Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Waarom een zakelijke website laten maken?

Waarom een zakelijke website laten maken?

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om een (zakelijke) website te laten maken voor hun onderneming, maar waarom doen ze dat? Vandaag leggen we je uit wat de voordelen zijn een eigen website en hoe je dit het best kan aanpakken.

Veel potentie in een zakelijke website laten maken.

In 2017 waren er maar liefst 4.156.932.140 internetgebruikers en dit getal is in de afgelopen jaren alleen maar opgelopen. Dit biedt veel uitbreidingsmogelijkheid voor lokale bedrijven om zo te groeien zonder een hele grote investering voor dingen als een pand. Naast dat we met zijn allen steeds meer op het internet zitten, kopen we ook veel steeds meer online. We gaven in 2017 2345 miljard dollar uit via het internet! En het einde van de enorme groei is nog lang niet inzicht, sterker nog er zullen in de komende jaren steeds minder fysieke winkels zijn. We zijn met zijn allen veel minder buiten in vergelijking met een paar jaar geleden. Het is daarom ook geen wonder dat steeds meer ondernemers hun bedrijf ook digitaal beschikbaar maken voor potentiële klanten die online zitten of juist uit een ander land/gebied komen.

Zakelijke website laten maken

Zakelijke website laten maken

 

Hoe zit het dan met concurrentie tussen Zakelijke websites?

Hoewel er steeds meer ondernemers een website hebben, hebben ze geen kennis over hoe het algoritme van google werkt, wat SEO is, wat SEM is, wat SMO is. Dit bied natuurlijk voordelen voor als je wil starten, wie wil nou niet zijn competitie een stap voor zijn omdat ze simpelweg te koppig zijn om iemand in te huren die er wel verstand van heeft? Wij hebben daarom een team professionals klaar staan om het beste uit uw bedrijf te halen door middel van een (zakelijke) website. Ben je benieuwd naar een paar voorbeelden van goede gebouwde websites die door ons team in elkaar gezet zijn? Klik dan hier (https://flexamedia.nl/portfolio/ ) om onze portfolio te bekijken. Je zult zien dat we al meer dan 300 ondernemingen hebben geholpen met het bouwen van hun website. Hier (https://nl.trustpilot.com/review/flexamedia.nl ) kunt u van 76 klanten de reviews lezen over hoe ze onze diensten hebben ervaren.

Efficiënter werken met een zakelijke website

Met een website kun je in minder tijd en tegen lagere kosten meer werk verrichten. Het beantwoorden van een e-mail vraagt veel minder tijd en kosten dan een schriftelijke of telefonische afhandeling. Daarnaast kun je een e-mail beantwoorden op een tijdstip dat het jou uitkomt. Ook kan je beginnen met het bouwen van een email lijst waardoor je honderden en later zelfs duizenden mensen kunt bereiken om ze op de hoogte te brengen van jouw acties/producten via iets wat ze dagelijks checken, hun mail. Ook kan je veelgestelde vragen op jouw website zetten waardoor potentiële sneller worden geïnformeerd kunnen worden en eventueel het besluit te nemen om zaken met je te gaan doen.

Marketing analyse

Het maken van een analyse voor jouw marketing wordt veel makkelijker, omdat je met een website zou kunnen met waar een klant vandaan komt, zijn leeftijd, zijn interesses en hoe vaak er een offerte wordt aangevraagd/ hoe vaak iets wordt toegevoegd aan het winkelmandje. Deze grafieken en statistieken kunnen jouw bedrijf een beter overzicht geven over jouw klanten en of je in de afgelopen tijd progressie heeft geboekt. Het is zelfs mogelijk om te zien waar je de meeste klanten verliest zodat je het beter kan aanpakken, iets wat je niet zo snel zult merken in jouw fysieke winkel als je daar niet op gelet heeft. Dit slechts een paar van de tientallen activiteiten die je kunt meten op een website en indien je goed anticipeert op deze parameters zal je jouw onderneming naar een next level brengen.

Online visitekaartje

Een website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor contact, die potentiële klanten in staat stelt zich een beeld over jouw bedrijf te vormen zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. De website werkt 24/7 zonder een pauze nodig te hebben. Dit kan de beslissing om zaken met jou te gaan doen aanzienlijk vergroten. Ook geeft het een professioneel beeld naar de potentiële klant, wat mond tot mondreclame effectiever kan maken en het versterken waardoor jouw klantenbestand in een nog hoger tempo zal gaan uitbreiden.

Hosting en onderhoud.

Twee punten waar ondernemers in begin over struikelen zijn hosting en onderhoud. Dit is echter onnodig want ook hierbij kunnen je helpen. Hosting betaal je om je website online te houden en hoeft ook helemaal niet veel te kosten, wij bieden hosting al aan vanaf 5,99 euro per maand (https://flexamedia.nl/webhosting/). Daarbij krijg je een SSL Certificaat (voor veiligheid van jouw site),10GB SSD-opslag, back-ups van jouw site, onbeperkt emailadressen en nog veel meer. Naast hosting bieden we ook aan om jouw domeinnaam te registreren (https://flexamedia.nl/domeinnaam-registreren/ ) die we kunnen koppelen aan jouw website. Verder zijn we er ook voor je op het gebied van onderhoud (https://flexamedia.nl/wordpress-website-onderhoud/ ) zodat je je beter kan focussen op anderen onderdelen van jouw onderneming die jouw aandacht nodig hebben. Veel ondernemers onderschatten het belang van het onderhouden van je website waardoor de kans aanzienlijk toe neemt op bijvoorbeeld een cyberaanval. Het gebeurt ook regelmatig dat als er een algoritme update is gekomen dat websites die eerst veel bezoekers hadden nog maar de helft of minder overhouden. Om dat soort situaties te voorkomen is het heel belangrijk om het onderhoud van jouw website door een professional te laten doen.

 

Proces voor het tot stand komen van een zakelijke website.

Als je er klaar voor bent om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen, kan je een offerte (https://flexamedia.nl/contact) aanvragen zodat we samen met jou kunnen kijken naar wat het best past bij jouw onderneming, dat kan een website met extra focus op het goed laten aansluiten op het algoritme google zijn of juist een website die zich erg focust op een marketing funnel. Het is allemaal mogelijk en met goed overleg komen we er achter welke opties het best zijn voor jouw onderneming zonder dat het te lang duurt. Of zoals een klant van ons zegt: “Goede service, altijd bereikbaar, en snel geregeld.???”

 

Waarom een zakelijke website laten maken?
Waarom een zakelijke website laten maken?

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio