WordPress website onderhoud

Inclusief maandelijks een rapportage

Voor €29,99 per maand

ALL-in WordPress website onderhoud

Hoe mooi en modern uw website is ook is, het is noodzakelijk om deze te onderhouden. Op deze manier zorgt er voor dat uw website goed blijft scoren in zoekmachines, ook als deze hun algoritmen aanpassen. Verder is het noodzakelijk om uw website constant bij te werken, om te voorkomen dat deze gehackt wordt.

Het onderhouden van een website is erg tijdrovend en vergt soms de nodige kennis. Wij nemen daarom graag het onderhoud voor uw website uit handen. Zo kunnen wij uw website en eventuele plugins bijwerken en configureren.

Bij Flexamedia is uw WordPress website onderhoud in goede handen. Onze ervaren webmasters zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en vindbaarheid van uw website. Wilt u uw WordPress website onderhoud aan ons uitbesteden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via E-mail of op 070-3085580

Wordpress Website Onderhoud
~

Website beveiliging

Wij beveiligen uw website nog beter met onze speciale beveiligings-systeem. Zo beschermen wij uw website nog beter!

Backup

Wij hebben een backup van uw website op een beveiligde server. Zijn er toch problemen? Dan kunnen wij uw website eenvoudig herstellen.

Sluit jouw abonnement meteen af


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi