Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Een eigen zakelijk info email adres aanmaken? Bij ons kun je onbeperkt emails aanmaken voor jouw bedrijf.

Voor €4,50 per maand kun je onbeperkt emails aanmaken en mailen. Binnen 5 minuten een bedrijfsmail aanmaken.

Nu of NOOIT deal: Ontvang het eerste jaar 50% korting op alle e-mailpakketten.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Basispakket

€54 €27

Eerste jaar (daarna €54 per jaar).

✓ 5GB (5000MB) SSD opslag
✓ Instellen op je toestel (IOS/Android)
✓ Telefonisch support
✓ Onbeperkt emailadressen
✓ Veilig mailen (SSL verbinding)
✓ Automatische beantwoorders
✓ Spamfilter
✓ Overal vandaan inloggen
✓ IMAP/POP
✓ 30 dagen backups
✓ Online agenda
✓ Eigen handtekening
✓ Contactpersonen

Professional

€72 €36

eerste jaar (daarna €72 per jaar).

✓ 10GB (10000MB) SSD opslag
✓ Instellen op je toestel (IOS/Android)
✓ Telefonisch support
✓ Onbeperkt emailadressen
✓ Veilig mailen (SSL verbinding)
✓ Automatische beantwoorders
✓ Spamfilter
✓ Overal vandaan inloggen
✓ IMAP/POP
✓ 30 dagen backups
✓ Online agenda
✓ Eigen handtekening
✓ Contactpersonen

Vergroot je  naamsbekendheid door een zakelijke professionele email aan te maken.

info email adres aanmaken

Zakelijke email aanmaken voor €4,50 per maand

Als ondernemer wil je natuurlijk graag professioneel overkomen. Op het moment dat je een bedrijf start is het niet verplicht om een zakelijk e-mailadres aan te maken, maar het speelt wel een grote rol als het gaat om de professionaliteit van je bedrijf.

Door gebruik te maken van een professioneel e-mailadres (gebaseerd op je domeinnaam) vergroot je de naamsbekendheid. Iedere keer als klanten je briefpapier of visitekaartje zien, valt ook het e-mailadres en je domeinnaam op. Hierdoor heb je weer kans op meer bezoekers op je website.
Op deze pagina kun je lezen waarom het voor jou als ondernemer belangrijk is om een info e-mail adres aan te maken, wat de voordelen van zo’n e-mail adres zijn en hoe je zo’n e-mail adres aan kunt maken.

Een info emailadres aanmaken met talloze functionaliteiten

Met je Webmail-omgeving kun je mailen, je agenda bijhouden en contactpersonen toevoegen. Je regelt het gemakkelijk en snel met een eigen Webmail-omgeving. Waar je ook bent.

 

Jouw eigen info email als bedrijfsmail aanmaken.

Niemand zit te wachten op een inbox vol spam. Of e-mails met virussen. Daarom zorgen we samen met SpamExperts dat spam en virussen worden tegengehouden. Zo is jouw bedrijfsmail beschermd tegen gevaarlijke bestanden. Ook kun je jouw nieuwe bedrijfsmail op telefoon instellen.

Webhosting

Onbeperkt emails

Eenvoudig in beheer

Gratis hulp bij het instellen

Eigen email
Een info e-mail adres aanmaken

Waarom een @ info zakelijke email adres aanmaken?

Een info email adres aanmaken is voor jou als ondernemer niet verplicht. Toch is het verstandig om dit wel te doen. Door het aanmaken van een info e-mail adres is het voor jou als ondernemer namelijk mogelijk om zakelijk en privé gescheiden te houden.

Ook draagt een info e-mail adres bij aan de professionaliteit van je bedrijf. Wanneer je namelijk over zo’n e-mail adres beschikt, zullen klanten eerder geneigd zijn om je een mailtje te sturen. Mailen naar info@flexamedia.nl nodigt namelijk eerder uit dan mailen naar flexamedia@hotmail.nl.

Tevens gebruik je natuurlijk liever niet de e-mailadressen van de internet provider waarbij je een abonnement hebt. Op het moment dat je dan namelijk verandert van internet provider, zal je ook je e-mailadressen aan moeten passen en loop je de kans dat je een hoop mailtjes, en dus ook opdrachten misloopt. Ook is het aan laten passen van je nieuwe e-mailadres door al je contactpersonen best een gedoe.

Het is voor jou als ondernemer dus niet verplicht om een info e-mail adres aan te maken, maar wel verstandig om te doen. Door dit te doen creëer je namelijk een stukje zekerheid.

Waarom een zakelijk eigen email van Flexamedia? 

Voordat je begint met een eigen mailadres voor jou bedrijf, is het van belang dat je hiervoor ook een domeinnaam laat registreren. Als je kiest voor een zakelijke email van Flexamedia, dan kun je doorgaans rekenen op diverse mogelijkheden, die het zakelijke mailverkeer van jou bedrijf een flinke boost geven. Denk bijvoorbeeld aan:

Onbeperkt emails met onze Basis email hosting pakket

Bij ons kun je zoveel emailadressen aanmaken als je wilt. Denk bijv aan info@jouwdomeinnaam.nl of administratie@jouwdomeinnaam.nl Dit allemaal voor een vaste prijs per maand.

5GB opslag

Standaard wordt het pakket geleverd met 5000MB(5GB). Dit is voor de meeste gebruikers meer dan genoeg Wil je meer opslag? Kies dan voor het pakket met 10GB

Overal toegang

Met de webmail heb je altijd toegang tot je eie-mail vanaf elke browser. Ook kun je deze koppelen aan je toestel. Een eigen email adres maken is nooit zo makkelijk geweest!

Spamfilter

Met onze ingebouwde spamfilter kun jij zelf bepalen hoe hoog jij de Spamfilter zet! Ontvang je teveel spam? Dan kun je deze zelf strenger maken. Kom je er niet uit? Dan kijken we graag mee!

Mobiel geschikt

Het zakelijke email pakket is geschikt voorelke apparaat. Dankzij de IMAP functie zorgen wij ervoor dat jouw zakelijke email synchronisteerd met alle apparaten. 

Automatisch beantwoorden

Jij kunt ervoor kiezen om het automatische beantwoorden aan te zetten. Handig voor als je een week op vakantie bent! 🙂

Een zakelijke info email adres aanmaken kan al met onze goedkope email hosting pakket

 

Een info email adres aanmaken kun je niet zomaar doen. Voordat je dit kunt doen is het belangrijk dat je eerst een domeinnaam kiest en registreert. Je kunt dit binnen no-time doen via Flexamedia. Wanneer je je domeinnaam via ons koopt, kun je niet alleen aan de slag met het aanmaken van een info email adres, maar je kunt ook meteen starten met het maken van je eigen website of webshop.

Ook is het belangrijk dat je een email hosting pakket toevoegt aan je domein. Bij Flexamedia bieden we je verschillende hostingpakketten aan maar ook email hosting pakketten, zodat je je zakelijke e-mailaccount kunt beheren zonder beperkingen.

Vervolgens kun je aan de slag met het aanmaken van een info mailadres. Wanneer je een bedrijf hebt waar meerdere medewerkers werken, is het mogelijk om voor al je medewerkers een apart e-mailadres aan te maken. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan zijn wij je natuurlijk graag van dienst. Tevens kun je indien nodig aliassen aanmaken. Een alias is een e-mailadres zonder dat hier een eigen mailbox aan gekoppeld zit. Ale e-mail die naar zo’n alias verzonden worden, worden automatisch doorgestuurd naar een gehoste mailbox. Op het moment dat er gesproken wordt over aliassen, kun je bijvoorbeeld denken aan offerte@… of aan sales@…

Nadat je bovenstaande stappen hebt doorlopen, kun je een willekeurige mailbox kiezen. Bijvoorbeeld Outlook of Gmail. Vervolgens kun je aan de slag met het instellen van je mailbox. Vanaf nu kun je mails versturen en ontvangen met je zakelijke e-mailaccount.

Om je bedrijf nog een snellere boost te geven hebben wij ook vaste telefoonnummers. Zo kun je bijv een 085 nummer nemen, deze is regio onafhankelijk. Of kom je uit Utrecht of Den Haag? Ook dat is geen probleem. We bieden meer dan 100 verschillende zakelijke telefoon nummers aan. Lees meer op deze pagina. 

Basis email hosting pakket

€4,50

per maand

5GB opslag

Onbeperkt emailadressen

Automatische beantwoorden

Spamfilter

Hord/Roundcube/Squiremail

IMAP/POP

14 dagen backups

Cpanel

Op zoek naar een eigen email met domeinnaam?

Het aanmaken van een eigen emailadres met een eigen domeinnaam is binnen 2 minuten geregeld. Voor maar een paar tientjes per jaar! Controleer direct of jouw eigen beschikbaar is.

Ontvang vanaf nu meer e-mails op jouw eigen zakelijke info email.

Het maken van een typefout kan iedereen overkomen. Toch hoeft er niets aan de hand te zijn op het moment dat een klant jou een mailtjes stuurt maar een typefout maakt bij het intypen van je e-mailadres. Op het moment dat je namelijk over een eigen e-maildomein beschikt, kun je een catch-all functie toevoegen. Met deze functie kunnen alle e-mails doorgestuurd worden naar je info e-mailadres en mis je dus geen belangrijke mailtjes meer.

Een eigen email adres aanmaken heeft voor jou als ondernemer dus een aantal voordelen. En daarnaast is het betrekkelijk eenvoudig om zo’n e-mailadres aan te maken. Op het moment dat je een eigen email adres aanmaakt via Flexamedia, kun je vertrouwen op tal van verschillende mogelijkheden zodat je jouw bedrijf een professionele boost geeft. Hierbij kun je onder andere denken aan een onbeperkt aantal e-mailadressen, het instellen van een automatisch antwoordbericht, een spamfilter en je hebt altijd toegang tot je zakelijke mailbox waar je ook bent.

En een bijkomend voordeel wanneer je een eigen info email adres aanmaken via Flexamedia doet, is dat je er altijd van verzekerd bent dat je mailbox veilig gesynchroniseerd wordt met al je apparaten. Dit of je nu enkel je mailbox op je smartphone en laptop wilt instellen, of dat je hier ook nog een tablet en vaste computer aan toe wil voegen.

Geef je bedrijf een professionele uitstraling en registreer hier meteen jouw eigen info emailadres

Waarom een info e-mail adres aanmaken?

Een info email adres aanmaken is voor jou als ondernemer niet verplicht. Toch is het verstandig om dit wel te doen. Door het aanmaken van een info e-mail adres is het voor jou als ondernemer namelijk mogelijk om zakelijk en privé gescheiden te houden.

Ook draagt een info e-mail adres bij aan de professionaliteit van je bedrijf. Wanneer je namelijk over zo’n e-mail adres beschikt, zullen klanten eerder geneigd zijn om je een mailtje te sturen. Mailen naar info@flexamedia.nl nodigt namelijk eerder uit dan mailen naar flexamedia@hotmail.nl.

Tevens gebruik je natuurlijk liever niet de e-mailadressen van de internet provider waarbij je een abonnement hebt. Op het moment dat je dan namelijk verandert van internet provider, zal je ook je e-mailadressen aan moeten passen en loop je de kans dat je een hoop mailtjes, en dus ook opdrachten misloopt. Ook is het aan laten passen van je nieuwe e-mailadres door al je contactpersonen best een gedoe.

Het is voor jou als ondernemer dus niet verplicht om een info e-mail adres aan te maken, maar wel verstandig om te doen. Door dit te doen creëer je namelijk een stukje zekerheid.

Hoe maak je een info mail aan?

Een info mail aanmaken kan eenvoudig door een domeinnaam te registereren en deze te koppelen aan jouw email pakket.  Controleer direct of jouw domeinnaam vrij is en start direct te mailen met jouw info mail.

Stap 1: klik hier om te controleren of je domeinnaam vrij is

Stap 2: Selecteer jouw emailpakket 

Stap 3: Vul alle gegevens en rond je bestelling af

Stap 4: Je ontvangt alle gegevens voor het aanmaken van een info@ zakelijk email adres

Stap 5:  Beginnen met mailen 🙂

Hoe maak ik een gratis info@ emailadres?

Het is belangrijk om te weten dat een volledig gratis emailadres zakelijk niet haalbaar is vanwege de jaarlijkse kosten verbonden aan de domeinnaam.

Bij Flexa Media kun je tegen een voordelige prijs eenvoudig onbeperkt emailadressen aanmaken, waaronder professionele adressen zoals info@ of klantenservice@. Dit kleine bedrag is nodig vanwege de jaarlijkse kosten voor de domeinnaam, maar we zorgen ervoor dat het betaalbaar blijft. Maak je email adres meteen aan!

Is het mogelijk om e-mail te ontvangen op smartphone of tablet?

Je kunt eenvoudig je e-mailadres toevoegen op ieder apoparaat zodat jij altijd bereikbaar blijft. Mocht het niet lukken om jouw email in te stellen op een van je apparaten? Laat het ons weten, onze team staat voor jou klaar!

Wat is een professioneel mailadres?

Een professioneel mailadres is een e-mailadres dat specifiek is aangepast aan de identiteit en de behoeften van een bedrijf of een professional. In tegenstelling tot standaard, persoonlijke e-mailadressen (zoals die van Gmail, Yahoo, of Hotmail), wordt een professioneel mailadres meestal aangepast aan de domeinnaam van het bedrijf.

Wat kost een email domein?

Bij Flexa Media kun je een zakelijk e-mailadres aanmaken voor €4,50 per maand (exclusief BTW) met het basispakket, of voor €6,00 per maand (exclusief BTW) met het professionele pakket. Daarnaast is er een jaarlijkse kostenpost van €8,99 voor de domeinnaam. Het basispakket biedt onbeperkte emailadressen met 5GB opslag, terwijl het professionele pakket 10GB opslag biedt. Beide pakketten hebben functies zoals automatische beantwoorders, spamfilter, en IMAP/POP-ondersteuning. 

Is een domeinnaam registreren verplicht voor het maken van een zakelijk emailadres?

Wanneer je wilt mailen met jouw eigen bedrijfsnaam moeten we deze inderdaad een domeinnaam kopen. Jouw domeinnaam koppelen we aan de maildienst zodat jij zorgeloos kunt mailen. Een domeinnaam kost €8,99 per jaar. Gedurende het bestelproces kun je aangeven welke domeinnaam je wilt gebruiken.

Eigen email

Basispakket

€54 €27

Eerste jaar (daarna €54 per jaar).

✓ 5GB (5000MB) SSD opslag
✓ Instellen op je toestel (IOS/Android)
✓ Telefonisch support
✓ Onbeperkt emailadressen
✓ Veilig mailen (SSL verbinding)
✓ Automatische beantwoorders
✓ Spamfilter
✓ Overal vandaan inloggen
✓ IMAP/POP
✓ 30 dagen backups
✓ Online agenda
✓ Eigen handtekening
✓ Contactpersonen

Professional

€72 €36

eerste jaar (daarna €72 per jaar).

✓ 10GB (10000MB) SSD opslag
✓ Instellen op je toestel (IOS/Android)
✓ Telefonisch support
✓ Onbeperkt emailadressen
✓ Veilig mailen (SSL verbinding)
✓ Automatische beantwoorders
✓ Spamfilter
✓ Overal vandaan inloggen
✓ IMAP/POP
✓ 30 dagen backups
✓ Online agenda
✓ Eigen handtekening
✓ Contactpersonen

Vergroot je  naamsbekendheid door een zakelijke professionele email aan te maken.