Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Alle voordelen van vast nummer op mobiel

Alle voordelen van vast nummer op mobiel

Wil jij altijd en overal bereikbaar zijn? Dan is een vast nummer op mobiel zeker aan te raden. Voorheen werd er voor vaste telefoon gebruik gemaakt van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. Niet heel handig wanneer je onderweg bent of het liefst werkt waar je wilt werken. Dit hoeft natuurlijk niet perse op kantoor te zijn, maar je kunt ook op een terrasje, vanuit een zonnig resort of vanuit je eigen tuin werken. Maar hierbij is het voor jou als ondernemer wel belangrijk dat je bereikbaar bent wanneer dit nodig is. In de afgelopen jaren hebben er verschillende ontwikkelingen binnen de telefonie plaatsgevonden. Tegenwoordig is het mogelijk om via VoIP te bellen. Hier heb je dus geen vaste ISDN-lijn meer voor nodig.

Bellen via de cloud

Met VoIP kun je bellen via een beveiligde internetverbinding. Je hoeft geen gebruik meer te maken van een fysieke telefooncentrale, maar je belt gewoon via de cloud. Door gebruik te maken van VoIP telefonie kun je een vast nummer op je mobiel installeren. Hierdoor wordt het voor jou als ondernemer mogelijk om je bedrijf beter te organiseren. Je wilt namelijk het liefst zakelijk en privé gescheiden houden, maar toch ben je niet altijd op kantoor en is het wel belangrijk dat je telefonisch bereikbaar bent. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om een mobiel nummer als zakelijk telefoonnummer te hebben. Echter staat dit niet zo professioneel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat je een professionelere en betrouwbare uitstraling hebt wanneer je over een vast telefoonnummer beschikt.

Nog een voordeel van VoIP

Een ander voordeel van een vast nummer op mobiel met behulp van VoIP is dat je een totaaloplossing voor je bedrijf kunt creëren. Je kunt namelijk het vaste nummer samenvoegen met je mobiele nummer. Hierdoor mis je nooit meer een telefoontje. Je bent namelijk altijd bereikbaar op één toestel. Daarnaast kun je ook kiezen of je belt met het vaste nummer, of dat je belt met je mobiele nummer. Hierdoor ben je van een hoop gemakken voorzien. Wil jij niet dat de binnenkomende telefoontjes op het vaste nummer bij jou op je mobiel binnenkomen? Dan kun je deze heel gemakkelijk doorschakelen naar een collega. Iedereen heeft immers wel eens belangrijke afspraken of vakantie.

Bellen met een vaste lijn is duurder

Vast bellen is de afgelopen jaren behoorlijk wat duurder geworden. Vaste telefonie wordt door particulieren steeds minder gebruikt, waardoor ook de inkomsten voor de verschillende telecom providers afnamen. Hier tegenover staat dat mobiel bellen de afgelopen jaren steeds goedkoper is geworden. Tegenwoordig kun je telefoonabonnementen afsluiten waarbij je onbeperkt voor een bepaald bedrag per maand kunt bellen. Ook kun je zelfs al gratis bellen wanneer je over een goede internetverbinding beschikt. Dit alles heeft er dus voor gezorgd dat vaste telefonie niet meer zo populair is.

Vast nummer is onmisbaar

Hoewel steeds meer particulieren er voor kiezen om hun vaste telefoonlijn op te zeggen, geldt dit voor bedrijven zeker niet. Een vast nummer is namelijk vaak onmisbaar voor veel bedrijven en organisaties. Een vast nummer komt nu eenmaal betrouwbaarder en professioneler over dan een mobiel nummer, en daarnaast heeft een vast nummer op zakelijk gebied nog steeds meer voordelen dan een mobiel nummer. Zo kun je bij een vast nummer vaak een keuzemenu instellen voor bellers, je kunt een wachtrij inschakelen en je kunt gemakkelijk doorverbinden.

De conclusie is dus dat voor jou als ondernemer een vast nummer eigenlijk onmisbaar is. Maar toch hoef je hier niet onnodig hoge kosten voor te maken. Door te kiezen voor een vast nummer op mobiel blijven deze kosten laag. Je profiteert dan van de voordelen van een vast nummer, maar je profiteert tegelijkertijd van de voordelen van bellen via een beveiligde netwerkverbinding.

Wen er maar aan

Het is natuurlijk voor jou als ondernemer ontzettend belangrijk om bereikbaar te zijn. Hier zitten overigens wel grenzen aan wanneer je aan het genieten bent van een welverdiende vakantie of tijdens het weekend, hoef je natuurlijk helemaal niet altijd bereikbaar te zijn. Maar wanneer je onderweg bent of voor zaken in het buitenland verblijft voor zaken, is het natuurlijk wel belangrijk om bereikbaar te zijn voor klanten. Om deze reden zal het vast en zeker wel eens voorkomen dat jij je mobiele telefoonnummer doorgeeft. Je wilt immers wel je klanten van dienst kunnen zijn. Echter is dit mobiele telefoonnummer misschien wel je mobiele privé telefoonnummer. Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Ook aan ondernemen zitten immers grenzen.

Gelukkig is een vast nummer op je mobiel ook mogelijk waardoor je niet langer meer een mobiel telefoonnummer door hoeft te geven aan klanten. Dit is natuurlijk wel wennen aangezien je nu eenmaal gewend was aan al die telefoontjes die op je privénummer binnenkwamen. Je zal zien dat wanneer je kiest voor vast nummer op mobiel, je hier zo aan gewend bent en eigenlijk tot de conclusie komt dat je dit misschien al wel veel eerder had moeten doen.

Vast nummer op mobiel via Flexamedia

Wil jij weten welke voordelen een vast nummer op mobiel voor jou als ondernemer kan hebben? Dan staan we je bij Flexamedia graag te woord. Je kunt zowel telefonisch, per mail als via de chatfunctie op onze website contact met ons opnemen. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat jij jezelf niet meer hoeft te ergeren aan een slechte telefoonverbinding en daarnaast wordt het hierdoor voor jou als ondernemer alleen maar makkelijker om je bedrijf beter te organiseren. Wanneer je kiest voor vast nummer op mobiel via ons, is dit al mogelijk voor €21 per maand. Dit is natuurlijk veel goedkoper dan wanneer je een mobiel abonnement afsluit bij een telecomprovider waarmee je onbeperkt kunt bellen. Neem dus snel contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen beteken op het gebied van een vast nummer op mobiel.

Alle voordelen van vast nummer op mobiel
Alle voordelen van vast nummer op mobiel

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio