nemen wij ook de installatie van software voor onze rekening.

Backup & Beveiliging

ICT Beheer door Flexamedia betekent ook dat uw gegevens veilig zijn. Wij beschermen uw computers tegen virussen en hackers. Daarnaast maken wij een back-up van uw gegevens in ons datacenter. Als experts op het gebied van beveiliging adviseren wij ook bedrijven over beveiliging.

Ook beschikken wij daarnaast over een eigen datacenter. Hierin kunnen wij uw gegevens veilig en versleuteld opslaan. Uw informatie in de cloud en uw back-ups zijn dus volledig veilig bij ons!

Maak met jouw bedrijf een vliegende start

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-
✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi