Zakelijke email met 50% korting  →

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Mac/Apple gebruiker? Klik hier!

Klik hier om de applicatie te downloaden.

1.  Als je de applicatie van onze website hebt gedownload, open je de finder. Onder downloads vind je de applicatie met de naam: ISL Light Client.dmg
2. Dubbel klik op ISL Licht Client.dmg

3. Er opent een nieuw venster.
4. Dubbel klik op ISL Light Client.app

5. Er volgt een beveiliging waarschuwing, klik op open.

6. Vul de sessiecode in die je van ons telefonisch hebt ontvangen en klik op Neem deel

7. Er opent een venster (Schermopname) klik op Open systeemvoorkeuren.

8. Klik op het hangslot links onder. Je dient het wachtwoord van je Mac in te vullen om deze te ontgrendelen.
9. Zet een vinkje bij ISL Licht Client.app
10. Helpdeskmedewerker zal de verbinding verbreken en een nieuwe sessiecode geven.
11. Klik weer op Neem deel

12. Er opent een venster (toegankelijkheid) klik op Open systeemvoorkeuren

13. Klik op het hangslot links onder. Je dient het wachtwoord van je Mac in te vullen om deze te ontgrendelen. (Als deze nog open is, hoeft dat niet).
14. Zet een vinkje bij ISL Licht Client.app
15. De helpdeskmedewerker heeft nu toegang tot uw systeem.

 

Hulp op afstand: nog voordeliger met een strippenkaart

Starter

€95

120 minuten gehele jaar

Bestellen

Gratis advies

Geen starttarief

Geen oplossing = geen aftrek

1 jaar lang geldig

Te gebruiken door meerdere collega`s

Support ma-vrij : 09:00 - 17:00

Korting op tarief op locatie

Professional

€179

270 minuten gehele jaar

Bestellen

Gratis advies

Geen starttarief

Geen oplossing = geen aftrek

1 jaar lang geldig

Te gebruiken door meerdere collega`s

Support ma-vrij : 09:00 - 17:00

Korting op tarief op locatie

Hulp op afstand

Er is niets zo vervelend als het ondervinden van software problemen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Om je goed te kunnen helpen op het moment dat je computer problemen hebt bieden wij je hulp op afstand aan. We maken dan een verbinding met je computer zodat we jouw computer op afstand kunnen besturen. Hulp op afstand kan in verschillende situaties het juiste redmiddel zijn om snel je werkzaamheden weer optimaal uit te kunnen voeren. Op deze pagina kun je lezen wat de voordelen van hulp of afstand zijn, wat het precies inhoudt en waarbij we je de juiste hulp en ondersteuning kunnen bieden.

De voordelen van hulp op afstand

Flexamedia biedt haar klanten indien nodig hulp op afstand aan. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Alle gegevens op jouw computer zijn privé en blijven dit ook zeker.
  • Directe contactmogelijkheden met behulp van de button op onze website en de geïntegreerde chatfunctie op onze website.
  • Snel de benodigde hulp zonder extra kosten of lange reistijden.
  • Wanneer het jou uitkomt.
  • Geen frustraties of stress meer want wij ontzorgen jou volledig.
  • De juiste begeleiding van A tot Z.

Op onze website vindt je een button waarop ‘hulp op afstand’ vermeld staat. Op het moment dat jij als klant van ons hiervan gebruik wilt maken ontvang je van ons een code. Deze code voer je in en door middel van deze simpele stappen kunnen wij jou de hulp bieden die je nodig hebt. We zullen er alles aan doen zodat jij snel van de software problemen verlost bent zodat je snel weer al je werkzaamheden optimaal uit kunt voeren.

In verschillende situaties kun je hulp op afstand krijgen.

Hulp op afstand kan in verschillende situaties van belang zijn. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat er een e-mailprogramma op je computer ingesteld moet worden. Er is niets zo vervelend wanneer dit niet lukt en daardoor gaat er ook een hoop kostbare tijd verloren. Voor iedereen geldt immers: tijd is geld. 

Door te kiezen voor hulp op afstand van Flexamedia kijken we rechtstreeks met je mee. Alle wijzigingen die doorgevoerd moeten worden verwerken wij en we beëindigen de hulp pas op het moment dat jij tevreden bent. Werkt alles nog niet helemaal naar behoren? Dan blijven we net zo lang de juiste hulp en ondersteuning bieden totdat alles volgens jou wensen en behoeften werkt.

Hulp op afstand

Geen oplossing? Geen betaling.

Door te kiezen voor hulp op afstand van Flexamedia kijken we rechtstreeks met je mee. Alle wijzigingen die doorgevoerd moeten worden verwerken wij en we beëindigen de hulp pas op het moment dat jij tevreden bent.

Hoe werkt hulp op afstand van Flexamedia?

Wanneer je problemen ondervindt met één van je computers zijn we je bij Flexamedia graag van dienst. Wij kunnen de meeste problemen die je ondervindt aan je website, met je e-mail server of andere problemen met behulp van hulp op afstand direct voor je oplossen. Het maakt niet uit of je jezelf ergens rondom de omgeving van Den Haag bevindt of dat je op vakantie bent in een luxe resort ergens anders op de wereld.

Wanneer je gebruik wilt maken van de hulp of afstand van Flexamedia bel je met 070-3085508 of je neemt contact op per e-mail of door middel van de chatfunctie op onze website. Vervolgens download je het programma waarop één van onze supportmedewerkers op jouw computer mee kan kijken. Je voert vervolgens de code in die je van één van onze supportmedewerkers krijgt. Door het invoeren van deze code geef je namelijk de desbetreffende supportmedewerker toestemming om mee te kijken op jouw computer.

Tijdens het uitvoeren van de hulp of afstand door één van onze supportmedewerkers kun jij op je gemak genieten van een heerlijke lunch of een kopje koffie of thee. Het is wel belangrijk dat je meekijkt tijdens het uitvoeren van de hulp. Het kan namelijk zo zijn dat onze supportmedewerker een aantal gegevens nodig heeft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het invoeren van een wachtwoord.

Op het moment dat een supportmedewerker van Flexamedia voor jou hulp of afstand uitvoert, is en blijft jouw veiligheid gewaarborgd. Je kunt namelijk precies zien wat onze supportmedewerker doet en onze supportmedewerker kan niet zien welke wachtwoorden jij invoert. Indien je dit wenst kun je op elk willekeurig moment de hulp of afstand beëindigen.

Twee verschillende strippenkaarten

Wanneer je kiest voor hulp of afstand door Flexamedia kun je kiezen uit twee verschillende strippenkaarten. De eerste strippenkaart is voornamelijk bedoeld voor startende ondernemers. Je betaald dan €85,- en in ruil hiervoor kun je 120 minuten hulp op afstand krijgen. Let er hierbij wel op dat deze strippenkaart 1 jaar geldig is. Kan er tijdens het uitvoeren van de hulp op afstand niet de juiste oplossing geboden worden? Dan gaat dit niet van het aantal minuten op je strippenkaart af.

 

De tweede strippenkaart is voornamelijk bedoeld voor professionals. Wanneer je hiervoor kiest betaal je €165,-. In ruil hiervoor krijg je 270 minuten hulp op afstand. Ook deze strippenkaart is 1 jaar geldig en kan er geen oplossing geboden worden? Dan gaat de tijd die gespendeerd is aan de hulp of afstand niet van het aantal minuten op je strippenkaart af.

 

Bij Flexamedia betaal je dus alleen als er daadwerkelijk een oplossing is gevonden tijdens het uitvoeren van de hulp of afstand bij allerlei verschillende soorten computerproblemen.

Ontzorgen met behulp van hulp of afstand

Als ondernemer wil je het liefst al je werkzaamheden zo goed en zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Het is dan ook volkomen logisch dat jij flink baalt op het moment dat je computerproblemen ervaart. Zeker wanneer je niet thuis bent in de IT kan het oplossen van computerproblemen een hele uitdaging zijn. Gelukkig hebben wij van Flexamedia hier iets op gevonden.

Door middel van hulp op afstand kunnen we de meeste computerproblemen snel voor je oplossen. En lukt het niet? Dan komen we natuurlijk de juiste hulp en ondersteuning op locatie bieden. Bij Flexamedia ontzorgen we je graag op het gebied van IT. Of je nu problemen ondervindt met je website of email we helpen je gelijk.

Wil je nu na het lezen van deze blog weten wat Flexamedia jou allemaal kan bieden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Naast hulp op afstand zijn er namelijk nog tal van andere zaken waarbij we je graag van dienst zijn.

Hulp op afstand