Netwerkbeheer voor (midden)kleine bedrijven

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

De ervaren netwerkbeheerders van Flexamedia beheren netwerken voor veel MKB- bedrijven. Wij verzorgen de aanleg van uw netwerk. Hierbij zorgen wij er uiteraard voor dat uw medewerkers een snelle toegang hebben tot het internet.

Ook installeren wij servers bij bedrijven instellingen – systeembeheer. Uw medewerkers kunnen sneller en efficiënter werken om dat alle informatie op een centrale plaats staat. Maar wij zorgen er natuurlijk ook voor dat uw informatie goed beveiligd is. Wij beschermen uw netwerk hierbij niet alleen tegen aanvallen van buitenaf – ICT Beveiliging. Wij zorgen er ook voor dat uw medewerkers alleen die informatie kunnen zien die zij nodig hebben voor de uitvoering van hun taak.

Randapparatuur

Een netwerk kan het werk voor uw medewerkers ook op andere manieren makkelijker maken. Wij kunnen randapparatuur, zoals printers en scanners, aansluiten op uw netwerk (Hard & Software Advies). Als er nieuwe medewerkers in dienst komen zorgen wij ervoor dat deze gelijk aan de slag kunnen.

Monitoring

De netwerkbeheerders van Flexamedia houden uw netwerk voortdurend in de gaten. Vanaf afstand kunnen wij zien als er problemen ontstaan. Daarnaast kunnen we vanaf afstand ingrijpen. Zo lossen wij problemen vaak nog op voordat u ze merkt.

Locatie

Uiteraard leveren wij ook ondersteuning op locatie – Hulp op afstand. Wij komen bij u langs voor onderhoud en sluiten nieuwe computers en andere apparatuur aan op uw netwerk. En wij zijn er uiteraard als er problemen zijn.

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer
WIFI
VPN
Backup

Systeembeheer

Systeembeheer
Werkplekbeheer
Beveiliging
Hard/software

Webdesign

Webdesign
Onderhoud
Domeinnaam
Webhosting
E-mail

 

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon


 

Terugbel verzoek

Adres

Guntersteinweg 377
2531KA Den Haag

Telefoon