Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Betaalbare webhosting

Betaalbare webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Betaalbare webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Betaalbare webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Betaalbare webhosting

Op zoek naar Betaalbare webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Betaalbare webhosting is een bekende vorm van Hosting. Met onze Betaalbare webhosting kan je zeker  met hulp van een simpel dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel Hosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw webpagina, email of DNS managen. Mits de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Betaalbare webhosting 100% zeker iets voor je.

Kies voor Betaalbare webhosting

Of je vandaag een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen web site beheert, Betaalbare webhosting maakt het updaten van je webpagina, E-Commerce of webmail account volledig gemakkelijk. Ook als je een totale back-up wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een aanvullend aanwinst van Cpanel is dat het portaal zowel op je telefoon als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorzetten op je internet site? Mits je kiest voor Betaalbare webhosting doe je dit heel simpel met het gebruik van de applicatie op je device.

De voornaamste voordelen van Betaalbare webhosting

Indien je kiest voor Betaalbare webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het bijhouden van je .be domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig unlimited domeinnaam bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar diverse link. Ook kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en oorvoeren aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Betaalbare webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel makkelijk en goed kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Betaalbare webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze daarna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg makkelijk unlimited emails aan voor je domeinnamen. Bovendien kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Betaalbare webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Betaalbare webhosting van Ons ? Dan maken wij elke dag back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel praktisch je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Betaalbare webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Betaalbare webhosting ?

Wil je nou weten of Betaalbare webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Betaalbare webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Betaalbare webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.