Netwerkbeheer

Een systeembeheerder neemt een belangrijke rol in binnen een bedrijf. De systeembeheerder zorgt ervoor dat hardware, besturingssystemen en software worden geïnstalleerd. Daarnaast worden de instellingen zodanig aangepast dat de medewerkers hun werk zo efficiënt en accuraat mogelijk kunnen doen.

De meeste bedrijven kunnen het zich niet veroorloven om een systeembeheerder in dienst te nemen. Flexamedia helpt kleine bedrijven en instellingen door het systeembeheer voor hen uit handen te nemen.

Onze systeembeheerders zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor alles dat met IT te maken heeft binnen uw organisatie. Zo beantwoorden wij vragen van medewerkers en helpen wij bij problemen. Vaak doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Netwerkbeheer

Randapparatuur

Een netwerk kan het werk voor uw medewerkers ook op andere manieren makkelijker maken. Door randapparatuur zoals printers en scanners aan te sluiten op het netwerk kunnen uw medewerkers sneller werken en apparaten delen. Waar nodig adviseren wij u ook bij de aanschaf van deze randapparatuur.

Monitoring

De netwerkbeheerders van Flexamedia houden uw netwerk voortdurend in de gaten. Vanaf afstand kunnen wij zien als er problemen ontstaan. Daarnaast kunnen we vanaf afstand ingrijpen. Zo lossen wij problemen vaak nog op voordat u ze merkt.