Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Best beoordeelde webhosting

Best beoordeelde webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Best beoordeelde webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Best beoordeelde webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Best beoordeelde webhosting

Op zoek naar Best beoordeelde webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Best beoordeelde webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Best beoordeelde webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij sommige Hosters. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische professionaliteit beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel makkelijk jouw blog, mail of DNS managen. Indien de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Best beoordeelde webhosting natuurlijk iets voor je.

Kies voor Best beoordeelde webhosting

Of je momenteel een eigen ecommerce hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als ZZP en een eigen webpagina beheert, Best beoordeelde webhosting maakt het updaten van je internet site, E-Commerce of rounducbe account volledig gemakkelijk. Ook ingeval je een totale backup wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een aanvullend opsteker van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorzetten op je pagina? Als je kiest voor Best beoordeelde webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De voornaamste voordelen van Best beoordeelde webhosting

Als je kiest voor Best beoordeelde webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de voornaamste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het managen van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar externe link. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder deskundigheid diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Best beoordeelde webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel simpel en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een specialist voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Best beoordeelde webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze hierna de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg makkelijk unlimited emailaddressen aan voor je domeinnamen. Bovendien kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volledig secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Best beoordeelde webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Best beoordeelde webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en meer staan immers in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel makkelijk je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Best beoordeelde webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Best beoordeelde webhosting ?

Wil je nou weten of Best beoordeelde webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Best beoordeelde webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Best beoordeelde webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.