Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Een 070 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling van je bedrijf

Een vaste bedrag van €21 per maand zonder extra gedoe!

070 nummer aanvragen

€21 per maand/onbeperkt bellen

Ben je ondernemer en is je onderneming gevestigd in de regio Den Haag? Ga dan na of een 070 nummer aanvragen iets voor je is. Door een 070 nummer aan te vragen geef je jouw onderneming een professionelere uitstraling dan wanneer je alleen een 06 nummer hebt. Door te kiezen voor een regionaal netnummer trek je klanten aan in de regio waarin jouw onderneming zich bevindt.

Je kunt natuurlijk niet alleen een netnummer aanvragen op het moment dat jouw onderneming is gevestigd in de regio Den Haag. Dit kan ook wanneer jouw onderneming zich bevindt in een andere regio. Echter vertellen we je in deze blog alles over het aanvragen van een 070 nummer en focussen we ons dus op het aanvragen op het aanvragen van een netnummer in de regio Den Haag.

Wachtrij functie

Mobiele app

Gespreksopname

Openingstijden

Wachtmuziek

070 nummer aanvragen

Geen vaste aansluiting nodig 

Je wilt als ondernemer natuurlijk altijd professionaliteit uitstralen en vertrouwen wekken bij (potentiële) klanten. Je kunt dit op verschillende manieren doen, maar wanneer jouw onderneming gevestigd is in de regio Den Haag, is het zeker de moeite waard om een 070 nummer aan te vragen. Overigens heb je voor zo’n nummer niet perse een vaste aansluiting nodig.

Er zijn namelijk providers die beschikken over een app die je probleemloos op je smartphone kunt installeren. Hierdoor kun je dus waar je jezelf ook bevindt gebruik maken van het 070 nummer. Daarnaast kun je ook via zo’n speciale app ook appen met het 070 nummer. Door een netnummer aan te vragen straal je dus niet alleen professionaliteit en vertrouwen uit, maar je kunt ook snel en flexibel zaken doen waar je jezelf op dat moment ook bevindt.

Waar vraag je een 070 nummer aan?

Een 070 nummer aanvragen kun je bij verschillende providers doen. Maar wanneer je wilt profiteren van een meer dan goed service, doe je dit natuurlijk via Flexa Media. Wanneer je het nummer via ons aanvraagt, bieden we je eveneens de mogelijkheid van VoIP telefonie aan. Deze afkorting staat voor Voice over Internet Protocol.

Hier wordt steeds meer voor gekozen aangezien je hiermee telefoongesprekken via het internet kunt voeren. En dit dus ook met je 070 nummer. De voordelen van VoIP telefonie staan hieronder op een rijtje:

  • onbeperkt bellen
  • mobiele app
  • gespreksopname
  • wachtmuziek
  • wachtrij functie
  • openingstijden

Ben je dus werkzaam als ondernemer en is jouw onderneming gevestigd in de regio Den Haag? Neem dan contact met ons op en kies voor het aanvragen van een 070 nummer.

Trek lokale klanten aan met een 070 nummer

Ben je werkzaam als ondernemer en wil je het liefst in de regio Den Haag opereren met je onderneming? Vraag dan zeker een 070 nummer aan. Veel mensen gaan namelijk lokaal op zoek naar die ene dienst of dat ene product. Dit geldt dus ook voor mensen die woonachtig zijn in de regio Den Haag.

Door dan als ondernemer te beschikken over een 070 nummer, straal je een stukje herkenning uit. Mensen uit de omgeving van Den Haag zullen dan namelijk eerder geneigd zijn om contact met jou op te nemen dan wanneer je een landelijk nummer, of een 06 nummer gebruikt.

Organiseer beter

Door een 070 nummer aan te vragen wordt het voor jou als ondernemer makkelijker om je onderneming beter te organiseren. Je wilt als ondernemer goed bereikbaar zijn voor je klanten, maar je wilt ook over de mogelijkheid kunnen beschikken om even niet bereikbaar te zijn. Ook als ondernemer heb je immers recht op ontspanning en wil je ook wel eens even niet aan je bedrijf denken of jezelf met je bedrijf bezighouden.

Wanneer jouw onderneming is gevestigd in de regio Den Haag, schep je vertrouwen en straal je professionaliteit uit door het aanvragen van een 070 nummer. Natuurlijk zijn er naast telefonie nog andere communicatiemiddelen mogelijk, maar telefonie blijf desondanks populair.

Andere communicatiemethoden

Naast telefonie zijn er voor jou als ondernemer nog diverse andere communicatiemiddelen die je kunt gebruiken. Hierbij kun je onder andere denken aan chatmogelijkheden via social media kanalen, whatsapp en e-mail. Toch kiezen veel (potentiële) klanten het liefst voor telefonisch contact. Dit komt onder andere doordat zij door middel van telefonisch contact snel antwoord op eventuele vragen of problemen krijgen, waardoor zij snel weten waar zij aan toe zijn.

Daarnaast is telefonisch contact natuurlijk ook een stuk persoonlijker dan het contact wat je hebt met klanten via andere communicatiemethoden. Zorg er dus voor dat je als ondernemer goed bereikbaar bent. Is je ondernemer gevestigd in de regio Den Haag? Vraag dan een 070 nummer aan. Zo’n netnummer wekt namelijk veel meer vertrouwen dan een standaard 06 nummer.

Bij welke regio hoort netnummer 070
– Den Haag
– Wassenaar
– Scheveningen
– Loosduinen
– Rijswijk (Zuid-Holland)
– Voorburg
– Leidschendam
070 nummer aanvragen

Overal bereikbaar met je 070 nummer

Op het moment dat je als ondernemer een 070 nummer aanvraagt, hoeft dit dus niet te betekenen dat je alleen bereikbaar bent wanneer je jezelf bevindt in je kantoorruimte of ander soort bedrijfsruimte. Je kunt dit nummer namelijk ook gebruiken op je mobiele telefoon.

Mocht je het 070 nummer nu aanvragen bij een provider die niet beschikt over een app waarmee je kunt bellen en appen? Dan kun je natuurlijk het nummer ook altijd doorschakelen naar de je mobiele telefoon, of naar de telefoon van één van je medewerkers of woordvoerders op het moment dat jij afwezig bent.

070 nummer aanvragen

Voor deze plaatsen kun je een 070 nummer aanvragen

Zoals je eerder op deze pagina al hebt kunnen lezen, kun je een 070 nummer aanvragen voor je onderneming op het moment dat deze is gevestigd in de regio Den Haag. Hiertoe behoren ook de plaatsen Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Leidschendam.

Het aanvragen van een 070 nummer zorgt ervoor dat de vestigingsplaats van jouw onderneming bekend is. Dit natuurlijk in tegenstelling tot wanneer je een gewoon 06 nummer gebruikt. Dit is natuurlijk ook fijn wanneer klanten uit de regio Den Haag op zoek zijn naar de diensten die jij als ondernemer aanbiedt. Zij zullen dan eerder geneigd zijn om contact met jou op te nemen wanneer je over een 070 nummer beschikt. Zo’n nummer zorgt dus ook voor een stukje herkenbaarheid.

070 nummer aanvragen