Over Flexamedia

Flexamedia biedt ICT oplossingen voor ZZP-ers en het MKB. Wij kunnen al uw ICT zorgen uit handen nemen. Wij kunnen u helpen bij de aanschaf van nieuwe computers, printers en andere hardware en het aanleggen en beheren van netwerken. Wij helpen ook klanten bij het kiezen van de juiste software voor hun bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw computers en uw netwerk veilig zijn. Wij zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens en dat er altijd een back-up van uw gegevens is. Wij zijn ook thuis in de wereld van het internet. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden websites voor tal van bedrijven en zorgen dat deze vindbaar zijn op het internet. Via ons zusterbedrijf Flexahosting bieden wij goedkope webhosting aan.

Wilt u meer weten wat Flexamedia voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via 070-3085508 of via info@flexamedia.nl


Tijdelijke
aanbieding

Geef jouw bedrijf een BOOST

Alles-in-één ondernemerspakket nu tijdelijk GEEN €1299,- maar €899,-

✔ Logo op maat.
✔ 1000 Visitekaartjes (mat/glans) inclusief ontwerp op maat.
✔ Complete website.
✔ Eerste jaar gratis hosting & domeinnaam.
✔ Inclusief onbeperkt email adressen.
✔ Professionele foto`s.
✔ Binnen 2 weken online.

Wat zeggen onze klanten?

Het leveren van kwaliteit en service is niet altijd een standaard verdienste bij veel bedrijven. Bij FlexaMedia staat dit zeer hoog in het vaandel geschreven. Het continu klaarstaan op de meest gekke tijdstippen is voor mij heel bijzonder en nooit een probleem bij dit jonge en dynamische bedrijf. Ik heb drie websites laten bouwen en allemaal zijn ze zeer professioneel opgebouwd met alle mogelijkheden. Zeer tevreden!

Onno Visser

Flexamedia is erg behulpzaam en is heel enthousiast in het uitleggen en meedenken van oplossingen. Ik vind het prettig om met Flexamedia te werken, ze zijn bekwaam en hebben voor bijna alles een oplossing. Ik zou Flexamedia zeer zeker aanbevelen aan andere ondernemers, omdat ze een uitgebreid pakket hebben met handige diensten. Ze zijn kortom goed en betaalbaar!

Diamella Koelen

Flexa Media heeft voor ons een opdracht inzake het bouwen van een website uitgevoerd. In dit proces zijn wij zéér tevreden geweest omtrent het eindresultaatals zowel het klantcontact gedurende het proces. Hartelijk dank voor jullie inzet Flexa Media!! Agit Çiftçi

Agit Çiftçi

Flexamedia

Adres: Guntersteinweg 377

Email: 2531KA Den Haag

Telefoon: 070 3085508

Wapp: 0659594999