Nederlands NL English EN

Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-17:00

085 902 67 00

info@flexamedia.nl

M

Diensten

Nederlands NL English EN

Professioneel webdesign voor bedrijven & ondernemers.

Professioneel webdesign voor bedrijven & ondernemers.

Ben je toevallig van plan om binnenkort een nieuwe bedrijfswebsite te starten? Bij Flexamedia.nl leveren wij professioneel webdesign tegen een betaalbare prijs. Als ervaren website bouwer creëren wij toegankelijke websites voorzien van een moderne en unieke lay-out. Hierbij ligt de focus hoofdzakelijk op mobielvriendelijkheid, snelheid en gebruiksgemak. Deze kenmerken zorgen namelijk ervoor dat potentiële klanten vertrouwen krijgen in de service en diensten van je nieuwe bedrijf. In deze blog krijg je meer uitleg over onze service en diensten. Daarnaast staan hieronder een aantal interessante voordelen van een bedrijfswebsite op een rij.

Professioneel webdesign nodig?

Professioneel webdesign is tegenwoordig een stuk belangrijker dan vroeger. Stel je begint binnenkort een compleet nieuw bedrijf, dan wil je de specifieke doelgroep natuurlijk zo snel mogelijk kennis laten maken met je nieuwe bedrijf.

Een eigen bedrijfswebsite voorzien van mobielvriendelijke lay-out en professioneel logo ontwerp, kan je hier uitstekend mee helpen. Daarnaast is het van belang dat de website binnen no-time wordt geladen. Een snelle website zorgt doorgaans voor meer conversies en speelt ook een belangrijke rol in de resultaten van zoekmachines zoals Google en Yahoo.

Bij Flexamedia.nl kun je terecht voor een betrouwbare webhosting tegen een relatief goedkope prijs. Het basis webhosting pakket bestaat uit diverse elementen waaronder:

 • Gratis WordPress (+300 scripts)
 • 30 dagen back-ups
 • 10 GB SSD opslag
 • 1VCPU 1GB RAM
 • SSL certificaten
 • cPanel
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Onbeperkt FTP Accounts
 • Onbeperkt MYSQL database
 • Eigen PHP versie kiezen

Bovendien zorgen wij ervoor dat onze klanten nooit voor financiële verassingen komen te staan. Wij leveren namelijk een professionele webdesign service, waarbij we altijd transparant blijven in de communicatie richting onze klanten.

Waarom is professioneel webdesign belangrijk?

Er bestaan méér dan genoeg marketing strategieën om reclame voor je nieuwe bedrijf te maken. Als het draait om naamsbekendheid, dan kun je als startende ondernemer zowel online als offline je voordeel uithalen. Mits je weet te achterhalen, welke strategie het beste past bij de visie van nieuwe onderneming.

Onder de streep blijkt dat de meeste start-ups al vrij snel een nieuwe website laten maken. Hiervoor bestaan natuurlijk een aantal belangrijke redenen. Zo vormt een eigen bedrijfswebsite bijvoorbeeld een uitstekende manier om je doelgroep te bereiken. Je creëert namelijk een toegankelijk plek waar je potentiële klanten kennis kunt laten maken met je nieuwe bedrijf. Ook kun je de website prima benutten voor een mooie presentatie van producten, of aanvullende uitleg over het doel/missie van je nieuwe bedrijf te geven.

Daarnaast gaan de meeste consumenten van tegenwoordig eerst zelf op onderzoek uit, voordat ze direct een online aankoop zullen doen. Je zult deze mensen hierdoor steeds vaker online gaan tegenkomen en steeds minder vaak in fysieke winkels.

 

Betaalbare WordPress websites voor bedrijven & ondernemers

Professioneel webdesign

Professioneel webdesign

Bij Flexamedia creëren wij betaalbare WordPress websites voorzien van WordPress CMS (content management systeem). Dit zorgt ervoor dat bedrijven en ondernemers zonder ICT kennis en ervaring toch hun bedrijfswebsite kunnen beheren. Dankzij WordPress CMS wordt het namelijk vrij makkelijk gemaakt om bepaalde zaken naar wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan opties zoals:

 • Berichten schrijven en aanpassen
 • Nieuwe pagina’s aanmaken
 • Afbeeldingen en andere mediabestanden uploaden
 • Updates uitvoeren en plug-ins downloaden

Professioneel WordPress webdesign begint doorgaans met een nieuwe domeinnaam registreren. Tijdens het gratis intakegesprek bespreken we wensen en behoefte. Vervolgens bespreken we de planning en het budget. Afsluitend maken we meestal ook direct een ‘eerste versie’ van je nieuwe website. Heb je het als ondernemer erg druk met andere werkzaamheden? Dan kun je bij Flexamedia de WordPress website ook gewoon laten onderhouden. Zo worden alle plug-ins om de zoveel tijd bijgewerkt waardoor de software altijd vlekkeloos blijft functioneren.

Aanvullend bieden wij startende ondernemers een aantal extra services. Wil je bijvoorbeeld unieke teksten laten schrijven, die potentiële klanten kunnen overtuigen van de service en diensten van je bedrijf? Hiervoor werken wij samen met professionele tekstschrijvers, zodat je webteksten ook direct de juiste tone of voice bevatten.

Voordelen van het complete ondernemerspakket

Voor startende ondernemers zorgt het complete ondernemerspakket van Flexamedia.nl ongetwijfeld voor interessante voordelen op het gebied van marketing en reclame. Professioneel webdesign werkt namelijk een stuk beter, als het totaalplaatje klopt. Zo wil je bijvoorbeeld zorgen dat de huisstijl van je bedrijf als een rode draad door de rest van je marketingtools loopt. Dankzij het complete ondernemerspakket krijg je diverse tools in de schoot geworpen, die je hiermee kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • 1000 visitekaartjes
 • Uniek logo ontwerp
 • Professioneel webdesign op maat
 • Één jaar lang gratis webhosting
 • Onbeperkt e-mailadressen aanpakken.

Professioneel webdesign van Flexamedia.nl

Een moderne website voorzien van professioneel webdesign geeft je nieuwe bedrijf een betrouwbare uitstraling. Hierdoor kan zo’n website de groei van je onderneming op diverse manieren bevorderen. Bij Flexamedia.nl helpen wij startende ondernemers graag verder met het maken en onderhouden van een WordPress website. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over zaken als de veiligheid of vindbaarheid van je nieuwe bedrijfswebsite.

Als ervaren ICT-partner bieden wij een professionele webdesign service aan onze klanten. Deze bestaat uit onder anderen:

 • Unieke website die volledig past bij je bedrijf.
 • Modern ontwerp geschikt voor desktop, tablet en mobiel.
 • Professioneel webdesign binnen 10 dagen online.
 • Veilige en betrouwbare WordPress website incl. SSL, e-mail en hosting.

Wil je echter de kans op online succes verhogen? Check dan het complete ondernemerspakket, of neem direct contact op en vraag naar de voorwaarden! Wij proberen dan zo snel mogelijk je vragen te beantwoorden

Professioneel webdesign voor bedrijven & ondernemers.
Professioneel webdesign voor bedrijven & ondernemers.

Klantenbeoordeling 5/5

Meer dan 400+ websites gebouwd

Met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign kunnen wij voor u het verschil maken. Bekijk onze portfolio