Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Professionele website laten maken

Professionele website laten maken

Op het moment dat je begint met het maken van een professionele website, dan zul je binnenkort gegarandeerd genieten van diverse voordelen. Bij Flexamedia zien we regelmatig zelfstandig ondernemers voorbij komen, die veel meer uit hun website kunnen halen. Vaak hebben deze mensen hier zelf helemaal geen weet van. Terwijl een degelijke bedrijfswebsite ongetwijfeld de kans op meer omzet kan vergroten.

Professionele website laten maken

In deze blog vind je belangrijke tips en advies waar je goed op moet letten bij het maken van een professionele website. Er bestaan namelijk verschillende factoren waar je doorgaans rekening mee moet proberen te houden. Anders loop je misschien wel het risico dat potentiële klanten je nieuwe bedrijfswebsite niet kunnen vinden.

Verder bestaan er ook genoeg andere factoren die het succes van je nieuwe website behoorlijk kunnen beïnvloeden. Dit geldt al helemaal voor iedereen die binnenkort een nieuwe onderneming wilt starten. In deze blog lees je meer hierover!

Professionele website laten maken begint met een domeinnaam registratie.

Laten we van start gaan met het aanmaken van een nieuwe domeinnaam. Als zelfstandig ondernemer ben je vast en zeker bewust van het feit dat het laten registreren van een domeinnaam een belangrijke rol kan spelen bij de creatie van een nieuwe bedrijfswebsite.

Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om dezelfde domeinnaam te gebruiken als de naam van hun bedrijf. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat je doelgroep binnen één oogopslag kan zien dat de website ook daadwerkelijk bij je bedrijf hoort.

Webhosting & onderhoud

Bij het maken van een professionele website is het belangrijk dat je direct een geschikt webhostingpakket daarbij gebruikt. De nieuwe bedrijfswebsite heeft namelijk wel ruimte nodig op het internet, zodat je ook daadwerkelijk content kunt plaatsen.

Een degelijke hostingservice kan hier natuurlijk uitstekend bij helpen. Het is echter wel de vraag welk pakket je hiervoor dient te gebruiken. Bij Flexamedia heb je de keuze uit drie verschillende hostingpakketten. Deze staan hieronder kort op een rij!

  • Basispakket
  • Professional
  • Premium

Heb je vragen over één hostingpakket? Bekijk dan vooral eens onze hostingpagina voor wat extra informatie!

E-mailmarketing

Bij het laten maken van een professionele website, mag een degelijke e-mailmarketing strategie eigenlijk niet ontbreken. Daarom is het van belang dat je gebruik maakt van een solide bedrijfsmail. Bij Flexamedia hebben we hiervoor diverse opties beschikbaar. Op deze pagina vind je meer info over onze populaire e-mailpakketten voor ondernemers.

Het online platform genaamd Mailchimp biedt overigens een uitstekende oplossing voor ondernemers en bedrijven, die momenteel hun e-mailmarketing niet op orde hebben.

Zakelijke WordPress website laten maken

Veel bedrijven en ondernemers kiezen ervoor om een zakelijke WordPress website te laten maken. De redenen hiervoor lopen natuurlijk uiteen, maar desondanks hebben vrijwel alle WordPress websites een ding gemeen.

Je kunt namelijk met slechts weinig ICT-kennis toch een bedrijfswebsite maken en onderhouden. Het is niet voor niets dat WordPress de meest gebruikte software ter wereld is om nieuwe websites te realiseren.

Bij Flexamedia kun je terecht voor het laten maken van een WordPress website. Daarnaast bieden wij hulp en ondersteuning bij het onderhouden van WordPress websites.

Professionele website laten maken, wat kost het eigenlijk?

Wat het laten maken van een professionele website precies gaat kosten, is grotendeels afhankelijk van het hostingpakket dat je hierbij afsluit. De kosten van de verschillende hostingpakketten van Flexamedia.nl vind je hieronder kort een rijtje!

  • Basispakket kost € 71,88 per jaar.
  • Professional pakket kost € 119,88 per jaar
  • Premium pakket kost €  179,88 per jaar

Daarnaast betaal je natuurlijk ook een kleine prijs voor de nieuwe domeinnaam registratie. Bij Flexamedia kun je al vanaf € 7,99 een nieuwe domeinnaam laten registreren.

De ultieme oplossing!

Als zelfstandig ondernemer wil je natuurlijk het allerbeste voor je klanten. Daarom is het van belang dat je zowel professioneel als betrouwbaar bij je potentiële doelgroep kunt overkomen.

Zo gaan je toekomstige klanten ook daadwerkelijk in de service en diensten van je nieuwe onderneming vertrouwen. Hiervoor bestaan uiteraard diverse mogelijkheden die je hulp en ondersteuning kunnen bieden. Voor startende ondernemers die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, heeft Flexamedia het complete ondernemerspakket in het leven geroepen.

Het complete ondernemerspakket bestaat uit diverse tool die zorgen dat je doelgroep binnen no-time bekend is met je nieuwe bedrijf. Een veelzijdige oplossing waarmee je gegarandeerd het succes van je nieuwe onderneming kan doen vergroten.

Wil je meer weten over het complete ondernemerspakket van Flexamedia? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina en laat je verassen door de mogelijkheden.

Professionele website laten maken
Professionele website laten maken

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio