Ssl webhosting

Ssl webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Ssl webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Ssl webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Ssl webhosting

Op zoek naar Ssl webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Ssl webhosting is een veelgevraagd vorm van web hosting. Met onze Ssl webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets gekozen als de beste oplossing bij sommige Hosters. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische bekwaamheid beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Ingeval je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel makkelijk jouw web pagina, email of DNS managen. Mits de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Ssl webhosting bepaald iets voor je.

Kies voor Ssl webhosting

Of je vandaag een eigen magento shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen web site beheert, Ssl webhosting maakt het aanpassen van je site, E-Commerce of rounducbe account volledig makkelijk. Ook als je een totale backup wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een extra aanwinst van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorvoeren op je internet site? Als je kiest voor Ssl webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De voornaamste voordelen van Ssl webhosting

Als je kiest voor Ssl webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het managen van je .info domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel makkelijk unlimited domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar externe url. Ook kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische professionaliteit. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Ssl webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel simpel en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een specialist voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Ssl webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg gemakkelijk onbeperkt emails aan voor je domeinnamen. Bovendien kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Ssl webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Ssl webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en meer staan immers in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel simpel je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Ssl webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Ssl webhosting ?

Wil je nou weten of Ssl webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Ssl webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Ssl webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.