Cloud webhosting

Cloud webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cloud webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cloud webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cloud webhosting

Op zoek naar Cloud webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Cloud webhosting is een vertrouwelijk vorm van Hosting. Met onze Cloud webhosting kan je zeker  met hulp van een makkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij sommige webhosters. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische gegevens kun je dan dus toch wel makkelijk jouw web site, mail of DNS managen. Mits de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Cloud webhosting ongetwijfeld iets voor je.

Kies voor Cloud webhosting

Of je tegenwoordig een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als zelfstandige en een eigen web pagina beheert, Cloud webhosting maakt het bijhouden van je pagina, E-Commerce of webmail account volledig gemakkelijk. Ook indien je een totale back-up wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een extra gelukstreffer van Cpanel is dat het portaal zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorzetten op je web pagina? Indien je kiest voor Cloud webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De voornaamste voordelen van Cloud webhosting

Indien je kiest voor Cloud webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de voornaamste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Buiten het managen van je domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar externe domeinnaam. Eveneens kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen web pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Cloud webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en spoedig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Cloud webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg makkelijk onbeperkt emails aan voor je domeinnaam. Daarbij kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Cloud webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Cloud webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel eenvoudig je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Cloud webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Cloud webhosting ?

Wil je direct weten of Cloud webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Cloud webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Cloud webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.