Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

WordPress onderhoudsabonnement

Ontvang iedere maand een rapportage met alle updates.

Voor €29,99 per maand

WordPress Website Onderhoud

Ben jij werkzaam als ondernemer en beschik jij over een WordPress website? Dan is een WordPress onderhoudsabonnement van Flexamedia zeker iets voor jou. Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website altijd in een topconditie verkeerd met een WordPress onderhoudsabonnement. Je hoeft je geen zorgen te maken want onze medewerkers nemen je alle taken uit handen. Van het onderhoud, de beveiliging en de support tot aan de optimalisatie van je website toe. Het up to date houden van een WordPress website kost ontzettend veel tijd. Daarnaast is er ook specifieke kennis nodig wanneer er mankementen optreden aan je website. Denk aan een niet functionerende website na een update. Bij Flexamedia staan we voor je klaar en zorgen ervoor dat jouw website snel, veilig en gezond blijft. Hierdoor kun jij jezelf focussen op datgene wat voor jou belangrijk is.
WordPress onderhoudsabonnement

Wil jij het onderhoud van je WordPress website uit handen geven en kies je voor een WordPress onderhoudsabonnement van Flexamedia? Dan kan dit voor €29,99 per maand.

Een WordPress onderhoudsabonnement biedt je veel veel voordelen .

Door te kiezen voor een WordPress onderhoudsabonnement van Flexamedia zorg je ervoor dat jouw website altijd up tot date is.

Een website werkt hetzelfde als een fiets. Ook aan fiets is namelijk onderhoud nodig aangezien er bepaalde onderdelen na verloop van tijd kapot kunnen gaan of kunnen verouderen. Voor een WordPress website geldt dit ook. Wij zorgen er voor dat er maandelijks updates gedaan worden van de plugins en thema’s binnen jouw WordPress website. Daarnaast zorgen we ervoor dat de updates altijd op een veilige server worden uitgevoerd. Wanneer je website up to date is, is de kans dat je website gehackt wordt kleiner. Ook voor de zoekresultaten in Google is het belangrijk dat je website up to date is. Wanneer dit namelijk zo is zal je website beter vindbaar zijn in Google.

Helaas kan er ook met een WordPress website wel eens iets fout gaan. Wanneer dit het geval is, is het fijn dat je over een backup beschikt. Binnen het WordPress onderhoudsabonnement maken wij regelmatig een backup. Mocht er dan iets fout gaan waardoor je website niet meer functioneert, is het altijd mogelijk om je website te herstellen.

Ook de veiligheid van je website is natuurlijk ontzettend belangrijk. WordPress is ontzettend populair waardoor er regelmatig aanvallen gedaan worden op WordPress. Hierdoor is het van essentieel belang dat jouw website uitstekend beveiligd is. Ook dit behoort tot het WordPress onderhoudsabonnement. Wij monitoren je website continu en weten precies wanneer er iets mis is. Technische storingen worden opgelost en ook installeren we extra beveiligingssoftware zodat jouw website niet zomaar gehackt kan worden.

Wil jij het onderhoud van je WordPress website uit handen geven en kies je voor een WordPress onderhoudsabonnement van Flexamedia? Dan kan dit voor €29,99 per maand. Daar ga je toch zelf geen hoop tijd en energie voor opzij zetten? Iedere website heeft om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Echter kun je dit beter overlaten aan een professional. Een APK keuring aan je auto voer je toch ook niet zelf uit wanneer je geen automonteur bent? Heb je interesse in een WordPress onderhoudsabonnement of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail, telefonisch of via de chatfunctie op onze website.

Vragen?

Heb je interesse in een WordPress onderhoudsabonnement of heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Dit kan per mail, telefonisch of via de chatfunctie op onze website.
Kun je het onderhoud aan je WordPress website ook zelf uitvoeren?

Je kunt natuurlijk besparen op een WordPress onderhoudsabonnement en het onderhoud aan je WordPress website besparen. Echter is de vraag of dit rendabel is. De tijd die jij in het onderhoud van je WordPress website steekt staat namelijk niet in verhouding tot de kosten die je betaald voor een onderhoudsabonnement. Wanneer je kennis van WordPress onderhoud gemiddeld is, ben je al snel zo’n 3 uur per maand bezig met het onderhouden van je website. Dit met uitzondering van de updates. Je zal zien dat wanneer je kiest voor een WordPress onderhoudsabonnement, je vele malen goedkoper uit bent dan wanneer je het onderhoud aan je WordPress website zelf uitvoert.

Waarom een WordPress onderhoudsabonnement?

Frequent onderhoud aan je website zorgt er voor dat je website goed blijft werken. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je website er representatief en professioneel uit blijft zien. Alleen een website die goed onderhouden wordt zal gebruiksvriendelijk zijn voor bezoekers. Ook kun je met een WordPress onderhoudsabonnement veel problemen voorkomen. Door te kiezen voor zo’n abonnement bij Flexamedia zullen er geen veiligheidslekken ontstaan waardoor jouw website veilig voor hackers. Wanneer je website namelijk gehackt wordt kan dit tot grote schade leiden. Door te kiezen voor een WordPress onderhoudsabonnement ben je verzekerd van het juiste onderhoud aan jouw WordPress website.

Tips om het onderhoud van je website te beperken ?

Er zijn verschillende manieren waarop je onderhoud van je WordPress website kunt beperken. De belangrijkste tip is om te kiezen voor WordPress thema’s die zoveel mogelijk lijken op de standaard WordPress thema’s. Door niet voor een thema te kiezen met allerlei poespas voorkom je dat er continu op problemen op je website ontstaan. Wanneer je namelijk voor een thema met allerlei toeters en bellen kiest, zullen er sneller problemen ontstaan die je dus eigenlijk kunt voorkomen. Houd het dus simpel. Thema’s met allerlei poespas zorgen er namelijk niet voor dat website gebruiksvriendelijker wordt of dat hij er hierdoor mooier uitziet.

Mijn website is traag, lost het WordPress onderhoudsabonnement dit op?

Het is natuurlijk fijn om als ondernemer te beschikken over een mooie website. Je website is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. Echter is alleen een mooie website niet voldoende. Wanneer een website te traag werkt of slecht bereikbaar is, heb je niet zoveel aan je website. Zo’n slecht functionerende website kan er zelfs voor zorgen dat bezoekers weggejaagd worden. Om deze reden is het dus belangrijk dat je website niet alleen mooi is, maar ook snel laadt en goed functioneert. Ook voor Google is dit belangrijk. Google waardeert websites namelijk onder andere op basis van snelheid. Nog een reden dus om te kiezen voor een WordPress onderhoudsabonnement. Wij analyseren de functionaliteit en de snelheid van je website en ondernemen actie wanneer dit nodig is.

Wil jij het onderhoud van je WordPress website uit handen geven en kies je voor een WordPress onderhoudsabonnement van Flexamedia? Dan kan dit voor €29,99 per maand.