Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Nederland webhosting

Nederland webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Nederland webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Nederland webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Nederland webhosting

Op zoek naar Nederland webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Nederland webhosting is een vertrouwelijk vorm van web hosting. Met onze Nederland webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij sommige Hosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Zodra je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw web site, email of DNS managen. Ingeval de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Nederland webhosting vanzelfsprekend iets voor je.

Kies voor Nederland webhosting

Of je nou een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen web pagina beheert, Nederland webhosting maakt het bijhouden van je webpagina, E-Commerce of rounducbe account volledig gemakkelijk. Ook indien je een totale back-up wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een aanvullend gelukstreffer van Cpanel is dat het portaal zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorvoeren op je internet site? Indien je kiest voor Nederland webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je device.

De voornaamste voordelen van Nederland webhosting

Ingeval je kiest voor Nederland webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het aanpassen van je .nl domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel simpel onbeperkt domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar diverse url. Bovendien kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder deskundigheid diverse CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen web pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Nederland webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel makkelijk en goed kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Nederland webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg simpel unlimited emailaddressen aan voor je domeinnamen. Tevens kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Nederland webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Nederland webhosting van Ons ? Dan maken wij elke dag back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel praktisch je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Nederland webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Nederland webhosting ?

Wil je nou weten of Nederland webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Nederland webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Nederland webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.