Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Webshop webhosting

Webshop webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Webshop webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Webshop webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Webshop webhosting

Op zoek naar Webshop webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Webshop webhosting is een vertrouwelijk vorm van web hosting. Met onze Webshop webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij sommige Hosters. Indien je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Ingeval je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel simpel jouw web pagina, email of domeinnaam managen. Indien de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Webshop webhosting uiteraard iets voor je.

Kies voor Webshop webhosting

Of je nou een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen web site beheert, Webshop webhosting maakt het bijhouden van je internet site, E-Commerce of webmail account volledig makkelijk. Ook indien je een totale backup wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een extra meevaller van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorvoeren op je site? Mits je kiest voor Webshop webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De beste voordelen van Webshop webhosting

Ingeval je kiest voor Webshop webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het aanpassen van je .nl domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk onbeperkt domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar diverse url. Daarbij kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel snel al je DNS configuratie bijhouden en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie andere CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Webshop webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Webshop webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg gemakkelijk onbeperkt zakelijke emailadressen aan voor je domeinnamen. Daarbij kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Webshop webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Webshop webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel makkelijk je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Webshop webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Webshop webhosting ?

Wil je nou weten of Webshop webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Webshop webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Webshop webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.