Unlimited webhosting

Unlimited webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Unlimited webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Unlimited webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Unlimited webhosting

Op zoek naar Unlimited webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Unlimited webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Unlimited webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij heel veel providers. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische professionaliteit beschikken om je Hosting te beheren. Als je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Ingeval je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische inzicht kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw web site, e mail of DNS managen. Mits de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Unlimited webhosting beslist iets voor je.

Kies voor Unlimited webhosting

Of je tegenwoordig een eigen ecommerce hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen webpagina beheert, Unlimited webhosting maakt het aanpassen van je web site, E-Commerce of pop3 account volledig gebruikelijk. Ook indien je een totale back-up wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een extra opsteker van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorvoeren op je webpagina? Als je kiest voor Unlimited webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De handigste voordelen van Unlimited webhosting

Als je kiest voor Unlimited webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de voornaamste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het aanpassen van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig onbeperkt domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar diverse link. Bovendien kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en oorvoeren aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Unlimited webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel makkelijk en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel eenvoudig al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Unlimited webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan alle mogelijke andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van deze dashboard maak je erg makkelijk unlimited emails aan voor je domeinnamen. Tevens kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Unlimited webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Unlimited webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel simpel je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Unlimited webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Unlimited webhosting ?

Wil je nou weten of Unlimited webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Unlimited webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Unlimited webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.