Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Onbeperkt webhosting

Onbeperkt webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Onbeperkt webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Onbeperkt webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Onbeperkt webhosting

Op zoek naar Onbeperkt webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Onbeperkt webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Onbeperkt webhosting kan je zeker  met hulp van een makkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel Hosters. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische professionaliteit beschikken om je Hosting te beheren. Als je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel makkelijk jouw internet site, e mail of domeinnaam managen. Als de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Onbeperkt webhosting 100% zeker iets voor je.

Kies voor Onbeperkt webhosting

Of je tegenwoordig een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen web site beheert, Onbeperkt webhosting maakt het aanpassen van je web site, E-Commerce of pop3 account volledig gebruikelijk. Ook indien je een totale back-up wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een aanvullend opsteker van Cpanel is dat het portaal zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorvoeren op je pagina? Als je kiest voor Onbeperkt webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De handigste voordelen van Onbeperkt webhosting

Als je kiest voor Onbeperkt webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de voornaamste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Buiten het managen van je .be domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel eenvoudig onbeperkt domeinnaam bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar verschillende domeinnaam. Eveneens kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Onbeperkt webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel gemakkelijk en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk baat van het controlepaneel van Onbeperkt webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg simpel onbeperkt zakelijke emailadressen aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Onbeperkt webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Onbeperkt webhosting van Ons ? Dan maken wij elke dag back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel eenvoudig je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Onbeperkt webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Onbeperkt webhosting ?

Wil je direct weten of Onbeperkt webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Onbeperkt webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Onbeperkt webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.