Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

ICT beheer voor bedrijven | ict voor ZZP'ers & het MKB.

ICT beheer voor bedrijven voor één vast maandbedrag van €39,- geen verborgen kosten. 500+ klanten gingen je voor.

Gratis offerte opvragen →

Al vanaf één gebruiker

Verhoog productiviteit

Vanaf €39 euro per maand!

Inclusief alle licenties.

Geen verborgen kosten

Voorspelbare kosten

ICT Bedrijf ICT beheer voor bedrijven

Brons

€39

per  maand

Gratis offerte →

✓ Werken in de cloud
✓ Word, Excel, Outlook, etc..
✓ Microsoft teams
✓ 1000GB onedrive opslag
✓ Hulp op afstand
✓ Virus en malware beveiliging
✓ Advies & consultancy
❌ Backups
❌ Eigen zakelijke telefoonnummer
❌ Korting tarief op locatie

Gratis offerte →

Goud

€49

per  maand

Gratis offerte →

✓ Werken in de cloud
✓ Word, Excel, Outlook, etc..
✓ Microsoft teams
✓ 1000GB Onedrive opslag
✓ Hulp op afstand
✓ Virus en malware beveiliging
✓ Advies & consultancy
✓ Backups
✓ Eigen zakelijke telefoonnummer
✓ Korting tarief op locatie

Gratis offerte →

ICT beheer voor bedrijven

ICT uitbesteden: De sleutel tot bedrijfsgroei en efficiëntie

In het huidige digitale tijdperk is ICT (Informatie- en Communicatietechnologie) een cruciale pijler voor bedrijven van elke omvang. Het uitbesteden van ICT-diensten is een strategie die ondernemingen in staat stelt om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl specialisten zoals Flexamedia zorgen voor de technologische behoeften. Bij Flexamedia begrijpen we dat ICT uitbesteden meer is dan alleen een operationele beslissing; het is een strategische zet die uw bedrijf kan transformeren.

De voordelen van ICT uitbesteden zijn talrijk. Ten eerste biedt het kostenbesparing. Door samen te werken met Flexamedia, elimineert u de noodzaak voor zware investeringen in ICT-infrastructuur en personeel. Onze flexibele dienstverlening past zich aan aan de behoeften en schaal van uw bedrijf, waardoor u betaalt voor wat u gebruikt en niet meer. Bovendien krijgt u toegang tot een team van experts met gespecialiseerde kennis en ervaring, iets wat vaak onbereikbaar is voor veel bedrijven.

Risico’s zijn er ook bij het uitbesteden van ICT. Deze omvatten beveiligingsrisico’s en de afhankelijkheid van externe leveranciers. Flexamedia begrijpt deze zorgen en heeft robuuste beveiligingsprotocollen en een transparant beheerproces om deze risico’s te minimaliseren. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn en dat de diensten betrouwbaar en consistent zijn.

Het uitbesteden van ICT gaat ook over het kiezen van de juiste partner. Bij Flexamedia bieden we een reeks diensten aan, zoals Office365-ondersteuning, werkplekbeheer, ICT beveiliging, systeembeheer en netwerkbeheer. Onze aanpak is erop gericht om een naadloze integratie van onze diensten in uw bestaande bedrijfsprocessen te waarborgen. We werken nauw samen met onze klanten om een duidelijk begrip te krijgen van hun zakelijke doelen en de beste manier om deze te bereiken door middel van onze ICT-diensten.

ICT voor bedrijven uitbesteden. zzp en mkb

Optimaliseer uw bedrijfsvoering met professionele ICT-dienstaanbieders

Het kiezen van de juiste ICT-dienstaanbieder is van cruciaal belang voor het succes van uw uitbestedingsstrategie. Flexamedia onderscheidt zich als een professionele ICT-dienstaanbieder met een bewezen staat van dienst. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ons team van experts heeft uitgebreide kennis in diverse ICT-domeinen. We blijven op de hoogte van de laatste technologische trends om ervoor te zorgen dat onze klanten profiteren van de meest geavanceerde oplossingen. Onze diensten zijn ontworpen om de efficiëntie te verhogen, de productiviteit te verbeteren en de operationele kosten te verlagen.

Een belangrijk aspect van onze dienstverlening is het bieden van duidelijke en transparante contracten en overeenkomsten. We zorgen ervoor dat onze klanten volledig begrijpen wat ze kunnen verwachten in termen van dienstverlening, kosten en ondersteuning. Onze SLA’s (Service Level Agreements) zijn opgesteld met het oog op maximale duidelijkheid en eerlijkheid, waarbij we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige diensten.

Bij Flexamedia zijn we niet alleen uw dienstaanbieder; we zijn uw partner in ICT. We investeren in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en bieden voortdurende ondersteuning en advies. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw ICT-functies soepel en efficiënt werken, zodat u zich kunt richten op het laten groeien van uw bedrijf.

Effectief beheer van ICT-uitbestedingsrelaties

Het beheren van de relatie met uw ICT-dienstaanbieder is een belangrijk aspect van succesvolle uitbesteding. Bij Flexamedia zijn we toegewijd aan het opbouwen van sterke, duurzame relaties met onze klanten. Dit begint met een grondig begrip van uw bedrijfsdoelstellingen en hoe onze diensten daaraan kunnen bijdragen.

Wij geloven in open communicatie en werken nauw samen met onze klanten om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Onze klantenserviceteams zijn altijd beschikbaar om ondersteuning te bieden en vragen te beantwoorden. We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een dienstaanbieder; we willen een vertrouwde adviseur en partner zijn in uw zakelijke groei.

Een ander belangrijk aspect van relatiebeheer is het regelmatig beoordelen van de dienstverlening. We voeren regelmatig prestatiebeoordelingen uit om ervoor te zorgen dat onze diensten blijven voldoen aan uw veranderende behoeften en verwachtingen. Deze beoordelingen stellen ons in staat om proactief verbeteringen en aanpassingen door te voeren, wat de algehele kwaliteit en effectiviteit van onze diensten ten goede komt.

Bij Flexamedia begrijpen we dat vertrouwen de basis is van elke succesvolle zakelijke relatie. We werken hard om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en te behouden door consistent hoogwaardige diensten en uitzonderlijke klantenservice te bieden.

ICt beheer. uitbesteden ict bedrijven, it beheer

Voordelen van ICT uitbesteden

ICT uitbesteden biedt talrijke voordelen voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiëntie, innovatie en groei. Flexamedia, als uw partner in ICT-uitbesteding, is toegewijd aan het leveren van diensten die deze voordelen maximaliseren.

Kostenbesparing: Een van de grootste voordelen van ICT uitbesteden is de vermindering van de operationele kosten. Door samen te werken met Flexamedia, elimineert u de noodzaak voor grote investeringen in ICT-infrastructuur en het onderhoud daarvan. Dit leidt tot een verlaging van de algemene bedrijfskosten en een verbetering van de winstgevendheid.

Toegang tot Expertise: Flexamedia biedt toegang tot een team van hoogopgeleide professionals met uitgebreide kennis en ervaring in de ICT-sector. Deze expertise is vaak moeilijk en kostbaar om intern te ontwikkelen, maar is cruciaal voor het ondersteunen van uw bedrijfsactiviteiten.

Focus op Kernactiviteiten: Door ICT-taken uit te besteden, kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten en strategieën voor groei. Dit zorgt voor een betere allocatie van middelen en verhoogt de efficiëntie van de bedrijfsvoering.

Verbeterde Efficiëntie en Productiviteit: Met de ondersteuning van Flexamedia kunnen bedrijven efficiëntere en geavanceerdere ICT-oplossingen implementeren, wat leidt tot verbeterde productiviteit en bedrijfsprocessen.

Schaalbaarheid: Flexamedia biedt flexibele en schaalbare ICT-oplossingen die meegroeien met uw bedrijf. Dit betekent dat u kunt op- of afschalen naargelang de behoeften van uw bedrijf veranderen, zonder te investeren in nieuwe infrastructuur of personeel.

Wetgeving en compliance in ICT uitbesteden

Het naleven van wetgeving en regelgeving is een kritisch element in ICT uitbesteden. Flexamedia hecht groot belang aan compliance en zorgt ervoor dat alle uitbestede ICT-diensten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, inclusief data privacy wetten zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Dit is niet alleen essentieel voor de wettelijke conformiteit, maar ook voor het beschermen van de reputatie van uw bedrijf en het vertrouwen van uw klanten.

Ons team van experts blijft op de hoogte van de nieuwste wetgevende veranderingen en past onze diensten dienovereenkomstig aan. Wij zorgen voor transparantie in onze processen en zorgen dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van hoe hun gegevens worden beheerd en beschermd. Dit omvat gedetailleerde rapportage en documentatie, waardoor klanten volledige zichtbaarheid hebben in de wijze waarop hun informatie wordt verwerkt en opgeslagen.

Bij Flexamedia begrijpen we ook de complexiteit van het werken in verschillende rechtsgebieden, vooral voor bedrijven die internationaal opereren. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met de specifieke eisen van verschillende landen en regio’s. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf overal waar het actief is, aan de relevante wet- en regelgeving voldoet.

Verder gaat onze inzet voor compliance verder dan alleen het naleven van wetten. We streven naar best practices in alle aspecten van onze dienstverlening, waardoor u de zekerheid heeft dat uw ICT-functies worden beheerd op een manier die ethisch, verantwoordelijk en veilig is.

Technologische trends en innovatie in ICT-uitbesteding

In een snel veranderende technologische wereld is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en innovaties. Flexamedia is toegewijd aan het integreren van de nieuwste technologische ontwikkelingen in onze ICT-uitbestedingsdiensten. Dit stelt ons in staat om onze klanten geavanceerde oplossingen te bieden die hun bedrijfsvoering verbeteren en hen een voorsprong geven op de concurrentie.

Een van de sleutelgebieden waar we ons op richten is de cloud-technologie. Cloud-oplossingen bieden ongeëvenaarde flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie, wat ze ideaal maakt voor bedrijven van elke omvang. Of het nu gaat om cloud-opslag, cloud-computing of cloud-gebaseerde softwareoplossingen, Flexamedia heeft de expertise om uw bedrijf te ondersteunen in de overstap naar de cloud.

Een ander belangrijk aspect van onze dienstverlening is cybersecurity. Met de toename van cyberdreigingen is het essentieel om robuuste beveiligingsmaatregelen te hebben. Wij bieden geavanceerde beveiligingsoplossingen die uw gegevens beschermen tegen cyberaanvallen en datalekken. Dit omvat niet alleen technische maatregelen, maar ook training en bewustwording voor uw medewerkers, wat cruciaal is voor het behouden van een veilige ICT-omgeving.

Bovendien zijn we bij Flexamedia voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om onze dienstverlening te verbeteren. Dit omvat het verkennen van nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en Internet of Things (IoT). Door deze technologieën te integreren in onze diensten, kunnen we oplossingen bieden die niet alleen efficiënt zijn, maar ook adaptief en toekomstbestendig.

Hulp op afstand

Kostenanalyse en financieel management in ICT uitbesteden

Een effectieve kostenanalyse en financieel management zijn essentieel bij het uitbesteden van ICT. Bij Flexamedia bieden we transparante en gedetailleerde kostenanalyses, zodat u precies weet waar u in investeert. Ons doel is om u te helpen uw ICT-kosten te optimaliseren en tegelijkertijd de kwaliteit en effectiviteit van de dienstverlening te maximaliseren.

Wij begrijpen dat kostenbeheersing een belangrijke overweging is voor elk bedrijf. Daarom bieden we flexibele prijsmodellen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Of u nu op zoek bent naar een vast tarief, een pay-as-you-go model of een aangepast plan, we werken samen met u om een oplossing te vinden die past bij uw financiële mogelijkheden en zakelijke doelstellingen.

Een ander belangrijk aspect van ons financieel management is de focus op ROI (Return on Investment). We streven ernaar om onze klanten niet alleen kostenbesparende oplossingen te bieden, maar ook diensten die waarde toevoegen aan hun bedrijf. Dit omvat het verbeteren van de efficiëntie, het vergroten van de productiviteit en het ondersteunen van bedrijfsgroei.

Bij Flexamedia zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige ICT-diensten tegen concurrerende prijzen. Ons team werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun investering in ICT uitbesteding tastbare voordelen oplevert voor hun bedrijf. Dit maakt ons niet alleen een leverancier van ICT-diensten, maar een strategische partner die bijdraagt aan uw bedrijfssucces.

Waarom kiezen voor Flexamedia: Uw partner in ICT-uitbesteding

Bij het kiezen van een partner voor ICT-uitbesteding is het essentieel om een dienstverlener te selecteren die niet alleen aan uw huidige behoeften voldoet, maar ook uw bedrijf kan ondersteunen in zijn groei en evolutie. Flexamedia onderscheidt zich op verschillende belangrijke gebieden, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare, efficiënte en toekomstgerichte ICT-oplossingen.

Gespecialiseerde Expertise in ICT-Uitbesteding: Flexamedia beschikt over een team van hooggekwalificeerde professionals met diepgaande expertise in diverse ICT-domeinen. Deze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte, innovatieve oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw unieke bedrijfsbehoeften. Of het nu gaat om cloudservices, cybersecurity, data management of netwerkbeheer, wij hebben de kennis en ervaring om uw bedrijf te ondersteunen.

Kostenbesparende ICT-uitbestedingsoplossingen: Een van de belangrijkste voordelen van het kiezen voor Flexamedia is onze focus op kostenbesparing zonder in te leveren op kwaliteit. Wij bieden flexibele prijsmodellen die zijn afgestemd op de financiële mogelijkheden en behoeften van uw bedrijf. Dit betekent dat u kunt genieten van eersteklas ICT-diensten tegen een fractie van de kosten van het in-house beheren van deze functies.

Betrouwbare en Veilige ICT-Diensten: In een tijdperk waarin cyberveiligheid een topprioriteit is voor elk bedrijf, biedt Flexamedia geavanceerde beveiligingsoplossingen om uw gegevens en systemen te beschermen. Wij begrijpen het belang van betrouwbaarheid en veiligheid in ICT-uitbesteding en zetten ons in voor het implementeren van de beste beveiligingspraktijken, terwijl we volledig voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving.

Uitstekende Klantenservice en Ondersteuning: De toewijding van Flexamedia aan klanttevredenheid onderscheidt ons van andere ICT-dienstverleners. Wij geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, transparantie en open communicatie. Onze klantenservice is niet alleen responsief en behulpzaam, maar ook proactief in het aanbieden van oplossingen en advies om uw bedrijf te helpen groeien en bloeien.

Door te kiezen voor Flexamedia, kiest u voor een ICT-uitbestedingspartner die toegewijd is aan het leveren van uitmuntende diensten, aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften en uitdagingen. Onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid, kosteneffectiviteit en klantenservice maakt ons de ideale keuze voor uw ICT-uitbestedingsbehoeften.

ict bedrijf vlaardingen

ict bedrijf vondelwijk

ict bedrijf voorburg

ict bedrijf voorschoten

ict bedrijf voorhout

ict bedrijf waddinxveen

ict bedrijf wassenaar

ict bedrijf zoetermeer

ict bedrijf bennebroek

ict bedrijf spijkenisse

ict bedrijf nieuwkoop

ict bedrijf leiderdorp

ict bedrijf oude wetering

ict bedrijf alblasserdam

ict bedrijf barendrecht

ict bedrijf ypenburg

ict bedrijf bergschenhoek

ict bedrijf utrecht

ict bedrijf de lier

ict bedrijf hoofddorp

ict bedrijf bodegraven

ict bedrijf katwijk aan zee

ict bedrijf goedereede

ict bedrijf berkel en rodenrijs

ict bedrijf alphen aan den rijn

ict bedrijf benthuizen

ict bedrijf bleiswijk

ict bedrijf bloemendaal

ict bedrijf boskoop

ict bedrijf brielle

ict bedrijf capelle aan den i jssel

ict bedrijf delfshaven

ict bedrijf capelle west

ict bedrijf delft

ict bedrijf haastrecht

ict bedrijf gouda

ict bedrijf heerjansdam

ict bedrijf groenswaard

ict bedrijf heinenoord

ict bedrijf hellevoetsluis

ict bedrijf hoek van holland

ict bedrijf hendrik ido ambacht

ict bedrijf hillegom

ict bedrijf honselersdijk

ict bedrijf ic tbedrijf oranjewijk

ict bedrijf katwijk aan den rijn

ict bedrijf leiden

ict bedrijf lisse

ict bedrijf maassluis

ict bedrijf maasdijk

ict bedrijf mijnsheerenland

ict bedrijf monster

ict bedrijf naaldwijk

ict bedrijf nieuwenhoorn

ict bedrijf noordwijk binnen

ict bedrijf nieuw helvoet

ict bedrijf kwintsheul

ict bedrijf krimpen aan den i jssel

ict bedrijf leimuiden

ict bedrijf reeuwijk

ict bedrijf rhoon

ict bedrijf rijnsburg

ict bedrijf rijswijk

ict bedrijf ridderkerk

ict bedrijf rotterdam

ict bedrijf nieuw lekkerland

ict bedrijf noordwijkerhout

ict bedrijf oegstgeest

ict bedrijf poeldijk

ict bedrijf oud beijerland

ict bedrijf pijnacker

ict bedrijf scheveningen

ict bedrijf sassenheim

ict bedrijf schiedam

ict bedrijf s gravenzande

Profiteer van onze totaaloplossingen in ICT-ondersteuning

Ervaar de voordelen van ICT beheer voor bedrijven - Ons all-in-pakket is zowel betaalbaar als effectief.