Http2 webhosting

Http2 webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Http2 webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Http2 webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Http2 webhosting

Op zoek naar Http2 webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Http2 webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Http2 webhosting kan je zeker  met hulp van een simpel dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij sommige Hosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische professionaliteit beschikken om je Hosting te beheren. Zodra je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische inzicht kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw site, e mail of domeinnaam managen. Als de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Http2 webhosting bepaald iets voor je.

Kies voor Http2 webhosting

Of je tegenwoordig een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen webpagina beheert, Http2 webhosting maakt het updaten van je web site, E-Commerce of pop3 account volledig gebruikelijk. Ook als je een totale back-up wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een aanvullend opsteker van Cpanel is dat het portaal zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorvoeren op je web site? Indien je kiest voor Http2 webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De beste voordelen van Http2 webhosting

Als je kiest voor Http2 webhosting profiteer je van onwijs veel baten en opties. We hebben de voornaamste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het bijhouden van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel makkelijk unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar externe link. Eveneens kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en oorvoeren aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Http2 webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Http2 webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg gemakkelijk onbeperkt emails aan voor je domeinnaam. Daarbij kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volledig secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Http2 webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Http2 webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je alleszins heel eenvoudig je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Http2 webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Http2 webhosting ?

Wil je direct weten of Http2 webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Http2 webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Http2 webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.