Webdesign Den Haag voor unieke websites

TIJDELIJKE AANBIEDING:

Van €799 voor €599

Wil je binnenkort een nieuwe website laten maken? De webdesign service van Flexamedia uit Den Haag biedt hiervoor een veilige en betrouwbare oplossing! Als full-service ICT bedrijf gevestigd in Den Haag zijn wij de ideale partner om het online succes van je nieuwe website te vergroten.

Als zelfstandig ondernemer ben je ongetwijfeld bewust van het belang van het uitzetten van de juiste marketingkanalen. Hierbij hoort een modern ogende website met responsive design. Een professionele website vormt indirect namelijk ook het online visitekaartje van je bedrijf. Reden genoeg om hier tijd, moeite en energie in te steken, mits je hiervan voldoende tot je beschikking hebt.

Webdesign Den Haag voor unieke websites

Webdesign Den Haag

De webdesign service van Flexamedia uit Den Haag gaat verder dan alleen het maken van een nieuwe website. Wij helpen onze klanten namelijk ook met onder anderen website onderhoud, ICT beveiliging en systeembeheer.

Hierbij maken wij gebruik van WordPress gecombineerd met de veilige en betrouwbare webhosting van Flexamedia. Hierdoor genieten onze klanten van snelle en gebruiksvriendelijke websites, die bovendien technisch uitstekend in elkaar zitten.

Aanvullende schrijven we professionele webteksten en creëren toepasselijke lay-outs, die volledig aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf. Deze elementen op de juiste manier gecombineerd zorgen meestal ook direct ervoor dat de conversie van je nieuwe website zal verhogen.

Ben je zelf nog onervaren met zaken als het beheren en onderhouden van een website? Dan ben je bij Flexamedia aan het juiste adres! Wij gebruiken namelijk het gebruiksvriendelijke CMS-systeem genaamd WordPress. Dankzij WordPress kun je zonder ICT-kennis toch gewoon een website beheren.

Denk hierbij aan het plaatsen en aanpassen van pagina’s en blogberichten. Daarnaast kun je vrij eenvoudig bestanden zoals video’s en afbeeldingen uploaden, plug-ins installeren en andere wijzigingen aanbrengen.

Webdesign Den Haag voor unieke websites

Betrouwbare webhosting van Flexamedia

Webdesign Den Haag

Het aanbieden van een betrouwbare webhosting valt uiteraard ook onder de webdesign diensten van Flexamedia uit Den Haag. Dankzij onze krachtige servers genieten onze klanten van een veilige en betrouwbare hostingservice, zonder dat hierbij het risico wordt gelopen dat de website bijvoorbeeld offline is. Mocht je website reeds gehost zijn, dan kun je ervoor kiezen om je domeinnaam te verhuizen van je huidige hostingservice naar de webhosting van Flexamedia.

Werkwijze van Webdesign Den Haag

Bij Flexamedia uit Den Haag verloopt onze webdesign service volgens een simpele werkwijze. Een nieuwe website laten maken begint daarom altijd met het leggen van een stevige fundering. Hieronder vind je meer informatie over de werkwijze die we doorgaans hanteren bij klanten die gebruik maken van onze webdesign service.

Voordat we direct een begin maken aan het design van de website, brengen we tijdens het gratis intakegesprek eerst je persoonlijke wensen en behoefte in kaart. Vervolgens bespreken we het budget en maakt onze designer alvast het eerste ontwerp betreft de lay-out van je nieuwe website. Daarna krijg je natuurlijk genoeg tijd om deze goed te keuren. Ben  je akkoord met het design? Dan gaan we bij Flexamedia direct aan de slag om ervoor te zorgen dat je website binnen tien werkdagen online staat.

Aanvullende webdesign services

Als veelzijdig ICT-bedrijf uit Den Haag creëren wij uniek webdesign voor ondernemers en particulieren. Aangezien hier diverse zaken bij komen kijken, bieden wij aanvullend een aantal services voor bedrijven en ondernemers die hier te weinig tijd voor hebben. Op termijn zul je hiermee dus ongetwijfeld wat kostbare uurtjes besparen.

Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van de website, het uitvoeren van periodieke updates en het optimaliseren van pagina’s. Hierdoor zal deze beter gaan ranken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Yahoo.

Wil je trouwens direct een vliegende start maken en van je nieuwe bedrijfje een online succes maken? Check dan vooral even het complete ondernemerspakket van Flexamedia! Dankzij deze unieke service ben je als zelfstandig ondernemer verzekerd van professioneel webdesign geheel in lijn met de huisstijl van je bedrijf.

Webdesign Den Haag

Als ervaren webdesign specialist uit Den Haag weten we bij Flexamedia precies wat zoekmachines zoals Google en Yahoo belangrijk op het gebied van zoekmachinemarketing belangrijk vinden. Hierbij houden we de grote trends en ontwikkelingen binnen deze branche goed in de gaten. Zo ben je als klant altijd verzekerd van een website met bezoekers vanuit Google.

Wil je meer weten over de webdesign service van Flexamedia uit Den Haag? Neem dan gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Geen zorgen

Wij zorgen voor een moderne website die past bij jou bedrijf

j

Modern ontwerp

Modern ontwerp geschikt voor desktop, tablet en mobiel
}

Snel online

Snel en persoonlijk. Binnen 10 werkdagen online.
~

Veilig

Veilig en compleet. incl. SSL, e-mail en hosting.