Cache webhosting

Cache webhosting nodig?

Basispakket

(ideaal voor simpele website met tekst en foto`s)

€5,99

per maand

10GB SSD opslag

1VCPU 1GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cache webhosting

Professional

(Ideaal voor simpele website met extra rekenkracht)

€9,99

per maand

20GB SSD opslag

2VCPU 2GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cache webhosting

Premium

(Ideaal voor Webshops of zware website`s)

€14,99

per maand

30GB SSD opslag

4VCPU 4GB RAM

Onbeperkt aantal websites

Telefonisch support

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

Inclusief 30 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen

Cpanel

Cache webhosting

Op zoek naar Cache webhosting ? Binnen 1 minuut aangevraagd

Cache webhosting is een veelgevraagd vorm van web hosting. Met onze Cache webhosting kan je zeker  met hulp van een makkelijk dashboard jouw webhosting  bijhouden. Cpanel word niet voor niets geselecteerd als de beste oplossing bij sommige webhosters. Als je geen gebruik maakt van Cpanel moet je over toereikend technische bekwaamheid beschikken om je Hosting te beheren. Ingeval je wel kiest voor Cpanel is dit niet noodzakelijk.

Indien je in het bezit bent van een hosting omgeving, is deze account voorzien van een bepaalde omgeving waarin je meerdere aanpassingen door kunt voeren en je omgeving kunt bijhouden. Buiten al te veel technische bekwaamheid kun je dan dus toch wel simpel jouw site, mail of DNS managen. Indien de woorden ‘snel’, ‘security’ en ‘gebruikersvriendelijk’ je bekend voor komt, is Cache webhosting vanzelfsprekend iets voor je.

Kies voor Cache webhosting

Of je vandaag een eigen web shop hebt, in het bezit bent van een web-blog, marketeer bent of actief bent als ZZP en een eigen webpagina beheert, Cache webhosting maakt het updaten van je internet site, E-Commerce of imap account volledig gemakkelijk. Ook op het moment je een totale back-up wilt restoren is dit uitvoerbaar zonder te hoeven bezitten over een vermogen aan technische deskundigheid. Een extra aanwinst van Cpanel is dat het controle paneel zowel op je telefoon als op je notebook of pc kunt bijhouden. Even gauw een aanpassing doorzetten op je pagina? Mits je kiest voor Cache webhosting doe je dit heel gemakkelijk met het gebruik van de applicatie op je telefoon.

De beste voordelen van Cache webhosting

Ingeval je kiest voor Cache webhosting profiteer je van heel veel baten en opties. We hebben de beste voor je op een rij gezet.

– Domeinnamen en DNS management

Behalve het aanpassen van je .org domeinnaam, kun je met het gebruik van Onze portaal ook heel simpel onbeperkt domeinnaam managen. Denk aan een bijbehorend domeinnaam waarbij je een extra email account hebt. Ook kun je met het gebruik van deze methode van website hosting redirects aanmaken naar verschillende domeinnaam. Eveneens kan je aan de hand van een paar eenvoudige stappen heel snel al je DNS configuratie aanpassen en oorvoeren aan de hand van meerdere voorbeelden.

– Je kunt zonder professionaliteit diverse CMS inrichten.

Eén van de elementen van het Cpanel controlepaneel is softaculous. Doormiddel van deze programma kan je aan de hand van enkele simpele ‘tikken’ zelf een CONTENT MANAGEMENT SYSTEM programma configureren zonder dat je hierbij hoeft te bezitten over ingewikkelde technische deskundigheid. Je hoeft aan de dag van nu toch absoluut geen lange proces te lopen om een eigen webpagina te kunnen ontwikkelen.

– Al je configuraties zelf uitvoeren

Normaal staat in het panel van Cpanel een heleboel al goed voor je geconfigureerd. Wil je gebruik maken van een specifieke cms installatie of een aanpassing doorzetten aan je DNS template ( domeinnaam registreren ), PHP8 modules, beveiliging, rechten of andere aangelegenheden? Dan is dit ook mogelijk met de hulp van het Cache webhosting omgeving. En ook hierbij geldt dat je dit eigenhandig heel simpel en eenvoudig kunt doen buiten dat je hier de hulp van een professional voor nodig hebt.

– Al je bestanden simpel bijhouden

Met het gebruik van de Cpanel Bestands manager binnen het Cpanel portaal kun je heel gebruikelijk al je files beheren. Ook zit daar een zogeheten php editor bij ingesloten. Daardoor is het mogelijk om files te editen, nieuwe bestanden te uploaden, geringe reparaties door te voeren, files te zippen of files ongetwijfeld uit te pakken.

– Je phpmyadmin zelf beheren

Een beslissend baat van het controlepaneel van Cache webhosting is dat je heel simpel een nieuwe mysql database user toe kunt voegen zodat je deze achteraf de correct rechten toe kunt kennen. Daarna kun je deze dan opnieuw verbinden aan verschillende andere MYSQL-Database. Cpanel maakt het mogelijk om per user de configuratie individueel aan te passen.

– Zelf zakelijke email maken

Het controlepaneel van Cpanel maakt het makkelijk om zelf je zakelijke email beheer uit te voeren. Met het gebruik van onze dashboard maak je erg gemakkelijk unlimited emails aan voor je domeinnaam. Bovendien kun je de configuratie tegelijk vanuit het cpanel downloaden. Ook zijn spamfilters en de uitgaande mail oplossing van Solar Winds Spam Experts geïmplementeerd waardoor inkomende en uitgaande spam-berichten zoveel mogelijk wordt begrensd. Dit maakt het gebruik van de e-mail geheel secure.

– Gemakkelijk zelf back ups maken en restoren

Indien je kiest voor Cache webhosting hoef je jezelf niet veel meer zorgen te maken over een herstelpunt. In Cpanel is een heleboel rondom het bijhouden en restoren van een herstelpunt zeker erg sterk geregeld. Kies je voor Cache webhosting van Ons ? Dan maken wij 24/7 back ups van al je apps, accounts, configuratie en databases. Gaat er als nog wat fout? Maak je dan niet druk. Al je configuratie, files, accounts, en nog veel meer staan tenslotte in dit herstelpunt. Zo kan je zeker heel praktisch je back ups managen.

SSL beveiliging gratis inbegrepen in jouw Cache webhosting

Voor Cpanel zijn er talloze mobiele applicaties die je kunt downloaden.  Door het SSL security wat inclusief zit, wordt zowel de security als de beveiliging van je domeinnamen, informatie en files gewaarborgd.

Interesse in Cache webhosting ?

Wil je direct weten of Cache webhosting voor jou passend is, of heb je meerdere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail.

Hulp nodig bij het afsluiten van een Cache webhosting ?

Onze experts staan klaar om jou te helpen bij het bestellen van een Cache webhosting. Neem contact op door te bellen, te chatten of te e-mailen.