Een 085 nummer aanvragen voor een professionele uitstraling?

Onbeperkt uitbellen met een 085 nummer voor €20 per maand. Onze online telefooncentrale  beschikt over een mobiele app die zowel voor IOS als voor Android mobiele telefoon geschikt is.

Wereldwijd bereikbaar

Onbeperkt bellen zonder een lokaal tarief

Vast bedrag

Voor €20,- p/m  kun je onbeperkt bellen.

Geen abonnement. Maandelijks opzegbaar.

Instellen op 3 toestellen.

Jouw 085 nummer kunnen op je 3 toestellen configureren. Zonder limiten 🙂

Binnen 24 uur bereikbaar met je 085 nummer.

085 netnummer is regio onafhankelijk.

Goedkoop Een 085 nummer kopen, voor een landelijke uitsraling.

Een landelijk telefoonnummer hoeft niet altijd bij te dragen aan de professionaliteit van je bedrijf. Een kengetal 085 doet dit wel. Zo’n regionaal nummer is namelijk regio onafhankelijk waardoor je meteen een landelijke uitstraling aan je bedrijf geeft. Wel zo handig aangezien veel ondernemers tegenwoordig locatie onafhankelijk landelijk opereren. Koop vandaag een 085 nummer voor een professionelere uitstraling en start direct met onbeperkt bellen.

Onbeperkt uitbellen Nederland

€20

per maand

Nummer aanvragen

3 toestellen instellen

100% installatiehulp bij toestel

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Openingstijden

Wachtrij

Verschillende 085 nummers

Maandelijks opzegbaar (geen abbo)

Smartphone App (IOS/Android)

Buitenland bereikbaar

Onbeperkt uibellen naar Europa

€27

per maand

Nummer aanvragen

3 toestellen instellen

100% installatiehulp bij toestel

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Openingstijden

Wachtrij

Verschillende 085 nummers

Maandelijks opzegbaar (geen abbo)

Smartphone App (IOS/Android)

Buitenland bereikbaar

085 nummer aanvragen

Waarom is een landelijk nummer belangrijk?

Een 085 nummer is ontzettend in trek bij ondernemers en werkt optimaal voor telefonische bereikbaarheid. Dit geldt niet alleen voor grote bedrijven, maar ook zeker voor zzp’ers en andere kleine ondernemers. Ben jij een ondernemer of particulier en beschik je nog niet over een 085 nummer? Dan is nú het moment om zo’n nummer aan te vragen bij Flexamedia. Een 085 netnummer is het eerste nummer dat niet geografisch gebonden is en kent namelijk geen bepaalde regio waardoor jij gemakkelijk door heel Nederland kunt bellen. en landelijk nummer helpt bij de groei van jouw onderneming. Wil je liever een telefoonnummers met een lokaal nummer vanuit een bepaald regio? Wij hebben verschillende vaste telefoonnummers. Voor elke stad in Nederland hebben wij vaste telefoonnummers voor een regionale uitstraling. Welke kengetal bij jouw bedrijf past bepaal jij helemaal zelf! kies uit meer dan 100 landelijke nummers.

N

Goede telefoonverbinding voor jouw bedrijf

Een goede telefoonverbinding is voor veel bedrijven essentieel. Niet iedere klant wil namelijk contact leggen via e-mail of social media. Het is dus belangrijk dat je ervoor zorgt dat je telefonisch goed bereikbaar bent. Een goede telefoonverbinding creëer je door een 085 nummer aan te vragen.

N

Overal bereikbaar Ook in het buitenland bereikbaar

De tijd dat je als ondernemer alleen bereikbaar was tijdens kantoortijden is voorbij. Tegenwoordig wordt er eigenlijk van je verlangt dat je het liefst 24/7 bereikbaar bent, ongeacht of je in het buitenland bent. Natuurlijk is dit vaak niet nodig, maar het is wel belangrijk dat je snel kunt anticiperen op vragen van klanten. Wanneer je beschikt over een 085 nummer, kun je dit nummer eenvoudig doorschakelen naar je mobiele telefoon zonder extra kosten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om te bellen via 4G, 5G en WiFi.

VoIP telefonie met een 085 kengetal is niet regio gebonden

VoIP telefonie staat voor Voice over Internet Protocol. In het kort betekent dit dat je met VoIP telefonie belt via het internet. Deze manier van bellen is vele malen goedkoper dan het bellen via mobiele telefoons. Met behulp van een online telefooncentrale in de cloud krijg jij namelijk de gelegenheid om met VoIP telefonie te bellen via het internet. Naast die telefooncentrale in de cloud heb je het volgende nodig wanneer je gebruik wilt maken van VoIP telefonie:

N

Een vast landelijk telefoonnummer

VoIP telefonie staat voor Voice over Internet Protocol. In het kort betekent dit dat je met VoIP telefonie belt via het internet in tegenstelling tot de oude ISN lijnen. Deze manier van bellen is vele malen goedkoper dan het bellen via mobiele telefoons. Met behulp van een online telefooncentrale in de cloud krijg jij namelijk de gelegenheid om met VoIP telefonie te bellen via het internet. Naast die telefooncentrale in de cloud heb je het volgende nodig wanneer je gebruik wilt maken van VoIP telefonie:

N

Telefooncentrale in de cloud

Bellen via het internet kan alleen met behulp van een telefooncentrale in de cloud. Vraag je VoIP telefonie bij Flexamedia aan? Dan bieden we je de juiste hulp en ondersteuning bij je gehele zakelijke telefoonoplossingen. Denk aan een eigen wachtrij, openingstijden, en andere talloze extra functies. Wie is op welk nummer te bereiken, wat gebeurd er met de oproep? Wij hebben hier een mooie Dashboard voor gebouwd. Uiteraard kun je hierop inloggen en alles zelf schakelen.

N

Ook bellen vanuit het buitenland

Of je nu op een handdoek aan het strand ligt, in de auto zit, of op vakantie bent; met VoIp telefonie ben je altijd bereikbaar, waar je ook bent. Ook vanuit het buitenland bellen zonder dat de beller betaalt. Zowel voor de beller als jij Word je in het Buitenland gebeld? Ook hier betaal je niets extra voor. Natuurlijk is het zo nu en dan ook belangrijk dat je ervoor zorgt dat je er even niet bent maar jezelf volledig focust op je gezin, hobby’s etc. Op zo’n moment schakel je bijvoorbeeld een automatisch antwoord bericht in of schakel de telefoon naar een van je collega’s of compagnons. Zo word alles automatisch doorgeschakeld zonder dat de beller hier van iets opmerkt.

N

Wij zijn flexibel met 085 nummers

Vraag je een zakelijk 085 nummeraan bij een provider? Dan wordt je altijd geconfronteerd met contracten voor een bepaalde periode, aansluitkosten, etc. Kies je voor een 085 nummer in combinatie met VoIP telefonie? Dan is dit niet het geval. Wanneer je bij ons zo’n telefoonnummer aanvraagt en gebruik gaat maken van bellen via het internet zit je nergens aan vast. Je weet immers maar nooit wat de toekomst brengt. Het is niet te hopen, maar iedereen kan te maken krijgen met geldproblemen waardoor eventuele abonnementskosten niet meer voldaan kunnen worden.

Niet tevreden? maandelijks opzegbaar.

Voordelen van 085 nummer voor een landelijke uitstraling.

Bij ons kun je zonder extra kosten, gratis een 085 nummer aanvragen. Voor maar €20,- per maand krijg je bij ons het all inclusive pakket zonder verborgen kosten. Dit betekent dat je:

binnen 24 na aanvraag bereikbaar bent op jouw nieuwe 085 nummer

een zakelijke voicemail in kunt stellen

het abonnement kunt koppelen aan drie verschillende apparaten voor de vaste prijs van €20,-

beschikt over een mobiele app die zowel voor IOS als voor Android geschikt is

verschillende landelijke nummers

gratis oproepen doorschakelen naar mobiel

Wil je niet alleen landelijk bellen, maar wil je ook zorgen voor een internationale bereikbaarheid voor een vaste prijs? Dan kun je een 085 nummer aanvragen waarmee je internationaal kunt bellen voor een vaste prijs van €27,- per maand per stuk.

085 nummer aanvragen
Een kleine greep van onze klanten
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen

Een nummer kiezen is in 5 minuten gebeurd.

Waarom vandaag nog een 085 nummer aanvragen?

Het aanvragen van een 085 nummer biedt jou als ondernemer verschillende voordelen:

een 085 nummer is niet gebonden aan een bepaalde regio

je bent zowel in het binnen- als in het buitenland bereikbaar

je creëert een professionele uitstraling wanneer het gaat om de bereikbaarheid van je bedrijf

bellers betalen nooit extra in het buitenland

je kunt WhatsAppen naar de bellers via een 085 nummer (laagdrempelige manier van contact)

De voordelen van een 085 nummer aanvragen?

Best veel voordelen

Dat een 085 bijdraagt aan de professionaliteit van je bedrijf is natuurlijk leuk, maar biedt zo’n telefoonnummer je ook nog andere voordelen? Het antwoord hierop is JA. Naast dat je een landelijke uitstraling creëert is het bellen naar een 085 nummer voordelig. Hierdoor ligt de drempel voor (potentiële) klanten een stuk lager om telefonisch contact met jou op te nemen.

Een ander groot voordeel van een 085 nummer is je dit nummer heel gemakkelijk kunt integreren met VoIP telefonie. Dit is met name interessant wanneer je vaak belt via een internetverbinding, locatieonafhankelijk wilt kunnen bellen of wanneer je bedrijf beschikt over meerdere vestigingen.

Wat betaal ik als ik een 085 nummer aanvraag?

Ook voor jou als ondernemer zijn de kosten die je voor bellen met een 085 nummer betaalt laag. Al voor €20,- per maand kun je onbeperkt bellen met zo’n nummer. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor hoge aansluitkosten of ‘kleine lettertjes’ want die zijn er namelijk niet. Vraag je vandaag jouw nieuwe 085 nummer bij ons aan? Dan ben je binnen 24 bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer.

Een ander groot voordeel van een 085 nummer is je dit nummer heel gemakkelijk kunt integreren met VoIP telefonie. Dit is met name interessant wanneer je vaak belt via een internetverbinding, locatieonafhankelijk wilt kunnen bellen of wanneer je bedrijf beschikt over meerdere vestigingen.

Voor wie is een 085 nummer bedoeld?

Een 085 nummer is geschikt voor iedereen die een landelijke uitstraling aan zijn of haar bedrijf wilt geven. Zeker wanneer je online economische zaken doet is dit zeer aan te raden. Daarnaast kan een 085 nummer alle landelijke nummers en servicenummers bellen. Veel lager dan de tarieven die vaak betaald worden voor het bellen naar telefoonnummers die verbonden zijn met een provider. Wil je professionaliteit uitstralen en je (potentiële) klanten de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier telefonisch contact met je op te nemen? Vraag dan vandaag nog jouw 085 nummer aan.

Wat moet ik doen om een eigen zakelijke 085 nummer aan te vragen?

Wil je graag een 085 nummer aanvragen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de installatie en integratie van dit nummer? Schroom niet en vraag onze experts om de hulp en ondersteuning die je nodig hebt. Ze staan graag voor je klaar. Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je meteen overgaat tot het aanvragen van een 085 nummer? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Altijd bereikbaar met een 085 netnummer

Een belangrijk voordeel van VoIP is dat het ervoor gaat zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Als je gebruik gaat maken van reguliere telefonie, dan is dat in veel gevallen helaas niet zo. Dan zit je namelijk vast aan één specifieke werkplek, maar in dit tijdperk is dat natuurlijk helemaal anders. Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Dus of je nu in de auto zit, thuis bent, op kantoor bent of op een hele andere plek. Je kunt altijd bereikbaar zijn, omdat het in verbinding staat met het internet. Wellicht is er bijvoorbeeld een belangrijke klant die meer wil weten over de diensten of producten die jij aanbiedt. Dan is die bereikbaarheid zeer handig.

Flexibel zonder vaste contract en kleine lettertjes

Een ander belangrijk voordeel is de flexibiliteit waar je van kunt profiteren. Als je bijvoorbeeld voor een reguliere provider gaat, dan zit je in de meeste gevallen vast aan een contract. In het beste geval is dit een jaarcontract, maar het kan ook nog eens zo zijn dat je langer aan een contract vast zit. In veel gevallen is dit zeer nadelig, want misschien zie je bijvoorbeeld een betere aanbieding. In dat geval kunnen we dan begrijpen dat je van je oude contract af wil. Maar je kunt bijvoorbeeld ook te maken krijgen met geldproblemen. Dan wil je ook graag van je contract af. Bij VoIP is dit een fluitje van een cent. Bovendien is VoIP zeer gemakkelijk te integreren met een 085-nummer, waardoor je als bedrijf aan het vernieuwen bent.

085 nummer aanvragen

Hulp nodig bij het aanvragen van een 085 nummer?

Neem vrijblijvend contact op

Onze experts staan klaar om jou te helpen met het aanvragen van 085 nummers. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.