Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Cpanel webhosting

Cpanel webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cpanel webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cpanel webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cpanel webhosting

Op zoek naar Cpanel webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Cpanel webhosting is een bekende vorm van Hosting. Met onze Cpanel webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel webhosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel makkelijk jouw web site, e mail of DNS managen. Indien de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Cpanel webhosting bepaald iets voor je.

Kies voor Cpanel webhosting

Of je momenteel een eigen ecommerce hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen web pagina beheert, Cpanel webhosting maakt het aanpassen van je webpagina, E-Commerce of pop3 account volledig gebruikelijk. Ook op het moment je een totale backup wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een extra gelukstreffer van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorzetten op je webpagina? Als je kiest voor Cpanel webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De voornaamste voordelen van Cpanel webhosting

Als je kiest voor Cpanel webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de voornaamste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het managen van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel makkelijk onbeperkt domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar externe domeinnaam. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Cpanel webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel makkelijk en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Cpanel webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze hierna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg gemakkelijk unlimited emailaddressen aan voor je domeinnamen. Hiernaast kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Cpanel webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Cpanel webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je alleszins heel praktisch je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Cpanel webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Cpanel webhosting ?

Wil je direct weten of Cpanel webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Cpanel webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Cpanel webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.