Website laten maken Den Haag

Inclusief écht alles? Bij ons écht wél!

TIJDELIJKE AANBIEDING:

Van €799 voor €499

Website laten maken Den Haag

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk van uw website bepaalt of een klant geïnteresseerd raakt in uw diensten of niet.
Website laten maken Den Haag

Website laten maken Den Haag

De website die u laat maken moet dan ook laten zien wat u echt doet. Wij brengen daarom eerst tijdens een gesprek uw wensen in kaart. Wij bekijken samen wat uw bedrijf doet en wie uw klanten zijn.

Vervolgens maken wij een ontwerp voor uw website. Hierbij houden wij rekening met een aantal belangrijke factoren. Allereerst moet de website er goed uit zien. Ook is het van belang dat deze gebruiksvriendelijk is. Tot slot wilt u graag dat uw website goed vindbaar is in zoekmachines. Wij richten uw website zodanig in, dat deze zo goed mogelijk begrepen kan worden door de zoekmachines.

Keurt u het door ons gemaakte ontwerp goed? Dan gaan wij gelijk aan de slag. U website wordt binnen tien dagen gebruiksklaar opgeleverd. Waar nodig verzorgen wij de hosting voor uw website en registreren wij uw domeinnaam.

Website laten maken Den Haag
Website laten maken Den Haag
Website laten maken Den Haag
Website laten maken Den Haag

Een mobiele website laten maken in Den Haag

Gebruikers op mobiele apparaten worden vaak vergeten in het webdesign proces. Maar niet bij Flexamedia uit Den Haag. Als u een website door ons laat maken zorgen wij er standaard voor dat deze een responsive design heeft. Dit houdt in dat de weergave van de website aangepast wordt aan het scherm van de bezoeker. Hierbij maakt het niet uit of deze een 27 inch iMac heeft of een simpele smartphone.

Flexamedia heeft tal van websites ontworpen voor bedrijven in de regio Den Haag, maar ook voor bedrijven uit bijvoorbeeld Rotterdam of Delft. Bent u ook op zoek naar een mooie, gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is, neem dan contact op met ons op.

U kunt niet alleen uw website laten maken in Den Haag bij Flexamedia. Wij voorzien uw website desgewenst ook van teksten. Ook kunnen wij een logo en visitekaartjes voor u ontwerpen.

Website laten maken Den Haag

Geen zorgen

Wij zorgen voor een moderne website die past bij uw bedrijf
j

Modern ontwerp

Modern ontwerp geschikt voor desktop, tablet en mobiel
}

Snel online

Snel en persoonlijk. Binnen 10 werkdagen online en direct contact.
~

Veilig

Veilig en compleet. incl. SSL, e-mail en hosting.

Bestel jouw website vandaag nog!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Website laten maken