Cloudlinux webhosting

Cloudlinux webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cloudlinux webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cloudlinux webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cloudlinux webhosting

Op zoek naar Cloudlinux webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Cloudlinux webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Cloudlinux webhosting kan je zeker  met hulp van een gemakkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel providers. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Mits je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw web site, mail of DNS managen. Indien de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Cloudlinux webhosting in zeer hoge mate iets voor je.

Kies voor Cloudlinux webhosting

Of je vandaag een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als zelfstandige en een eigen webpagina beheert, Cloudlinux webhosting maakt het bijhouden van je webpagina, E-Commerce of pop3 account volledig makkelijk. Ook op het moment je een totale back-up wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een aanvullend profijt van Cpanel is dat het portaal zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorvoeren op je site? Op het moment je kiest voor Cloudlinux webhosting doe je dit heel makkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De handigste voordelen van Cloudlinux webhosting

Als je kiest voor Cloudlinux webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het managen van je .be domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel eenvoudig onbeperkt domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar diverse domeinnaam. Eveneens kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van verschillende voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het paneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Cloudlinux webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel makkelijk en eenvoudig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Cloudlinux webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze naderhand de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van deze dashboard maak je erg makkelijk onbeperkt zakelijke emailadressen aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Als je kiest voor Cloudlinux webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Cloudlinux webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel makkelijk je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Cloudlinux webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Cloudlinux webhosting ?

Wil je direct weten of Cloudlinux webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Cloudlinux webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Cloudlinux webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.