Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
10gb webhosting

10gb webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

10gb webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

10gb webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

10gb webhosting

Op zoek naar 10gb webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

10gb webhosting is een bekende vorm van Hosting. Met onze 10gb webhosting kan je zeker  met hulp van een simpel dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij sommige providers. Indien je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische inzicht beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische inzicht kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw webpagina, e mail of DNS managen. Indien de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is 10gb webhosting alleszins iets voor je.

Kies voor 10gb webhosting

Of je momenteel een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als ZZP en een eigen pagina beheert, 10gb webhosting maakt het updaten van je webpagina, E-Commerce of rounducbe account volledig gebruikelijk. Ook als je een totale backup wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een aanvullend profijt van Cpanel is dat het portaal zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorvoeren op je web pagina? Op het moment je kiest voor 10gb webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De handigste voordelen van 10gb webhosting

Indien je kiest voor 10gb webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het aanpassen van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel simpel onbeperkt domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar diverse link. Eveneens kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie andere CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het 10gb webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en eenvoudig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van 10gb webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email aanmaken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg makkelijk onbeperkt emailaddressen aan voor je domeinnaam. Bovendien kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor 10gb webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor 10gb webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan absoluut niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel simpel je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw 10gb webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in 10gb webhosting ?

Wil je nou weten of 10gb webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een 10gb webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een 10gb webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.