Netwerkbeheer voor kleine bedrijven

De meeste ondernemers van tegenwoordig kunnen het zich niet veroorloven om een interne netwerkbeheerder in dienst te nemen. Flexamedia neemt daarom het beheer voor kleine bedrijven en instellingen over

Netwerkbeheer voor kleine bedrijven

Een netwerkbeheerder heeft een belangrijke rol in binnen een bedrijf. Deze persoon zorgt namelijk ervoor dat hardware, besturingssystemen en software correct worden geïnstalleerd. Ook bepaalde instellingen zal een systeembeheerder dusdanig aanpassen, zodat de werknemers van uw bedrijf hun werk zo efficiënt en accuraat mogelijk kunnen uitvoeren.

Systeembeheerders zijn hiermee een belangrijke schakel binnen de ICT-afdeling van een bedrijf. Deze persoon beantwoordt vragen van medewerkers en helpt indien bij het oplossen van allerlei problemen. Netwerkbeheer voor kleine bedrijven doen we dit vanaf afstand, zodat we zo snel mogelijk kunnen helpen.

Netwerkbeheer
Netwerkbeheer

een Randapparatuur

Netwerkbeheer kan het werk voor uw medewerkers op diverse manieren makkelijker maken. Denkt u bijvoorbeeld aan randapparatuur zoals printers en scanners. Op het moment dat wij deze apparatuur aansluiten op het netwerk van uw bedrijf, dan kunnen uw medewerkers vaak een stuk efficiënter werken.

Bovendien zorgt een professioneel netwerk voor kleine bedrijven ervoor dat u bijvoorbeeld ook moeiteloos informatie kunt delen tussen verschillende apparaten binnen uw bedrijf. Indien nodig adviseren wij u graag bij de aanschaf van deze randapparatuur.

Monitoring

ICT beheer voor kleine bedrijven van Flexamedia houdt uw netwerk voortdurend in de gaten. Stel dat er problemen ontstaan dan kunnen wij dus ook op afstand direct ingrijpen. Zo lossen wij problemen vaak nog op voordat u ze daadwerkelijk merkt.

Wilt u meer weten over onze netwerkbeheer service voor kleine bedrijven en instellingen? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder!