Belgische webhosting

Belgische webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgische webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgische webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Belgische webhosting

Op zoek naar Belgische webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Belgische webhosting is een bekende vorm van Hosting. Met onze Belgische webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw Hosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij heel veel providers. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische specialisme beschikken om je Hosting te beheren. Zodra je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel gebruikelijk jouw web site, email of domeinnaam managen. Als de woorden ‘SSD’, ‘beveiliging’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Belgische webhosting 100% zeker iets voor je.

Kies voor Belgische webhosting

Of je nou een eigen woocommerce shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als ZZP en een eigen internet site beheert, Belgische webhosting maakt het updaten van je webpagina, E-Commerce of imap account volledig simpel. Ook ingeval je een totale backup wilt restoren is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een extra gelukstreffer van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je Tablet als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorzetten op je web site? Als je kiest voor Belgische webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De beste voordelen van Belgische webhosting

Als je kiest voor Belgische webhosting profiteer je van onwijs veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Buiten het aanpassen van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel eenvoudig onbeperkt domeinnamen bijhouden. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van hosting redirects aanmaken naar verschillende link. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen internet site te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Belgische webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel simpel en gauw kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Belgische webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf bedrijfs email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van deze dashboard maak je erg gemakkelijk onbeperkt emails aan voor je domeinnamen. Daarbij kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Makkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Belgische webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het managen en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Belgische webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan boven alles niet druk. Al je configuratie, websites, accounts, en nog veel meer staan toch in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel praktisch je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Belgische webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Belgische webhosting ?

Wil je nou weten of Belgische webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Belgische webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Belgische webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.