Office 365 beheer

Creëer een win-win situatie en kies voor office beheer 365 van Flexa Media (Microsoft Partner)

Office 365 beheer

De sleutel tot succes bij het beheer van office 365 begint bij de juiste configuratie. Dit om de functionaliteit van de verschillende applicaties optimaal te houden. De omgeving van office 365 is continu aan het veranderen. Dit maakt het beheren van office 365 nog complexer. Een verkeerde instelling of het niet installeren van updates kan zorgen voor een aantal risico’s. Hierbij kun je denken aan de verkeerde beschikbaarheid en onvoldoende veiligheid. Om deze redenen is het dus belangrijk om het beheer van office 365 uit te besteden aan een bedrijf wat beschikt over een brede technische kennis en de daarbij behorende ervaring.

Office 365 beheer

Voor veel bedrijven is office 365 de basis van hun werkplek. Dagelijks wordt er door veel verschillende medewerkers binnen diverse bedrijven gebruik gemaakt van de verschillende applicaties van Microsoft office 365. Hierbij kun je onder andere denken aan teams, word, powerpoint, excel en outlook. Dit zorgt er meteen voor dat de verwachtingen van de werking van deze applicaties hoog ligt. Zo is het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van deze applicaties belangrijk, maar ook de beveiliging. Je wilt immers niet dat er zomaar allerlei vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen.

Ook wordt steeds office 365 steeds meer uitgebreid zodat de functionaliteit van deze software groter wordt. Maar hoe kun je nu optimaal gebruik maken van deze functionaliteiten? Dit vraagt om expertise, onderhoud en kennis. Hierbij is office 365 beheer van belang. Je kunt voor het beheer van office 365 terecht bij Microsoft zelf, maar de support van Microsoft zelf is vaak minimaal. Laat het beheer van office 365 over aan Flexa Media. Dit omdat zij beschikken over een jarenlange ervaring van eersteklas ICT-beheer, waaronder dus het beheer van office 365.

Office 365 beheer

Waarom office beheer 365 door Flexa Media

Office 365 beheer

Het is ook mogelijk om het office 365 beheer door Microsoft zelf uit te laten voeren. Echter raden wij je dit niet aan vanwege de minimale support die je van hen mag verwachten. Wanneer je hier namelijk voor kiest, ben je als ondernemer of als organisatie zelf verantwoordelijk voor het beheren van office 365, de beveiliging en de implementatie van de verschillende applicaties. Door te kiezen voor het beheer van office 365 door Flexa Media, dragen wij zorg voor zowel het beheer, de implementatie en de beveiliging.

Wij staan iedere klaar om al onze klanten te voorzien van het juiste office 365 beheer en voor alle andere supportvragen. Ook met betrekking tot andere IT-gerelateerde zaken. Indien je dit wenst kunnen wij het hele ICT-beheer voor jouw onderneming of organistatie verzorgen.

Het hele ICT-beheer

Naast het beheer van office 365, kunnen wij je ook van dienst zijn bij het beheren van de hele ICT-omgeving van je bedrijf. Ook wanneer er binnen jouw bedrijf meerdere medewerkers in dienst zijn. Zo kunnen wij alle nieuwe computers binnen jouw bedrijf installeren en voorzien van de juiste software. Waaronder dus office 365. Dit zodat je niet alleen op locatie, maar ook op afstand al je werkzaamheden uit kunt voeren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de software regelmatig geupdate wordt. Ook wanneer er zich problemen in de software voordoen, staan wij paraat.

Je kunt bij ons dus kiezen niet alleen kiezen voor office 365 beheer, maar ook voor volledig ICT-beheer. Dit zodat je te allen tijde al je werkzaamheden naar behoren uit kunt voeren. En dat ook nog eens in een veilige online werkomgeving. Het is belangrijk om ICT-beheer uit te besteden aan ICT’ers die over voldoende kennis en expertise beschikken. Daarnaast is niet alleen de juiste kennis en expertise van belang, maar ICT-beheer zoals het beheren van office 365 kost ook relatief veel tijd. Hierdoor is het dus beter om zaken als deze uit te besteden.

Office 365 beheer

Creëer een win-win situatie met Office 365 beheer van Flexamedia

Office 365 beheer

Creëer een win-win situatie en kies voor office beheer 365 van Flexa Media. Misschien functioneert de office 365 voor jouw bedrijf op dit moment optimaal, maar toch kan het een keer gebeuren dat je vroeg of laat een keer de juiste kennis of expertise mist. Door het beheer van je office 365 systeem uit te besteden, kun jij jezelf focussen op datgene waar jij goed in bent. Wij zorgen er vervolgens dat je al je werkzaamheden naar behoren uit kunt voeren binnen de office 365 omgeving. Dit of je op kantoor, of thuis je werkzaamheden uit wilt voeren.

Doordat je tegenwoordig al je gegevens veilig op kunt slaan in de cloud, wordt het steeds makkelijker om thuis te werken. Hierbij is het wel belangrijk dat je optimaal gebruik kunt maken van alle mogelijkheden die office 365 met zich meebrengt. Op het moment dat je kiest voor office 365 beheer door Flexa Media, ben je hiervan verzekerd. Ook met betrekking tot het veilig opslaan van allerlei gegevens zijn wij je graag van dienst. Het blijft immers een nachtmerrie om als ondernemer geconfronteerd te worden met bedreigingen en kwetsbaarheden op het gebied van netwerkbeveiliging.

Office 365 beheer uitbesteden

Wanneer je dus binnen jouw bedrijf of organisatie gebruik maakt van office 365, is het raadzaam om het beheer hiervan uit te besteden. Flexa Media neemt graag de verantwoordelijkheid met betrekking tot het optimaal functioneren van office 365 op zich. Dit zodat je altijd over een veilige werkomgeving beschikt waarbij vertrouwelijke gegevens altijd veilig zijn. Ook zorgen wij ervoor dat de medewerkers binnen jouw bedrijf altijd hun werkzaamheden optimaal uit kunnen voeren, waardoor ze nooit over meer gegevens beschikken dan dat nodig is. Niet alle werknemers binnen jouw bedrijf of organisatie hebben immers dezelfde bevoegdheden.

Indien je nog vragen hebt, of een vrijblijvende offerte op maat wilt aanvragen, kun je contact met ons opnemen. Bel ons op, stuur een berichtje, of kom gerust eens langs voor een bakje koffie. Dit zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.