Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN

Werkplekbeheer voor bedrijven en particulieren

Flexamedia biedt werkplekbeheer voor kleine bedrijven en instellingen. jou werknemers worden voorzien van een werkplek met ICT voorzieningen. Hierbij installeren wij de juiste hardware en software voor jou bedrijf en jou werknemers.

Werkplekbeheer voor uw onderneming

Elke werkplek vereist weer andere ICT middelen. Bij veel bedrijven verschilt dit zelfs per medewerker. Desondanks bestaat er nog altijd te weinig aandacht voor werkplekbeheer. In sommige sectoren gaat dit zelfs ten kosten van de lichaamshouding van werknemers.

Een ergonomische werkhouding wordt dus ook steeds belangrijker. Het is van essentieel belang dat jou werknemers voorzien worden van een gepaste werkplek. Dit vergt tegenwoordig net wat meer focus dan alleen een bureau met ICT voorzieningen.

Werkplekbeheer voor bedrijven en particulieren
Werkplekbeheer voor bedrijven en particulieren

Bedrijfssoftware

Met onze werkplekbeheer service helpen wij veel van onze huidige klanten met de software van hun bedrijf. Net zoals bij onze systeembeheer service voorzien wij hierbij de computers van besturingssystemen en installeren de juiste software.

Denk hierbij aan ICT programma’s zoals het Microsoft Office pakket, maar ook professionele plannings- en boekhoudpakketten. Naast het installeren voeren wij ook de updates uit van deze programma’s.

Wij leveren geschikte computers en randapparatuur, zodat de werkplekken van jou bedrijfspand altijd voorzien zijn van de juiste ICT middelen. Wij sluiten daarbij alle computers en randapparatuur aan.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle apparatuur correct wordt aangesloten op het netwerk. Ook denken wij aan de centrale voorzieningen zoals printers en scanners.

Heb je nog vragen over onze werkplekbeheer service & diensten? Neem dan gerust contact op.

Werkplekbeheer voor bedrijven en particulieren