Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Perfecte webhosting

Perfecte webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Perfecte webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Perfecte webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Perfecte webhosting

Op zoek naar Perfecte webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Perfecte webhosting is een bekende vorm van web hosting. Met onze Perfecte webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij heel veel providers. Mits je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over genoeg technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw web pagina, e mail of domeinnaam managen. Ingeval de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Perfecte webhosting namelijk iets voor je.

Kies voor Perfecte webhosting

Of je nou een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of in beweging bent als zelfstandige en een eigen pagina beheert, Perfecte webhosting maakt het updaten van je webpagina, E-Commerce of webmail account volledig makkelijk. Ook indien je een totale back-up wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische informatie. Een extra aanwinst van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je telefoon als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even haastig een aanpassing doorvoeren op je site? Indien je kiest voor Perfecte webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je device.

De handigste voordelen van Perfecte webhosting

Als je kiest voor Perfecte webhosting profiteer je van heel veel baten en kansen. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnaam en DNS management

Behalve het managen van je .com domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze controlepaneel ook heel makkelijk unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra imap account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van website hosting redirects aanmaken naar diverse domeinnaam. Daarbij kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie bijhouden en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder educatie andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen pagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf doen

Normaal staat in het paneel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS zone ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere dingen? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Perfecte webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel simpel en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een specialist voor nodig hebt.

– Al je bestanden makkelijk bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel makkelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten html editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een beslissend profijt van het controlepaneel van Perfecte webhosting is dat je heel eenvoudig een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan opnieuw verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf hosting email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met hulp van deze dashboard maak je erg gemakkelijk onbeperkt emailaddressen aan voor je domeinnaam. Hiernaast kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Perfecte webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker totaal sterk geregeld. Kies je voor Perfecte webhosting van Ons ? Dan maken wij elke dag back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en meer staan tenslotte in dit herstelpunt. Zo kan je beslist heel eenvoudig je back ups managen.

SSL security gratis inbegrepen in jouw Perfecte webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL Certificaat wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Perfecte webhosting ?

Wil je direct weten of Perfecte webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Perfecte webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Perfecte webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.