Webmail webhosting

Webmail webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Webmail webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Webmail webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Webmail webhosting

Op zoek naar Webmail webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Webmail webhosting is een veelgevraagd vorm van Hosting. Met onze Webmail webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel providers. Ingeval je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische specialisme beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde portaal waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw web site, email of domeinnaam managen. Ingeval de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Webmail webhosting ongetwijfeld iets voor je.

Kies voor Webmail webhosting

Of je momenteel een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als zelfstandige en een eigen web pagina beheert, Webmail webhosting maakt het aanpassen van je internet site, E-Commerce of webmail account volledig gebruikelijk. Ook ingeval je een totale backup wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een extra opsteker van Cpanel is dat het portaal zowel op je samsung als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even spoedig een aanpassing doorvoeren op je internet site? Als je kiest voor Webmail webhosting doe je dit heel simpel met het gebruik van de applicatie op je device.

De voornaamste voordelen van Webmail webhosting

Indien je kiest voor Webmail webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het managen van je .nl domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel simpel unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar verschillende link. Ook kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Webmail webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een deskundige voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Webmail webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan wederom verbinden aan alle mogelijke andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van deze dashboard maak je erg simpel onbeperkt emailaddressen aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volkomen secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Webmail webhosting hoef je jezelf niet meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Webmail webhosting van Ons ? Dan maken wij regelmatig back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan boven alles niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel simpel je back ups managen.

SSL Certificaat gratis inbegrepen in jouw Webmail webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Webmail webhosting ?

Wil je direct weten of Webmail webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Webmail webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Webmail webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.