085 nummer aanvragen

€20 euro onbeperkt bellen

Instellen op 3 toestellen

Interesse in een 085 nummer aanvragen met onbeperkt bellen voor €20?

Overal bereikbaar

Gesprekken via 4G, 5G of Wifi

Onbeperkt bellen

€20 per maand

Geen contract

Maandelijks opzegbaar

Direct 085 nummer  aanvragen! →

085 nummer aanvragen doe je bij Flexamedia

VOIP telefonie biedt allerlei nieuwe mogelijkheden voor de communicatie binnen jou bedrijf. De afkorting ‘VoIP’ staat voor Voice over Internet Protocol.

Heb jij een onderneming en heb jij veel contact met klanten? Moet jij bijvoorbeeld zeer vaak bellen met klanten, of met toekomstige klanten? In dat geval is het natuurlijk van groot belang dat jij een goede telefoonverbinding hebt. Met een goede telefoonverbinding zorg jij er dan namelijk voor dat je op een uitstekende manier kunt telefoneren. Maar naast het hebben van een goede telefoonprovider, snappen we ook heel goed dat je een telefoonprovider wil hebben die goedkoop is. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een 085-nummer aan te vragen. In dit artikel bespreken we de voordelen daarvan en vervolgens de voordelen van VoIP. Dit is namelijk een perfecte combinatie.

Mobiele app

Wachtrij functie

Gespreksopname

Wachtmuziek

Openingstijden

085 Nummer aanvragen

085 nummer van welke regio of locatie?

Je vraagt je ongetwijfeld af wat de voordelen zijn van een 085 nummer aanvragen. Allereerst is een 085 nummer locatie-onafhankelijk. Elke stad heeft doorgaans een netnummer, waardoor de nummers een regio-afhankelijk tintje krijgen. Bij een 085-nummer is dat gelukkig niet zo. Een 085 nummer is algemeen en geeft je bedrijf dus een landelijke uitstraling. Ideaal voor bedrijven die klanten hebben door heel Nederland.

Een ander voordeel is dat het tarief voor klanten laag ligt. De drempel voor je klanten om te gaan bellen, ligt dus een stuk lager. Iets waar jij dan vervolgens je voordeel uit kunt halen als bedrijf, omdat je dan meer mensen aan je kunt binden. Je hoeft bovendien niet bang te zijn voor hoge aansluitkosten, of andere verborgen kosten. Er zitten geen addertjes onder het gras. Bovendien kan een 085-nummer zeer snel actief zijn. Meestal kan dit zelfs binnen 24 uur. Klanten kunnen jou dus al zeer snel bereiken.

Ander belangrijk punt is dat een 085-nummer zeer gemakkelijk te integreren is met VoIP. Zeker als je verschillende vestigingen hebt en bijvoorbeeld snel moet kunnen doorverbinden. Dan is het ideaal om een 085-nummer te combineren met VoIP. Nu zullen we ingaan op VoIP en wat daar de voordelen van zijn.

085 Nummer aanvragen

Wat is VoIP ?

Zoals je misschien wel kunt raden is de term VoIP een afkorting. Het staat namelijk voor ‘Voice over IP’. En dat betekent dat je gaat bellen via het internet, namelijk via je IP-adres. Het voordeel is dat tegenwoordig vrijwel iedereen internet heeft. Veel mensen gebruiken geen reguliere telefoonlijn meer. Het punt is ook dat je vaak al een internetabonnement hebt, dus je hoeft niet allemaal extra abonnementen af te sluiten bij je provider.

De voordelen van VoIP en wat kost een 085 nummer aanvragen?

Bij Flexamedia heb je tijdelijk geen aansluitkosten dat betekend dus dat je GRATIS een 085 telefoonnummer kunt aanvragen. Bij ons Krijg je het all inclusieve pakket met onbeperkt bellen naar heel Nederland voor 2 tientjes per maand. Dit betekend dus dat jij een wachtrij muziek kunt krijgen, doorschakelingen, wachtrijen, openingstijden etc.. Wij hebben geen verborgen kosten. Je betaald nooit meer dan 2 tientjes per maand, beloofd! Nummer aanvragen? Klik hier!

Alle voordelen van een 085 nummer opgesomd op een rij.

· Direct bereikbaar met jouw 085 nummer
· Zakelijke voicemail
· Onbeperkt uitbellen
· Het abonnement koppelen op Drie apparaten voor 1 vaste prijs per kalendermaand
· Gratis doorschakelingen
· Mobiele app voor Android/IOS
· Windows applicatie( uitbellen en gebeld worden op jouw computer/laptop).

Geen vaste aansluiting nodig voor jouw 085 telefoonnummer.

Als ondernemer wil je natuurlijk altijd bereikbaar zijn en professionaliteit uitstralen. We begrijpen dat als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat je ten alle tijden bereikbaar bent op ieder apparaat

Internationaal bellen met jouw 085 telefoonnummer.

Je kunt voor een vaste bedrag van €27 per maand onbeperkt uitbellen naar alle Europese nummers. Wel zo klantvriendelijk als je veel zaken doet met Europese landen!

Toch bereikbaar blijven met jouw 085 netnummer bij een internet storing.

Onze telefonie is zo cool geregeld dat als jij onbereikbaar bent via de vaste lijn dat je als nog een doorschakeling binnen krijgt op jouw 06 nummer. Alle doorschakelingen zitten inbegrepen in de kosten 🙂

Wachtrij functie standaard inbegrepen bij jouw 085 nummer

Waar de meeste providers extra voor rekenen krijg jij deze gratis van ons als Flexamedia . Tijdens de wachtperiode hoort de beller een toon totdat wanneer hij/zij zelf aan de beurt is. Ook horen ze de positie zoals bijv “U bent wachtende nummer 2”. Dit kun je simpelweg zelf bepalen binnen het portaal

Jouw 085 nummer kengetal verhuizen naar Flexamedia.

Wij kunnen jouw 085 nummer kosteloos verhuizen naar Ons . Wij hebben hiervoor de contractgegevens nodig. Deze vind je vaak op jouw factuur. Let op! Heb je nog een contract lopen bij jouw huidige provider. Dan dient deze wel eerst af te lopen.

Altijd bereikbaar met een 085 netnummer

Hierboven hebben we uitgelegd wat het precies is en zijn we even kort ingegaan op de voordelen. Nu zullen we de voordelen van VoIP nog wat dieper uitlichten, zodat je er een goed en concreet beeld van krijgt. En waarom je het echt moet integreren met een 085 nummer.

– Altijd bereikbaar met een 085 netnummer

Een belangrijk voordeel van VoIP is dat het ervoor gaat zorgen dat jij altijd bereikbaar bent. Als je gebruik gaat maken van reguliere telefonie, dan is dat in veel gevallen helaas niet zo. Dan zit je namelijk vast aan één specifieke werkplek, maar in dit tijdperk is dat natuurlijk helemaal anders. Het is belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Dus of je nu in de auto zit, thuis bent, op kantoor bent of op een hele andere plek. Je kunt altijd bereikbaar zijn, omdat het in verbinding staat met het internet. Wellicht is er bijvoorbeeld een belangrijke klant die meer wil weten over de diensten of producten die jij aanbiedt. Dan is die bereikbaarheid zeer handig.

– Flexibel zonder vaste contract en kleine lettertjes

Een ander belangrijk voordeel is de flexibiliteit waar je van kunt profiteren. Als je bijvoorbeeld voor een reguliere provider gaat, dan zit je in de meeste gevallen vast aan een contract. In het beste geval is dit een jaarcontract, maar het kan ook nog eens zo zijn dat je langer aan een contract vast zit. In veel gevallen is dit zeer nadelig, want misschien zie je bijvoorbeeld een betere aanbieding. In dat geval kunnen we dan begrijpen dat je van je oude contract af wil. Maar je kunt bijvoorbeeld ook te maken krijgen met geldproblemen. Dan wil je ook graag van je contract af. Bij VoIP is dit een fluitje van een cent. Bovendien is VoIP zeer gemakkelijk te integreren met een 085-nummer, waardoor je als bedrijf aan het vernieuwen bent.

Binnen 5 minuten kun jij een 085 nummer aanvragen. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

Hulp nodig bij het aanvragen van een 085 nummer?

Onze experts staan klaar om jou te helpen met het aanvragen van een 085 telefoonnummer. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.