WordPress website laten maken? Tips en advies

WordPress website laten maken? Tips en advies

Ben je als ondernemer van plan om binnenkort een nieuwe website te starten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Een WordPress website laten maken bij Flexamedia zorgt ervoor dat je diverse mogelijkheden krijgt om binnen no-time meer online bekendheid rondom je bedrijf te creëren.

Daarnaast biedt zo’n bedrijfswebsite allerlei opties voor zelfstandig ondernemers om bijvoorbeeld meer omzet en naamsbekendheid te realiseren. Zo kun je onder andere gebruik maken van exclusieve thema’s en templates, die je verder nergens op het internet zult tegenkomen.

Ook beschikt een WordPress website tegenwoordig steeds vaker over een mobielvriendelijke lay-out, ook wel responsive design genoemd. Zo kunnen je toekomstige bezoekers de website vanaf elk willekeurig beeldscherm bereiken. Hiermee creëer je dus niet alleen voor jezelf, maar ook voor je toekomstige klanten de meest optimale gebruikservaring.

WordPress website laten maken

Er bestaan talloze redenen waarom bedrijven en ondernemers een WordPress website laten maken. WordPress is toegankelijke software waarmee je websites kunt realiseren. Iedereen ter wereld kan hier gratis gebruik van maken.

Je kunt WordPress zien als effectieve software om je bedrijfswebsite te beheren. Daarnaast kun je zonder al te veel ervaring toch de website van je bedrijf aanpassen en hier en daar wat onderhoud verrichten.

WordPress is zogeheten opensourcesoftware. Dit betekent dat iedereen de software gratis kan downloaden en installeren op zijn of haar nieuwe website. WordPress biedt dan ook een toegankelijke optie voor het maken en beheren van websites.

Zoek een WordPress website bouwer met ervaring!

Als zelfstandig ondernemer wil je natuurlijk een nieuwe WordPress website laten maken, die vervolgens ook daadwerkelijk aansluit bij je doelgroep. Je wilt namelijk wel dat je toekomstige bezoekers de nodige interesse hebben in de service en diensten van je bedrijf. Het is daarom van belang dat je een WordPress website bouwer zoekt met het liefst enige ervaring.

In vergelijking met andere websites zorgt het laten maken van een WordPress website namelijk ervoor dat je grenzeloze mogelijkheden hebt op het gebied van webdesign. Sommige zelfstandig ondernemers hebben hier doorgaans wat meer moeite mee dan anderen.

Heb je weinig ervaring met WordPress webdesign? Dan biedt Flexamedia hulp! Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.

Zakelijke WordPress website laten maken

Als je bij Flexamedia namelijk een nieuwe website laat maken, zorgen wij er bijvoorbeeld ook direct voor dat je WordPress website een professionele uitstraling krijgt. Zo krijgen je toekomstige bezoekers ongetwijfeld meer vertrouwen in de service en diensten van je bedrijf.

Verder zullen wij elke pagina voorzien van relevante zoekwoorden en professioneel geschreven SEO teksten. Zoekmachines zoals Google en Yahoo zullen hierdoor de WordPress website hopelijk een stuk sneller oppikken. Het logische gevolg hiervan is dat je website vrij snel in de zoekresultaten van Google zal verschijnen.

De mogelijkheden binnen WordPress zijn tegenwoordig eindeloos te noemen. Het meest belangrijke blijft natuurlijk dat bezoekers van je website tevreden zijn. Op termijn zal dit gegarandeerd gaan zorgen voor meer conversies.

Potentiële klanten die vertrouwen hebben in de service en diensten die jouw bedrijf aanbiedt, die zijn vaak ook een stuk sneller geneigd om hiervoor te betalen.

Email

Een WordPress website laten maken bij Flexamedia wordt meestal gecombineerd met een e-mailpakket. Zo’n pakket biedt diverse mogelijkheden voor ondernemers en bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Onbeperkt aanmaken van e-mailadressen.
  • Automatisch beantwoorden van inkomende mails.
  • Het instellen van een effectieve spamfilter.
  • 5GB beschikbare opslagruimte.

Onderhoud

Naast het laten maken van een WordPress website kost ook het onderhouden behoorlijk wat tijd. Daarnaast vergen sommige taken soms toch de nodige ICT kennis, waardoor niet iedere gebruiker altijd genoeg kennis bezit om deze werkzaamheden uit te voeren.

Bij Flexamedia helpen wij onze klanten met het onderhouden van een WordPress website. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat toekomstige updates van thema’s en plug-ins ruim op tijd worden bijgewerkt, zodat jouw kostbare tijd hier niet langer aan verloren zal gaan.

Betrouwbare webhosting

Zodra je besluit een WordPress website te laten maken, dan wil je verzekerd zijn van een professionele webhosting. Het liefst eentje waarbij je niet direct voor financiële verrassingen komt te staan. Flexamedia levert al jarenlang een betrouwbare hostingservice aan onze klanten, zonder daarbij direct de hoofdprijs te vragen.

Als klant ontvang je de meest belangrijke elementen die je doorgaans voor een succesvolle website nodig hebt. Hierbij kun je denken aan onder andere:

Uiteraard kun je als klant vrijwel direct beginnen met de creatie van je nieuwe WordPress website. Je hebt hierbij de mogelijkheid om gebruik te maken van ruim 300 applicaties, die je hiermee kunnen helpen.

Daarnaast kun je via het Nederlandstalige informatiepaneel volledig gratis de website beheren. Hier vind je allerlei belangrijke statistieken, die je kunnen helpen met het optimaliseren van de website.

 

WordPress website laten maken? Tips en advies
WordPress website laten maken? Tips en advies

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio