Stabiele webhosting

Stabiele webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Stabiele webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Stabiele webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Stabiele webhosting

Op zoek naar Stabiele webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Stabiele webhosting is een veelgevraagd vorm van web hosting. Met onze Stabiele webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij sommige providers. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw site, mail of domeinnaam managen. Ingeval de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Stabiele webhosting ongetwijfeld iets voor je.

Kies voor Stabiele webhosting

Of je nou een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen webpagina beheert, Stabiele webhosting maakt het bijhouden van je internet site, E-Commerce of pop3 account volledig gebruikelijk. Ook als je een totale back-up wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een extra aanwinst van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorvoeren op je webpagina? Op het moment je kiest voor Stabiele webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De voornaamste voordelen van Stabiele webhosting

Als je kiest voor Stabiele webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de voornaamste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het bijhouden van je .info domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig unlimited domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar verschillende url. Eveneens kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder deskundigheid diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen web pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Stabiele webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en goed kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Stabiele webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg makkelijk onbeperkt emails aan voor je domeinnamen. Bovendien kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volledig secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Stabiele webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Stabiele webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en meer staan immers in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel makkelijk je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Stabiele webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Stabiele webhosting ?

Wil je nou weten of Stabiele webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Stabiele webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Stabiele webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.