ICT Beveiliging

Waarom ICT beveiliging?

ICT beveiliging wordt tegenwoordig steeds belangrijker voor zowel particulieren als zelfstandig ondernemers. Een onschuldig virus kan er namelijk binnen no-time voor zorgen dat je computer niet meer optimaal functioneert. Ook worden steeds meer kleine bedrijven het slachtoffer van een zogeheten cybercrime.

Hackers proberen bijvoorbeeld je bankgegevens te achterhalen, of ze installeren ransomware, waardoor je alleen nog bij jougegevens kunt als je losgeld betaalt. Wij kunnen bijvoorbeeld de meest hardnekkige virussen verwijderen en je computer/laptop om de zoveel tijd van een online backup te voorzien!

Maar ook andere data, zoals klantgegevens zijn waardevol voor criminelen. In sommige gevallen ben je zelfs verplicht om aan je klanten te vertellen dat hun gegevens gelekt zijn. Als zelfstandig ondernemer wil je dit natuurlijk voorkomen. Dit kan door een goede ICT Security, maar bijvoorbeeld ook door regelmatig een online back-up te maken van gegevens.

ICT Beveiliging

Bij Flexamedia in Den Haag kun je terecht voor een betrouwbare ICT Partner. Zo staan alle vertrouwelijke gegevens van je bedrijf altijd veilig opgeslagen.

Zo geef je cybercriminelen minder kansen om deze gegevens in te zien. Bovendien zullen de meeste hackers hierdoor hun oplichtingspraktijken ergens anders uitvoeren.

ICT beveiliging