Werkplekbeheer

Uw medewerkers hebben allemaal andere wensen voor hun werkplek. De ICT middelen die nodig zijn verschillen ook per medewerker. Een ergonomische werkhouding wordt daarnaast steeds belangrijker. Het optimaal laten functioneren van uw medewerker vergt dus meer dan alleen een werkplek en ICT apparatuur.

Flexamedia neemt het gehele werkplekbeheer uit handen voor kleine bedrijven en instellingen. Wij kunnen iedere medewerker snel voorzien van een werkplek en ICT voorzieningen. Wij stemmen de hardware en de software op de wensen van uw bedrijf en uw medewerkers. Verschillende medewerkers gebruiken hun computers immers verschillend.

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Om uw werkplekken van apparatuur te voorzien kunt u computers en randapparatuur bij ons aanschaffen. Wij sluiten alle computers en randapparatuur aan. Uiteraard zorgen wij ook dat alle apparatuur aangesloten wordt op het netwerk. Hierbij vergeten wij centrale voorzieningen als printers en scanners uiteraard niet.

bedrijfssoftware

Daarnaast helpen wij veel klanten met hun bedrijfssoftware. Wij voorzien de computers van besturingssystemen en installeren software. Dit gaat om allerlei programma’s, van Word en Excel tot plannings- en boekhoudpakketten. Wij verzorgen ook de updates van deze programma’s.


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi