Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
010 nummer aanvragen

€21 euro onbeperkt bellen

Instellen op 3 toestellen

010 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling

Onbeperkt bellen Nederland

€21

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

€28

per  maand

Eigen nummer aanvragen →

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Eigen nummer aanvragen →

Overal bereikbaar

Ook in het buitenland

Onbeperkt uitbellen

€21 per maand

Mobiele app

App voor smartphones

Tijdelijk ontvang je 50% korting op de aansluitkosten Geen €50,- maar €25,-

Vraag Nu Een Rotterdamse 010 Telefoonnummer Aan en Beleef De Voordelen!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare en goedkope manier om jouw bedrijf te laten opvallen in Rotterdam? Zoek dan niet verder, want Flexamedia biedt je de perfecte oplossing: vraag nu een Rotterdams 010-telefoonnummer aan en beleef de voordelen! Geniet van onbeperkt bellen voor slechts €21,-, Whatsapp Business op een vaste lijn, een eigen kengetal, en binnen enkele uren bereikbaar. Met dit alles kun je makkelijk je klanten bedienen en jouw bedrijf opschalen. Geen wachttijden, geen problemen, het is zo geregeld met Flexamedia. Wat wil je nog meer?

Kengetal + Hosted VoIP

Met een Rotterdams 010-telefoonnummer profiteer jij van een kengetal dat je kan gebruiken om je bedrijf te laten opvallen in Rotterdam. Je krijgt daar ook een uitgebreid hosted VoIP telefonysysteem bij. Je nummer is door heel Nederland bereikbaar en wordt aangestuurd vanaf de Flexamedia VoIP servers. Zo weet je zeker dat je altijd kunt rekenen op hoogwaardige voice-kwaliteit die 24/7 beschikbaar is.

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, een communicatietechnologie die ervoor zorgt dat telefoongesprekken via een IP-network verzonden worden in plaats van de meer traditionele telefoniediensten. Hosted VoIP is een toepassing van VoIP waar jouw telefonysysteem volledig wordt beheerd en bewaakt door Flexamedia. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onderhoud of technische problemen.

Het hosted VoIP telefonysysteem biedt je alle flexibiliteit van virtuele telefonie. Door jouw telefoonsysteem in te stellen zoals je dat wilt, heb je de vrijheid om onbeperkt te bellen in heel Nederland. Ook kun je meer functies instellen, zoals call forwarding, voicemail, fax, unified messaging, conferencing en meer.

Bij welke regio hoort netnummer 010

Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rhoon, Rotterdam Albrands, Poortugaal, Hoogvliet Rotterdam, Pernis, Vondelingenplaat, Botlek.

Whatsapp Business

Met jouw Rotterdamse 010 telefoonnummer profiteer je ook van Whatsapp Business. Je kunt al je inkomende berichten via Whatsapp ontvangen en je kunt je bedrijf op deze manier profileren. Het is gratis toe te voegen aan je telefonysysteem, en je kunt direct klanten helpen zonder onnodige telefoniekosten. Whatsapp Business is ook erg handig in combinatie met jouw vaste lijn, omdat je hiermee wereldwijd klanten kan bedienen zolang er internetverbinding is.

Het is ook mogelijk om geautomatiseerde berichten te versturen in de vorm van informatie- of herinneringsberichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betalingsherinneringen, afspraakbevestigingen of weersvoorspellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. En het beste is dat je alle berichten op een gemakkelijke manier kan beheren inuit je telefonysysteem.

Daarnaast kun je met Whatsapp Business ook je klantenbediening verbeteren door middel van chatbots. Chatbots zijn virtuele assistenten die vragen van jouw klanten kunnen beantwoorden. Flexamedia kan je hierbij helpt met het instellen en optimaliseren van jouw chatbot. Alles wat je hoeft te doen is jouw chatbot de juiste informatie te geven, zodat je klanten altijd de juiste antwoorden krijgen.

Onbeperkt bellen

Met het Rotterdams 010-telefoonnummer van Flexamedia kun je onbeperkt bellen in Nederland voor slechts €21,-. Je betaalt dus één keer een vast bedrag en daarna kun je onbeperkt bellen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over onnodige telefoonkosten, want je weet precies waar je aan toe bent. Bovendien maakt flexamedia het je zo eenvoudig mogelijk om inzicht te krijgen in jouw telefoniegegevens. Je kunt heel makkelijk in je online dashboard je verbruikinkomsten inzien.

Ook kun je met jouw Rotterdams 010-telefoonnummer doorschakelen naar een ander nummer, bijvoorbeeld naar jouw mobiele telefoon. Ook al heb je deze optie altijd al gehad bij traditionele telefoniediensten, de optie om te doorschakelen zit nu geïntegreerd in jouw hosted VoIP telefonysysteem. Zo kun je dus ook jouw telefoniediensten op elk gewenst moment aanpassen.

Binnen enkele uren bereikbaar

Met Flexamedia ben je binnen enkele uren bereikbaar met jouw Rotterdams 010-telefoonnummer. Je hoeft alleen eenmalig een aanvraag in te vullen en dan ben je direct aangesloten op het vezels. Je kunt deze aanvraag heel eenvoudig doen via de website van Flexamedia. Zo ben je dus binnen enkele uren bereikbaar met jouw hosted VoIP telefonysysteem.

Je hoeft je daarna geen zorgen meer te maken over het aansluiten of instellen van het telefoonysysteem. Inmiddels heb je met Flexamedia de mogelijkheid om je telefonie gemakkelijk vanuit de cloud te beheren. Je kunt eenvoudig je doorgeefnummer aanpassen of een nieuw nummer toevoegen. Ook kun je iedere keer contact opnemen met onze klantenservice als je vragen of opmerkingen hebt.

Verbeter je klantenbediening

Ten slotte wil je waarschijnlijk ook nog weten hoe je je klantenbediening kan verbeteren. Bij Flexamedia heb je de mogelijkheid je hosted VoIP telefonysysteem zo in te stellen dat het past bij jouw bedrijf en de manier waarop je je klanten bedient. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je automatisch even gaat googelen of dat er naar verwezen wordt als je een verkooptip wilt toepassen. Zo kom je altijd tot de juiste informatie.

Ook kun je er voor kiezen om je telefonysysteem zo in te stellen dat inkomende berichten automatisch worden beantwoord. Hiermee kun je klanten te woord staan voordat je er zelf aan toe bent en het helpt je ook om je verwerkingstijd te verkorten. Ook kun je je klanten automatisch herinneren aan afspraken of betalingsdatums. Flexamedia heeft ook een uitgebreide lijst met kant-en-klare oplossingen voor je klaarstaan, dus je hoeft alleen nog maar te kiezen welke je wilt.

Direct Telefoonnummer Aanvragen?

Wil jij ook meer vrijheid, flexibiliteit en flexibiliteit met jouw zakelijke telefonie? Vraag dan snel een 010-telefoonnummer in Rotterdam aan bij Flexamedia. Geniet van onbeperkt bellen voor slechts €21,-, Whatsapp Business op een vaste lijn, een eigen kengetal en binnen enkele uren bereikbaar. Verder kun je ook Whatsapp automated messages inzetten om een betere klantenbediening te bieden en je contact met klanten te verbeteren. Neem daarom nu contact met ons op en vraag vandaag nog een Rotterdams 010- telefoonnummer aan! Direct telefoonnummer aanvragen.

Hulp nodig bij het aanvragen van een telefoonnummer?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.