Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Slimme webhosting

Slimme webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Slimme webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Slimme webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Slimme webhosting

Op zoek naar Slimme webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Slimme webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Slimme webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij sommige providers. Indien je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische bekwaamheid beschikken om je Hosting te beheren. Als je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Ingeval je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische professionaliteit kun je dan dus toch wel makkelijk jouw web pagina, email of domeinnaam managen. Mits de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Slimme webhosting juist iets voor je.

Kies voor Slimme webhosting

Of je tegenwoordig een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen pagina beheert, Slimme webhosting maakt het bijhouden van je internet site, E-Commerce of rounducbe account volledig gemakkelijk. Ook op het moment je een totale backup wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het portaal zowel op je telefoon als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorzetten op je pagina? Mits je kiest voor Slimme webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De voornaamste voordelen van Slimme webhosting

Ingeval je kiest voor Slimme webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de meeste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het aanpassen van je .nl domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel simpel unlimited domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar diverse domeinnaam. Daarbij kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel snel al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Slimme webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel simpel en eenvoudig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Slimme webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg simpel unlimited zakelijke emailadressen aan voor je domeinnaam. Tevens kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Slimme webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Slimme webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je alleszins heel simpel je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Slimme webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Slimme webhosting ?

Wil je direct weten of Slimme webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Slimme webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Slimme webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.