Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Bedrijfslogo laten maken voor meer betrokkenheid?- Flexamedia

Bedrijfslogo laten maken voor meer betrokkenheid?- Flexamedia

Een unieke huisstijl zorgt er tegenwoordig voor dat (startende) bedrijven en ondernemers meer betrokkenheid vanuit hun doelgroep kunnen genereren. Ben je zelfstandig ondernemer en heb je moeite met het ontwerpen van een inspirerend logo voor je bedrijf? Dan helpt Flexamedia je natuurlijk graag een handje. Daarom vind je op deze pagina meer informatie over het laten maken van een uniek bedrijfslogo.

Waarom is een uniek bedrijfslogo belangrijk?

Er bestaan talloze redenen waarom bedrijfslogo’s zo’n belangrijke rol spelen bij het (online) succes van nieuwe bedrijven. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig namelijk de droom om te beginnen met een bedrijf, maar hebben eigenlijk geen idee wat hier zoal bij komt kijken.

Zo loopt een grote groep startende ondernemers bijvoorbeeld vast bij de creatie van een toepasselijke huisstijl voor hun nieuwe onderneming. Hierbij maakt men vaak de verkeerde keuzes omdat er simpelweg geen rekening wordt gehouden met de wensen en behoefte van de doelgroep.

Dus zodra een potentiële klant met het bedrijf in aanmerking komt en bijvoorbeeld een bezoek brengt aan de bedrijfswebsite, dan zal deze de website vrij snel weer verlaten omdat diegene toch meer affiniteit lijkt te hebben met de website van de concurrent.

In principe is het dus niet zozeer van belang wat jij als ondernemer mooi vindt, maar wil je inspelen op datgene waar je doelgroep behoeften aan heeft? Binnen deze groep personen bevinden zich namelijk je potentiële klanten.

Als bedrijf wil je natuurlijk proberen om de aandacht van deze mensen naar je toe te trekken en het liefst ook te behouden. Alleen zo kun je tegenwoordig nog als een startende ondernemer jezelf onderscheiden ten opzichten van de groeiende concurrentie.

Professioneel logo laten ontwerpen voor bedrijven

Ondernemers die een professioneel logo laten ontwerpen zorgen ervoor dat alle belangrijke speerpunten van hun bedrijf visueel worden uitgedrukt. Hierdoor wordt het voor potentiële klanten ook direct een stuk duidelijker, wat het bedrijf precies doet en welke service en diensten het bedrijf verleent.

Het uiteindelijk doel van zo’n logo is dat je potentiële klanten op deze manier de centrale boodschap van het bedrijf in één oogopslag kunnen zien. Een bedrijfslogo moet duidelijk zijn zodat de doelgroep het logo makkelijk kan onthouden.

Een professioneel bedrijfslogo van Flexamedia? Dat kan voor een vaste lage prijs van €199!

Waarom bedrijfslogo laten maken bij Flexamedia?

Als ICT-bedrijf heeft Flexamedia inmiddels aardig wat kennis en ervaring op het gebied van professioneel webdesign. Hierdoor kun je probleemloos bij ons een uniek bedrijfslogo laten maken.

Toch blijft het ontwerpen van een herkenbaar logo niet altijd even makkelijk. Ook kan het creatieve proces behoorlijk wat kostbare tijd in beslag nemen. Daarom helpt Flexamedia startende ondernemers ook graag verder met het creëren van een toepasselijke huisstijl voor hun (nieuwe) bedrijf.

Wij helpen onder anderen met het design van moderne visitekaartjes en selecteren geschikt briefpapier samen met en andere huisstijlelementen. Hierdoor krijgt je nieuwe bedrijf direct een universele uitstraling en kom je betrouwbaar over richting je doelgroep en potentiële klanten.

Wil je direct een vliegende start maken met je nieuwe onderneming? Check dan vooral even het complete ondernemerspakket van Flexamedia. Naast het laten maken van een uniek bedrijfslogo, krijg je ook direct 1000 professionele visitekaartjes en een website met bijbehorende hosting. Dit alles voor slechts € 899!

Onze werkwijze

Bij Flexamedia kun je voor een relatief lage prijs een professioneel bedrijfslogo laten maken. Aangezien logo’s vaak toch iets persoonlijks zijn, geven wij de voorkeur om samen met onze klanten aan het design te werken.

Samen gaan we dan als eerst op zoek naar een geschikt kleurenpalet voor de huisstijl van je bedrijf. Dit kleurschema sluit natuurlijk volledig aan bij de service en diensten die je verleent. Daarna creëren wij diverse logo’s, zodat je doorgaans altijd wel een geschikt ontwerp kunt vinden.

Nadat je het favoriete logo ontwerp hebt uitgezocht, zet onze designer nog even de spreekwoordelijke puntjes op de i. Indien nodig maakt onze designer zelfs meerdere revisies, totdat je 100% tevreden bent met het nieuwe logo van je bedrijf.

Achteraf krijg je naast het bedrijfslogo natuurlijk ook de kleurschema’s mee. Dit geldt overigens ook voor de originele bestanden. Deze ontvang je na afloop in hoge resolutie. Zo kun je het logo dus ook direct gebruiken op drukwerk, kleding of reclamemateriaal.

Heb je na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen, of wil je gewoon meer weten over het laten maken van een bedrijfslogo bij Flexamedia? Aarzel dan vooral niet en neem direct contact op met ons!

 

Bedrijfslogo laten maken voor meer betrokkenheid?- Flexamedia
Bedrijfslogo laten maken voor meer betrokkenheid?- Flexamedia

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio