All-in website pakket

Inclusief écht alles? Bij ons écht wél!

TIJDELIJKE AANBIEDING:

Van €799 voor €599

Website laten maken

Website laten maken

Uw website is voor veel potentiële klanten de eerste aanraking met uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat de website er goed uit ziet en laat zien wat u doet. Wellicht nog belangrijker is dat uw website goed vindbaar is via zoekmachines. Op die manier vinden uw klanten u, in plaats van dat u uw klanten moet zoeken. Bij Flexamedia kunt u een website laten maken die voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo heeft de website een responsive design, waardoor deze er altijd goed uitziet. Het maakt hierbij niet uit of uw klanten uw website bezoeken met een kleine smartphone of met een 26 inch breedbeeldmonitor.

Wij kiezen voor het gebruik van WordPress. Websites in WordPress zijn eenvoudig te beheren en kunnen eenvoudig optimaal ingericht worden voor zoekmachines. Tot slot wordt WordPress goed ondersteund, zodat uw website altijd veilig blijft.

Website laten maken

Website op maat laten maken

ICT Consultant

U kunt bij ons een website laten maken die past bij uw bedrijf, zodat u kunt laten zien wat u echt doet. Tijdens een gratis intakegesprek brengen we uw wensen in kaart. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij een ontwerp voor uw website. Nadat u deze goedgekeurd heeft gaan we aan de slag om de website te maken. Binnen tien werkdagen is uw website online.

Daarnaast bieden wij extra services voor uw website. Wij kunnen uw website voor u onderhouden zodat deze altijd up to date blijft. Wilt u sterke teksten die laten zien waar uw bedrijf voor staat? Onze tekstschrijver gaat graag voor u aan het werk.

Geen zorgen

Wij zorgen voor een moderne website die past bij uw bedrijf
j

Modern ontwerp

Modern ontwerp geschikt voor desktop, tablet en mobiel
}

Snel online

Snel en persoonlijk. Binnen 10 werkdagen online.
~

Veilig

Veilig en compleet. incl. SSL, e-mail en hosting.

Bestel jouw website vandaag nog!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Website laten maken


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi