Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Belgie goedkope webhosting

Belgie goedkope webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgie goedkope webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgie goedkope webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgie goedkope webhosting

Op zoek naar Belgie goedkope webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Belgie goedkope webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Belgie goedkope webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij heel veel Hosters. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Indien je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische professionaliteit kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw blog, email of domeinnaam managen. Ingeval de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Belgie goedkope webhosting vanzelfsprekend iets voor je.

Kies voor Belgie goedkope webhosting

Of je momenteel een eigen ecommerce hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als zelfstandige en een eigen webpagina beheert, Belgie goedkope webhosting maakt het bijhouden van je webpagina, E-Commerce of imap account volledig simpel. Ook ingeval je een totale back-up wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het portaal zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorzetten op je web site? Indien je kiest voor Belgie goedkope webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De beste voordelen van Belgie goedkope webhosting

Als je kiest voor Belgie goedkope webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het bijhouden van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk onbeperkt domeinnaam bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van hosting redirects aanmaken naar diverse link. Eveneens kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het controlepaneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Belgie goedkope webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel makkelijk en spoedig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Belgie goedkope webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze hierna de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg gemakkelijk onbeperkt emails aan voor je domeinnamen. Bovendien kun je de configuratie meteen vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volledig secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Belgie goedkope webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Belgie goedkope webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel praktisch je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Belgie goedkope webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Belgie goedkope webhosting ?

Wil je direct weten of Belgie goedkope webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Belgie goedkope webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Belgie goedkope webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.