Belgie webhosting

Belgie webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgie webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgie webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgie webhosting

Op zoek naar Belgie webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Belgie webhosting is een vertrouwelijk vorm van web hosting. Met onze Belgie webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij sommige webhosters. Indien je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische bekwaamheid beschikken om je Hosting te beheren. Zodra je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw internet site, mail of DNS managen. Indien de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Belgie webhosting vanzelfsprekend iets voor je.

Kies voor Belgie webhosting

Of je nou een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen internet site beheert, Belgie webhosting maakt het bijhouden van je webpagina, E-Commerce of imap account volledig simpel. Ook als je een totale backup wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorzetten op je web pagina? Indien je kiest voor Belgie webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De beste voordelen van Belgie webhosting

Indien je kiest voor Belgie webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de meeste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het bijhouden van je .be domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk unlimited domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar verschillende link. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit diverse CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het paneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Belgie webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel gemakkelijk en goed kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk baat van het controlepaneel van Belgie webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan alle mogelijke andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg makkelijk unlimited emailaddressen aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Belgie webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Belgie webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je alleszins heel simpel je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Belgie webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Belgie webhosting ?

Wil je nou weten of Belgie webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Belgie webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Belgie webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.