Onbeperkt dataverkeer webhosting

Onbeperkt dataverkeer webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Onbeperkt dataverkeer webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Onbeperkt dataverkeer webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Onbeperkt dataverkeer webhosting

Op zoek naar Onbeperkt dataverkeer webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Onbeperkt dataverkeer webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Onbeperkt dataverkeer webhosting kan je zeker  met hulp van een gebruikelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel Hosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Zodra je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Op het moment je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische deskundigheid kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw webpagina, mail of DNS managen. Mits de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je iets zeggen, is Onbeperkt dataverkeer webhosting absoluut iets voor je.

Kies voor Onbeperkt dataverkeer webhosting

Of je vandaag een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of werkend bent als ZZP en een eigen site beheert, Onbeperkt dataverkeer webhosting maakt het updaten van je pagina, E-Commerce of pop3 account volledig gemakkelijk. Ook als je een totale backup wilt terug draaien is dit te doen zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een extra aanwinst van Cpanel is dat het portaal zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorvoeren op je site? Als je kiest voor Onbeperkt dataverkeer webhosting doe je dit heel simpel met het gebruik van de applicatie op je device.

De voornaamste voordelen van Onbeperkt dataverkeer webhosting

Als je kiest voor Onbeperkt dataverkeer webhosting profiteer je van onwijs veel baten en kansen. We hebben de voornaamste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het bijhouden van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel makkelijk onbeperkt domeinnamen managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra roundcube account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar verschillende link. Ook kan je aan de hand van een paar gemakkelijke stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen langaanhoudend proces te lopen om een eigen pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het paneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke php versie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8.1 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Onbeperkt dataverkeer webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel gemakkelijk en spoedig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Onbeperkt dataverkeer webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan wederom verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van onze dashboard maak je erg simpel onbeperkt emails aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail compleet secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Onbeperkt dataverkeer webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Onbeperkt dataverkeer webhosting van Ons ? Dan maken wij elke dag back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je zelf dan boven alles niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en meer staan immers in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel simpel je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Onbeperkt dataverkeer webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Onbeperkt dataverkeer webhosting ?

Wil je nou weten of Onbeperkt dataverkeer webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de telefoon.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Onbeperkt dataverkeer webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Onbeperkt dataverkeer webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.