Werkplekbeheer

Uw medewerkers hebben allemaal andere wensen voor hun werkplek. De ICT middelen die nodig zijn verschillen ook per medewerker. Een ergonomische werkhouding wordt daarnaast steeds belangrijker. Het optimaal laten functioneren van uw medewerker vergt dus meer dan alleen een werkplek en ICT apparatuur.

Flexamedia neemt het gehele werkplekbeheer uit handen voor kleine bedrijven en instellingen. Wij kunnen iedere medewerker snel voorzien van een werkplek en ICT voorzieningen. Wij stemmen de hardware en de software op de wensen van uw bedrijf en uw medewerkers. Verschillende medewerkers gebruiken hun computers immers verschillend.

Werkplekbeheer

Werkplekbeheer

Om uw werkplekken van apparatuur te voorzien kunt u computers en randapparatuur bij ons aanschaffen. Wij sluiten alle computers en randapparatuur aan. Uiteraard zorgen wij ook dat alle apparatuur aangesloten wordt op het netwerk. Hierbij vergeten wij centrale voorzieningen als printers en scanners uiteraard niet.

bedrijfssoftware

Daarnaast helpen wij veel klanten met hun bedrijfssoftware. Wij voorzien de computers van besturingssystemen en installeren software. Dit gaat om allerlei programma’s, van Word en Excel tot plannings- en boekhoudpakketten. Wij verzorgen ook de updates van deze programma’s.