Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Website laten maken
Den Haag en omgeving?

  €599,-  €499,-

Ben je op zoek naar een professionele website laten maken in Den Haag? Wij zijn een webdesign bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke, responsive websites die voldoen aan de laatste trends. Of je nu een eenvoudige website wilt laten maken of een complexe, onze jarenlange ervaring staat garant voor een succesvolle online aanwezigheid.

Direct bellen: 085 9026700

Nu tijdelijk GRATIS 1000 visitekaartjes inclusief ontwerp op maat. De visitekaartjes worden vervolgens kosteloos bij jou thuis of op kantoor geleverd.

N

Mobiel geschikt

N

Zelf beheren

N

Telefonische support

N

Google geoptimaliseerd

Website laten maken den haag

Gebruiksvriendelijke Website laten maken Den Haag en omgeving

onze missie is eenvoudig: wij willen kleine bedrijven en iedere ondernemer helpen om online succesvol te zijn. We geloven dat een website meer is dan een online visitekaartje. Het is een instrument om potentiële klanten aan te trekken en te overtuigen van jouw diensten of producten.

Wij begrijpen dat je niet direct duizenden euro’s kwijt wilt zijn voor een nieuwe website. Daarom bieden we betaalbare websites aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij zijn experts in het gebruik van WordPress, een platform dat het mogelijk maakt om prachtige en functionele websites te creëren. Onze WordPress websites zijn mobiel vriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

N

Je website ook volledig laten onderhouden.

085 9026700

Een responsive webdesign.

Door de jaren heen hebben we talloze klanten geholpen met het bouwen van websites die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Ons doel is om een website te maken die weerspiegelt wat jouw bedrijf uniek maakt, inclusief het incorporeren van je huisstijl voor een consistent en professioneel uiterlijk.

€599 €499

Website laten maken den haag
Website laten maken Den Haag

Goedkope website laten Den Haag maken voor mkb’ers uit Den Haag

Bij ons ben je geen nummer. We geloven in een persoonlijke benadering en zijn er om je gedurende de jaren te ondersteunen. Jouw succes is ons succes!

Om aan al eisen op het gebied van webdesign te voldoen, biedt Flexamedia een breed scala aan diensten:

Website laten maken Den Haag:
Wij begrijpen dat je niet direct duizenden euro’s kwijt wilt zijn voor een nieuwe website. Daarom bieden we betaalbare websites aan zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij zijn experts in het gebruik van WordPress, een platform dat het mogelijk maakt om prachtige en functionele websites te creëren. Onze WordPress websites zijn mobiel vriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Responsive webdesign
In dit digitale tijdperk is een mobiel vriendelijke website een must. Onze responsive webdesign zorgt ervoor dat je website er goed uitziet op elk apparaat, van desktops tot smartphones. Daarnaast maken we WordPress websites die eenvoudig te beheren zijn, zelfs als je geen technische kennis hebt. Of je nu een WordPress website laten maken wilt of een volledig op maat gemaakte oplossing zoekt, wij kunnen je helpen.

SEO-optimalisatie
SEO Zoekmachine optimalisatie is een van de belangrijkste factoren in het digitale succes. Daarom integreren we relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf en sector in de content van de website, om zo de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te vergroten en meer potentiële klanten aan te trekken. Ook kun je bij ons jouw SEO volledig uitbesteden.

Contentmanagement

Bij Flexamedia geven we je de mogelijkheid om zelf jouw website aan te passen en te beheren met behulp van een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS). Hiermee kun je gemakkelijk teksten, afbeeldingen en andere inhoud updaten zonder technische kennis.
E-commerce oplossingen: Wil je jouw producten of diensten online verkopen? Wij kunnen een e-commerce website voor je ontwikkelen die veilig, gebruiksvriendelijk en schaalbaar is, zodat je jouw online business kunt laten groeien.

 

Linkbuilding uitbesteden? Sindskorts bij Flexamedia

Contact opnemen

Website laten maken den haag
Website laten maken den haag

Wij als ervaren webdesign bureau bouwen professionele websites

Ons werk stopt niet bij het leveren van een mooie website. We begrijpen dat online marketing een cruciale rol speelt in het online succes van een bedrijf. Daarom bieden we diensten aan die verder gaan dan alleen webdesign. We kunnen je helpen met zoekmachine optimalisatie en andere digitale marketing strategieën om ervoor te zorgen dat je website de aandacht krijgt die hij verdient.

Met jarenlange ervaring in het vak hebben we het vermogen om je behoeften en wensen te begrijpen en deze om te zetten in een website die perfect bij jouw bedrijf past. We weten dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, dus passen we onze aanpak aan om aan je unieke behoeften te voldoen. Of je nu een website wilt laten maken of je bestaande site wilt verbeteren, we hebben de tools en expertise om je te helpen.

Wij bouwen websites met gebruiksvriendelijkheid

We streven ernaar om je online visitekaartje te creëren dat je bedrijf echt weerspiegelt. Van het ontwerpen van een gebruiksvriendelijke website tot het laten maken van een responsive website, we zorgen ervoor dat elke site die we maken een weerspiegeling is van het merk dat hij vertegenwoordigt.

Volledige ondersteuning met WordPress van een webdesign bureau waar jij op kunt rekenen.

Contact opnemen

Zoekmachine optimalisatie Den Haag

Onze portfolio is een getuigenis van de kwaliteit en diversiteit van ons werk. We hebben gewerkt met bedrijven uit een breed scala aan industrieën, en we begrijpen dat elk type website een andere aanpak vereist. Of je nu een eenvoudige blog, een online winkel of een complexe bedrijfswebsite nodig hebt, we hebben de vaardigheden en ervaring om je visie tot leven te brengen.

Conversie is van groot belang in de digitale wereld. Daarom zijn onze websites niet alleen mooi, maar ook ontworpen met het oog op het converteren van bezoekers naar klanten. We gebruiken bewezen technieken en strategieën om je website te optimaliseren voor conversies, en we kunnen aanpassingen maken op basis van jouw specifieke doelen en doelgroep.

Website laten maken den haag

Hoe ziet het proces van een website laten maken Den Haag eruit bij Webdesign Flexamedia?

Stap1. Intake webdesign

Voordat we direct je nieuwe domeinnaam registreren, vinden wij het van belang dat we vooraf even kort kennis hebben gemaakt. Alleen zo kunnen wij de beste service verlenen aan onze klanten.

Tijdens het gratis intakegesprek brengt één van onze medewerkers je wensen en behoefte in kaart. Op basis hiervan bespreken wij vervolgens het kostenplaatje, budget en maken we direct het eerste ontwerp voor je nieuwe website.

Stap2. In handen nemen

Vervolgens maken wij een uniek en mobiel-vriendelijk design. Ook zorgen wij ervoor dat de nieuwste versie van WordPress wordt geïnstalleerd. Nadat de ‘proefversie’ van je website is goedgekeurd, gaan we direct aan de slag om de rest van je bestelling verder af te ronden.

Doorgaans staat een nieuwe website binnen tien werkdagen online. Dan gaan we nog op zoek naar opties om bezoekers te converteren naar potentiële klanten van je website of webshop.

Stap3. Feedback verwerken

Laat je bij Flexamedia uit Den Haag een website maken? Dan plannen wij doorgaans altijd even een feedback moment in. Zo kun je bepaalde wensen doorgeven, of aanpassingen door ons laten verrichten. Stel je hebt dus toch liever een andere lay-out? Aarzel dan niet en geef dit aan!

Ook als je meer nodig hebt om van je bedrijf een succes te maken. Denk hierbij aan visitekaartjes, of een op maat gemaakt logo design. Dit moment is de perfecte gelegenheid om bepaalde zaken aan te geven, zodat we direct de feedback kunnen verwerken. Geen probleem!

Stap4. Vervolg

Zodra je website dan eindelijk online staat, is het van belang dat alles ook vlekkeloos blijft draaien. Daarom doen wij doorgaans om de zoveel tijd een korte check om te controleren of je website verbeterd kan worden.

Misschien zijn er bepaalde aspecten die nóg beter kunnen. Mocht je zelf vragen hebben? Of aanpassingen betreft het design willen doorgeven? Dan kun je hiervoor ook gewoon contact opnemen. Vaak kan één van onze medewerkers je hiermee dezelfde dag nog helpen.

Een website laten maken den haag, maar hoe ziet het proces eruit?

Een betaalbare Website laten maken, bij een ervaren webdesign bureau

In de digitale wereld waarin we momenteel leven, dient een professionele website als hét online visitekaartje van je bedrijf. Veel ondernemers maken echter nog te weinig gebruik van deze mogelijkheid. Terwijl het steeds belangrijker wordt om goed vindbaar te zijn op het internet.

De reden hiervoor is eigenlijk heel simpel. Voordat je doelgroep direct besluit om een product te kopen, gaan ze bijvoorbeeld steeds vaker eerst op onderzoek uit. Hierbij bezoeken ze doorgaans meerdere websites en bekijken alle mogelijke opties. Stel dat de website van je concurrent wel makkelijk vindbaar is, dan loop je als ondernemer gegarandeerd omzet mis.

Daarnaast hebben steeds minder mensen tijd om bijvoorbeeld een hele middag gezellig te gaan winkelen. Dan is het natuurlijk ideaal als je deze mensen kunt doorverwijzen naar je website.

Op deze manier kunnen ze namelijk op hun gemak je service en diensten bekijken. Met als voordeel dat ze hiervoor niet naar je winkel hoeven te komen.

Een website bouwen met talloze functionaliteiten

Zoals hierboven ook al staat omschreven maken we bij Flexamedia gebruik van een toegankelijke CMS. Onze projecten draaien (op een enkeling na) allemaal op WordPress. Elke WordPress website kun je vanwege het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) eenvoudig beheren.

WordPress CMS beschikt over een simpel controlepaneel waarmee je zelfs zonder technische kennis de website volledig naar wens kunt aanpassen. Als beheerder kun je bijvoorbeeld moeiteloos berichten plaatsen en wijzigen.

Daarnaast kun je meerdere gebruikers aanmaken, zodat je bepaalde taken makkelijker kunt verdelen. Denk bijvoorbeeld aan het publiceren van nieuwe blogposts en wijzigen van bestaande pagina’s.

Hierbij bepaal je trouwens ook volledig zelf, welke taken individuele gebruikers kunnen uitvoeren. Je kunt namelijk elke gebruiker van je website andere rechten toewijzen, zodat je de regie over de website altijd in eigen hand blijft houden.

Een volledig Responsive website laten maken

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone om rond te surfen op internet. Het is daarom van groot belang om deze trend serieus te nemen. Als je bij Flexamedia in Den Haag een nieuwe website laat maken, dan wordt deze ook direct voorzien van een responsive design.

Hierdoor wordt de website op allerlei schermen en apparaten perfect weergegeven. In de toekomst maakt het dus niets meer uit, of je klanten de website bezoeken met een kleine smartphone, of met een 26 inch beeldscherm.

Elke weergave wordt automatisch aangepast aan het scherm van de bezoeker. Op deze manier heeft Flexamedia sinds geruime tijd diverse websites ontworpen voor bedrijven en ondernemers uit Den Haag.

Vaste Telefoonnummer voor jouw bedrijf op de website

In de digitale wereld van vandaag is een professionele uitstraling cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Een vast telefoonnummer kan hier een sleutelrol in spelen. Ontdek waarom een vast nummer van Flexamedia de perfecte keuze is voor uw onderneming in Den Haag.

Een vast nummer straalt stabiliteit en professionaliteit uit. Het toont aan dat uw bedrijf gevestigd is en klaar staat om klanten op een betrouwbare manier te bedienen. Bij Flexamedia bieden we 070-nummers aan, gekoppeld aan een handige app. Voor slechts twee tientjes per maand kunt u onbeperkt bellen, een ideale oplossing om uw bedrijf online vindbaar te maken.

Regio-Onafhankelijk met een 085 Nummer

Wilt u landelijk opereren en niet gebonden zijn aan een specifieke regio? Kies dan voor een 085-nummer via Flexamedia. Hiermee toont u aan dat uw bedrijf overal in Nederland actief en bereikbaar is, wat de groei en het bereik van uw onderneming kan bevorderen.

Een website op maat, speciaal voor jou.

Contact opnemen

Wij zijn de perfecte partner om samen te werken voor betaalbare website.

Dus, ben je klaar om aan de slag te gaan werken met een team van toegewijde professionals? Vul het formulier op onze website in of stuur ons een e-mail. We kijken ernaar uit om van je te horen!

K

Marian Kok

Flexamedia biedt goede service

Flexamedia biedt zeer goede service, zelfs in het weekend!!!!!
Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.
Super mooie visitekaartjes en een geweldige website.

Ze staan altijd klaar om te helpen.
Heel fijn!!!

K

Alex

Toppers van de IT 

De werknemers van Flexamedia zijn enthousiast om iedere klus te klaren en opgeven als het even tegen zit doen ze niet, alleen maar mooie herinneringen aan dit bedrijf en raad ook andere aan als je op zoek bent naar betrouwbare IT diensten een kijk te nemen bij Flexamedia.

K

Hans Auwers

Flexamedia simply the best

Wij maken al vanaf het prille begin gebruik van de diensten van Flexamedia.
Bij uitstek het bedrijf voor ICT, je website laten ontwikkelen en onderhouden. Op je vragen krijg je meestal direct een antwoord, of ze komen er op korte termijn op terug.
Absoluut een integer bedrijf!

Project in gedachten om een website te  laten maken?

Een website laten maken binnen 2 weken. Neem contact op!