Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN
085 nummer aanvragen

€21 euro onbeperkt bellen

Instellen op 3 toestellen

Een 085 nummer aanvragen voor een professionele en zakelijke uitstraling.

Onbeperkt bellen Nederland

Direct aanvragen →

€21

per  maand

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct aanvragen →

Onbeperkt bellen Europa

Direct aanvragen →

€28

per  maand

3 toestellen instellen

100% installatiehulp

Whatsapp Business

Gespreksopnames

Gratis doorschakelen

Keuzemenu

Welkomstbericht

Sluitingstijd

Wachtrijfunctie

Maandelijks opzegbaar

Smartphone App (IOS/Android)

Direct aanvragen →

Overal bereikbaar

Ook in het buitenland

Onbeperkt uitbellen

€21 per maand

Mobiele app

App voor smartphones

In het dynamische landschap van moderne zakelijke communicatie staat één ding centraal: bereikbaarheid. Een essentiële schakel in deze bereikbaarheid is het telefoonnummer waarmee je bedrijf opereert. Hier speelt het 085 nummer een cruciale rol. Dit unieke telefoonnummer, niet gebonden aan een geografische locatie binnen Nederland, biedt bedrijven de kans om een nationale uitstraling te hebben. Geen zorgen meer over regionale nummers of de noodzaak van verschillende nummers voor meerdere vestigingen. Maar waarom zou je voor een 085 nummer kiezen en hoe kun je er een aanvragen?

Flexamedia biedt de ideale oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar zowel professionaliteit als gemak. Het aanvragen van een 085 nummer bij ons is een naadloos proces, waarbij we je door elke stap begeleiden. Bovendien introduceren we betaalbare belpakketten, zoals ons onbeperkt bellen aanbod voor slechts €21 per maand voor 3 toestellen. Voor degenen die zakendoen in Europa, is er een speciaal pakket beschikbaar voor €28.

Maar daar stopt het niet. In een tijdperk waar digitale communicatie overheerst, koppelen we je 085 nummer aan WhatsApp Business, waardoor je bedrijf bereikbaar is op meerdere platforms. En met het groeiende belang van netnummers in de communicatiewereld, is het essentieel om het nummer te kiezen dat je merk het beste vertegenwoordigt. Duik met ons mee in de wereld van 085 nummers en ontdek hoe het jouw onderneming kan transformeren.

Wat is een 085 nummer?

Een 085-nummer, soms aangeduid als een ‘geografisch onafhankelijk nummer’, onderscheidt zich van andere telefoonnummers omdat het niet gekoppeld is aan een specifieke stad of regio in Nederland. In plaats daarvan kan het overal in het land worden gebruikt, waardoor het een uiterst flexibele optie is voor bedrijven die klanten in verschillende gebieden bedienen.

De populariteit van 085-nummers heeft de laatste jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, vooral onder bedrijven die hun aanwezigheid in heel Nederland willen vestigen zonder meerdere lokale nummers te hebben. Het stelt bedrijven in staat om een uniform imago te presenteren, ongeacht waar ze fysiek gevestigd zijn.

Een ander voordeel van een 085-nummer is de schaalbaarheid. Terwijl een lokaal nummer suggereert dat een bedrijf voornamelijk opereert binnen een bepaald gebied, geeft een 085-nummer aan dat een bedrijf beschikbaar is voor klanten van Den Haag tot Amsterdam. Het biedt een bepaald niveau van professionaliteit en toont aan dat het bedrijf een groter geografisch bereik heeft.

Voordelen van een 085 nummer

Een 085-nummer biedt tal van voordelen voor zowel grote als kleine ondernemingen:

Professionaliteit: Het gebruik van een 085-nummer straalt een bepaald niveau van professionaliteit en legitimiteit uit. Het suggereert dat uw bedrijf meer is dan een lokale onderneming en dat het een groter bereik en een bredere klantenbasis heeft.

Geografische Flexibiliteit: Met een 085-nummer bent u niet gebonden aan een bepaalde locatie. U kunt verhuizen, uitbreiden of inkrimpen zonder uw telefoonnummer te hoeven wijzigen. Dit is vooral handig voor bedrijven die overwegen te verhuizen of uit te breiden naar nieuwe gebieden.

Uniformiteit: Als uw bedrijf meerdere locaties heeft, kan een 085-nummer een uniform contactpunt bieden voor klanten. Dit elimineert verwarring en zorgt ervoor dat klanten altijd weten hoe ze contact met u kunnen opnemen, ongeacht welke vestiging ze willen bereiken.

Merkherkenning: Door een 085-nummer in uw marketingmateriaal op te nemen, verhoogt u de herkenbaarheid en herinnering van uw merk. Het wordt een integraal onderdeel van uw merkidentiteit.

Kostenbesparing: In plaats van meerdere lokale nummers te hebben, wat kan leiden tot hogere telefoonrekeningen en administratieve uitdagingen, biedt een enkel 085-nummer een gecentraliseerde oplossing.

Integratie met diensten: 085-nummers kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met moderne zakelijke diensten, zoals VoIP-systemen en klantenserviceplatforms, waardoor ze ideaal zijn voor hedendaagse bedrijven.

Groei: Als uw bedrijf groeit en u wilt uitbreiden naar nieuwe regio’s of markten, biedt een 085-nummer een naadloze overgang zonder dat klanten zich moeten aanpassen aan een nieuw contactnummer.

In een steeds competitievere markt waar klanten hoge verwachtingen hebben, kan het juiste telefoonnummer een krachtig hulpmiddel zijn. Een 085-nummer biedt de flexibiliteit, schaalbaarheid en professionaliteit die moderne bedrijven nodig hebben om zich te onderscheiden.

Direct een nummer aanvragen →

Kosten van een 085 telefoonnummer

Als u overweegt een 085-nummer voor uw bedrijf te bemachtigen, zijn de kosten een belangrijk overwegingspunt. Bij Flexamedia bieden we u niet alleen competitieve prijzen, maar ook een duidelijke kostenstructuur die is ontworpen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Voor slechts €21 per maand kunt u onbeperkt bellen met drie toestellen. Dit tarief is niet alleen aantrekkelijk, maar ook transparant. Er zijn geen verborgen kosten of verrassende toeslagen. Voor bedrijven die ook binnen Europa willen bellen, hebben we een speciaal tarief van €28 per maand. Dit zorgt ervoor dat u altijd in verbinding staat met uw klanten, zowel lokaal als over de grenzen.

Flexamedia begrijpt dat elk bedrijf uniek is en dat de communicatiebehoeften van elk bedrijf kunnen variëren. Daarom bieden wij pakketten aan die zijn afgestemd op verschillende behoeften, zodat u altijd waar voor uw geld krijgt.

Procedure voor het aanvragen van een 085 nummer

Het proces van het aanvragen van een 085-nummer is gestroomlijnd en eenvoudig, vooral wanneer u ervoor kiest om samen te werken met een betrouwbare provider zoals Flexamedia. Hier is een stapsgewijze uitleg van de procedure:

  1. Initial Consultation: Neem contact op met ons team bij Flexamedia. Wij zullen uw behoeften bespreken en u adviseren over het meest geschikte pakket voor uw bedrijf.
  2. Documentatie: Verzamel en dien de benodigde documenten in. Dit omvat algemene bedrijfsinformatie en eventuele specifieke vereisten die u heeft voor uw 085-nummer.
  3. Nummerselectie: Afhankelijk van de beschikbaarheid kunt u mogelijk een specifiek 085-nummer kiezen dat u verkiest of dat in lijn is met uw branding.
  4. Activering: Na goedkeuring wordt uw 085-nummer geactiveerd. Flexamedia zorgt voor een naadloze overgang en integratie met uw bestaande systemen.
  5. Ondersteuning: Zodra uw nummer actief is, biedt Flexamedia voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van uw nieuwe communicatiemiddel.

Bij Flexamedia zorgen we ervoor dat het proces van het aanvragen van een 085-nummer soepel en stressvrij verloopt. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om u door elke stap van het proces te begeleiden.

Direct een nummer aanvragen →

Waarom een 085 netnummer aanvragen bij Flexamedia?

Flexamedia onderscheidt zich in de markt door onze toewijding aan kwaliteit, klantenservice en innovatie. Hier zijn enkele redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om hun 085-nummer bij ons aan te vragen:

  1. Deskundigheid: We hebben jarenlange ervaring in de telecommunicatie-industrie. Dit betekent dat we de nuances begrijpen en in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elk bedrijf.
  2. Uitstekende klantenservice: Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw 085-nummer haalt.
  3. Concurrerende prijzen: Bij Flexamedia krijgt u waar voor uw geld. Onze prijsstructuren zijn transparant, eerlijk en ontworpen om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen.
  4. Innovatieve oplossingen: We blijven de nieuwste technologieën en trends volgen om ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot de beste telecommunicatieoplossingen op de markt.
  5. Betrouwbaarheid: Onze diensten zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Wanneer u een 085-nummer bij ons aanvraagt, kunt u er zeker van zijn dat u een robuuste en effectieve communicatieoplossing krijgt.

Kiezen voor Flexamedia betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een partner die uw bedrijf begrijpt. We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een provider; we willen uw vertrouwde partner zijn in uw zakelijke communicatiebehoeften.

Hulp nodig bij het aanvragen van een telefoonnummer?

Een regionaal nummer nodig? Onze experts staan klaar om jou te helpen bij een telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.

085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen
085 nummer aanvragen

FAQ – Meest gestelde vragen

Wat betaal ik als ik een 085 nummer aanvraag?

Ook voor jou als ondernemer zijn de kosten die je voor bellen met een 085 nummer betaalt laag. Al voor €21,- per maand kun je onbeperkt bellen met zo’n nummer. Daarnaast hoef je niet bang te zijn voor hoge aansluitkosten of ‘kleine lettertjes’ want die zijn er namelijk niet. Vraag je vandaag jouw nieuwe 085 nummer bij ons aan? Dan ben je binnen 24 bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer.

Een ander groot voordeel van een 085 nummer is je dit nummer heel gemakkelijk kunt integreren met VoIP telefonie. Dit is met name interessant wanneer je vaak belt via een internetverbinding, locatieonafhankelijk wilt kunnen bellen of wanneer je bedrijf beschikt over meerdere vestigingen.

Voor wie is een 085 nummer bedoeld?

Een 085 nummer is geschikt voor iedereen die een landelijke uitstraling aan zijn of haar bedrijf wilt geven. Zeker wanneer je online economische zaken doet is dit zeer aan te raden. Daarnaast kan een 085 nummer alle landelijke nummers en servicenummers bellen. Veel lager dan de tarieven die vaak betaald worden voor het bellen naar telefoonnummers die verbonden zijn met een provider. Wil je professionaliteit uitstralen en je (potentiële) klanten de mogelijkheid bieden om op een laagdrempelige manier telefonisch contact met je op te nemen? Vraag dan vandaag nog jouw 085 nummer aan.

Wat moet ik doen om een eigen zakelijke 085 nummer aan te vragen?

Wil je graag een 085 nummer aanvragen, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de installatie en integratie van dit nummer? Schroom niet en vraag onze experts om de hulp en ondersteuning die je nodig hebt. Ze staan graag voor je klaar. Wil je liever eerst wat meer informatie voordat je meteen overgaat tot het aanvragen van een 085 nummer? Ook dat is mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op en we staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Altijd bereikbaar met een 085 netnummer

Een belangrijk voordeel van VoIP is dat het ervoor gaat zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Als je gebruik gaat maken van reguliere telefonie, dan is dat in veel gevallen helaas niet zo. Dan zit je namelijk vast aan één specifieke werkplek, maar in dit tijdperk is dat natuurlijk helemaal anders. Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Dus of je nu in de auto zit, thuis bent, op kantoor bent of op een hele andere plek. Je kunt altijd bereikbaar zijn, omdat het in verbinding staat met het internet. Wellicht is er bijvoorbeeld een belangrijke klant die meer wil weten over de diensten of producten die jij aanbiedt. Dan is die bereikbaarheid zeer handig.

Flexibel zonder vaste contract en kleine lettertjes

Een ander belangrijk voordeel is de flexibiliteit waar je van kunt profiteren. Als je bijvoorbeeld voor een reguliere provider gaat, dan zit je in de meeste gevallen vast aan een contract. In het beste geval is dit een jaarcontract, maar het kan ook nog eens zo zijn dat je langer aan een contract vast zit. In veel gevallen is dit zeer nadelig, want misschien zie je bijvoorbeeld een betere aanbieding. In dat geval kunnen we dan begrijpen dat je van je oude contract af wil. Maar je kunt bijvoorbeeld ook te maken krijgen met geldproblemen. Dan wil je ook graag van je contract af. Bij VoIP is dit een fluitje van een cent. Bovendien is VoIP zeer gemakkelijk te integreren met een 085-nummer, waardoor je als bedrijf aan het vernieuwen bent.

Welke gemeente heeft 085?

Het 085-nummer is een uniek beestje in de wereld van telefoonnummers in Nederland. Het is niet gebonden aan een specifieke gemeente, maar zweeft vrij door het hele land, beschikbaar voor gebruik door bedrijven waar ze ook gevestigd zijn.

Wat is een 085-nummer?

Een 085-nummer is een bijzonder soort telefoonnummer in Nederland. Het is niet verankerd aan een specifieke locatie of regio, waardoor bedrijven het kunnen gebruiken om een landelijke uitstraling te creëren, ongeacht hun fysieke locatie.

Waar is 085?

Het 085-nummer is een vrije vogel, niet gebonden aan een specifieke locatie in Nederland. Elk bedrijf, waar dan ook in het land, kan het gebruiken, ongeacht hun fysieke locatie.

Wat is een 085-nummer?

Een 085-nummer is een soort telefoonnummer dat niet is vastgepind op een specifieke geografische locatie in Nederland. Bedrijven gebruiken het vaak om een landelijke aanwezigheid te suggereren. Het gebruik van een 085-nummer betekent dat klanten overal in Nederland tegen lokaal tarief kunnen bellen, ongeacht waar het bedrijf zich bevindt.

Wie belt er met 085?

Elk bedrijf in Nederland kan een 085-nummer gebruiken. Het is een niet-geografisch gebonden nummer, wat betekent dat het niet is gekoppeld aan een specifieke locatie. Dit maakt het een populaire keuze voor bedrijven die een landelijke uitstraling willen hebben.

Is een 085-nummer gratis?

Nee, een 085-nummer is niet kosteloos. Het tarief voor het bellen naar een 085-nummer is hetzelfde als het tarief voor het bellen naar een regulier vast nummer in Nederland.

Waar is 085 het kengetal van?

Het kengetal 085 is niet gekoppeld aan een specifieke stad of regio in Nederland. Het is een niet-geografisch gebonden nummer dat door bedrijven in heel Nederland kan worden gebruikt.

Hulp nodig bij het aanvragen van een 085 nummer?

Neem vrijblijvend contact op

Onze experts staan klaar om jou te helpen met het aanvragen van 085 nummers. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.