Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

Netwerkbeheer voor kleine bedrijven

De meeste ondernemers van tegenwoordig kunnen het zich niet veroorloven om een interne netwerkbeheerder in dienst te nemen. Flexamedia neemt daarom het beheer voor kleine bedrijven en instellingen over

Netwerkbeheer voor kleine bedrijven

Een netwerkbeheerder heeft een belangrijke rol in binnen een bedrijf. Deze persoon zorgt namelijk ervoor dat hardware, besturingssystemen en software correct worden geïnstalleerd. Ook bepaalde instellingen zal een systeembeheerder dusdanig aanpassen, zodat de werknemers van jou bedrijf hun werk zo efficiënt en accuraat mogelijk kunnen uitvoeren.

Systeembeheerders zijn hiermee een belangrijke schakel binnen de ICT-afdeling van een bedrijf. Deze persoon beantwoordt vragen van medewerkers en helpt indien bij het oplossen van allerlei problemen. Netwerkbeheer voor kleine bedrijven doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Netwerkbeheer
Netwerkbeheer

een Randapparatuur

Netwerkbeheer kan het werk voor jou medewerkers op diverse manieren makkelijker maken. Denkt je bijvoorbeeld aan randapparatuur zoals printers en scanners. Op het moment dat wij deze apparatuur aansluiten op het netwerk van jou bedrijf, dan kunnen jou medewerkers vaak een stuk efficiënter werken.

Bovendien zorgt een professioneel netwerk voor kleine bedrijven ervoor dat je bijvoorbeeld ook moeiteloos informatie kunt delen tussen verschillende apparaten binnen jou bedrijf. Indien nodig adviseren wij je graag bij de aanschaf van deze randapparatuur.

Monitoring

ICT beheer voor kleine bedrijven van Flexamedia houdt jou netwerk voortdurend in de gaten. Stel dat er problemen ontstaan dan kunnen wij dus ook op afstand direct ingrijpen. Zo lossen wij problemen vaak nog op voordat je ze daadwerkelijk merkt.

Wil je meer weten over onze netwerkbeheer service voor kleine bedrijven en instellingen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder!