ICT Beveiliging

Een onschuldig virus kan er voor zorgen dat uw computers niet meer vooruit te branden zijn. Ook worden steeds meer kleine bedrijven het slachtoffer van cybercrime. Hackers proberen bijvoorbeeld uw bankgegevens te achterhalen. Of ze installeren ransomware, waardoor u alleen nog bij uw gegevens kunt als u losgeld betaalt. Wij kunnen virussen verwijderen en uw computer/laptop Backuppen! meer informatie over Backup van je computer Klik hier

Maar ook andere data, zoals klantgegevens zijn waardevol voor criminelen. In sommige gevallen ben je zelfs verplicht om aan je klanten te vertellen dat hun gegevens gelekt zijn. Dit wilt u te allen tijde voorkomen. Dit kan door back-ups te maken en door een goede ICT beveiliging. Flexamedia helpt hierbij.

ICT Beveiliging


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi