Website webhosting

Website webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Website webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Website webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Website webhosting

Op zoek naar Website webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Website webhosting is een veelgevraagd vorm van web hosting. Met onze Website webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel webhosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Indien je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Ingeval je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische professionaliteit kun je dan dus toch wel simpel jouw site, e mail of domeinnaam managen. Indien de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Website webhosting alleszins iets voor je.

Kies voor Website webhosting

Of je nou een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als ZZP en een eigen site beheert, Website webhosting maakt het updaten van je internet site, E-Commerce of pop3 account volledig gemakkelijk. Ook op het moment je een totale back-up wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een aanvullend gelukstreffer van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorzetten op je site? Indien je kiest voor Website webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De handigste voordelen van Website webhosting

Als je kiest voor Website webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de voornaamste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Buiten het aanpassen van je domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel simpel onbeperkt domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van hosting redirects aanmaken naar externe domeinnaam. Bovendien kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Website webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel simpel en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Website webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg gemakkelijk onbeperkt emailaddressen aan voor je domeinnamen. Bovendien kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volledig secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Website webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Website webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan tenslotte in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel praktisch je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Website webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Website webhosting ?

Wil je nou weten of Website webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Website webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Website webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.