Dutch NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Dutch NL English EN
Verhuizen webhosting

Verhuizen webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Verhuizen webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Verhuizen webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Verhuizen webhosting

Op zoek naar Verhuizen webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Verhuizen webhosting is een bekende vorm van Hosting. Met onze Verhuizen webhosting kan je zeker  met hulp van een krachtig dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets toegepast als de beste oplossing bij sommige webhosters. Zodra je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische deskundigheid beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Als je in het bezit bent van een webhosting, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je verschillende aanpassingen door kunt voeren en je webhosting kunt bijhouden. Buiten al te veel technische informatie kun je dan dus toch wel gemakkelijk jouw internet site, email of domeinnaam managen. Als de woorden ‘SSD’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Verhuizen webhosting vast iets voor je.

Kies voor Verhuizen webhosting

Of je nou een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als zelfstandige en een eigen internet site beheert, Verhuizen webhosting maakt het aanpassen van je site, E-Commerce of imap account volledig gebruikelijk. Ook indien je een totale backup wilt terug draaien is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische professionaliteit. Een aanvullend meevaller van Cpanel is dat het portaal zowel op je iphone als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even vluchtig een aanpassing doorvoeren op je site? Indien je kiest voor Verhuizen webhosting doe je dit heel gewoon met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De handigste voordelen van Verhuizen webhosting

Ingeval je kiest voor Verhuizen webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de meeste voor je op een volgorde gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het bijhouden van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel eenvoudig unlimited domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra E-email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze manier van hosting redirects aanmaken naar externe url. Ook kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel gemakkelijk al je DNS configuratie aanpassen en opslaan aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder deskundigheid andere CMS inrichten.

Eén van de componenten van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze software kan je aan de hand van enkele simpele ‘klikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische inzicht. Je hoeft aan de dag van nu immers absoluut geen lange proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel heel veel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke module of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP7.4 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Verhuizen webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit door uw zelf heel simpel en vluchtig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om paginas te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je mysql database zelf beheren

Een aanzienlijk profijt van het controlepaneel van Verhuizen webhosting is dat je heel makkelijk een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Achteraf kun je deze dan wederom verbinden aan meerdere andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg simpel onbeperkt emails aan voor je domeinnamen. Daarbij kun je de configuratie met alle plezier vanuit het cpanel downloaden. Bovendien zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-mails zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail volledig secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Ingeval je kiest voor Verhuizen webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Verhuizen webhosting van Ons ? Dan maken wij 30 dagen back ups van al je websites, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, emails, accounts, en nog veel meer staan zeker in dit herstelpunt. Zo kan je logisch heel eenvoudig je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Verhuizen webhosting

Voor Cpanel zijn er diverse mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL beveiliging wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, data en files gewaarborgd.

Interesse in Verhuizen webhosting ?

Wil je nou weten of Verhuizen webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan zonder enige verplichting contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Verhuizen webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Verhuizen webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.